- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- 
			  Mobilarena Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

giigz veterán EZ alapján akarnám megcsinálni, de nekem nincs ismeretlen eszköz. Tehát nem tudom betallózni azt, ami kellene...  
- 

krisztian112 senior tag Sziasztok. Nekem néha nemzárja le a proximty a képernyőt hívás közben. Mi lehet a baja? Gyári ROM. 
- 

kelzsoca félisten válasz  Sanyi544

üzenetére Sanyi544

üzenetéreÉn első körben azt tanácsolnám, hogy ismerkedj meg az Androiddal, és amikor már felhasználói szintre érsz, akkor nézz custom rom után. (#2393) Agyzuzo Így van, attól, hogy vannak custom romok a készülékre, nem szükségszerű vagy kötelező azt használni. Minden kezdő usernek a fenti sorokat javaslom elolvasásra, és betartásra.  
- 

Sanyi544 csendes tag Sziasztok! Honnan lehetne megszerezni olyan ROM-ot amely Rootolja is a készüléket?Kérhetnék egy linket? És még azt hogy hogyan lehet lecserélni a gyári ROM-ot erre a ROM-ra.Konkrét leírást kérnék ha lehetne, mert nagyon új vagyok a dologban. Ez az első Droidos gépem. 
- 

Agyzuzo addikt Nyah, CWM, Root, link2sd letudva, minnyá cserélem a launchert és jöhetnek a progik.  Custom ROM-ra még várok, úgy döntöttem.  
- 

giigz veterán Most telepítem a recovery-t, és már vagy 10 perce "waiting for device"  Ilyenkor mit kell csinálni? Ilyenkor mit kell csinálni?
- 

Danex addikt CWM-ot hol találom/tudok belépni? telefonra fel lett telepítve és most jönne elvileg, hogy az SD kártyáról a root.zip-et feltelepítsem, de ugye nem találom a CWM-et (laptop kiírta, hogy sikerült telepíteni, illetve újra is indult ahogy azt kell) 
- 

Agyzuzo addikt Na megcsinálta, a driver telepítése után akinek nem megy, dobjon egy reboot-ot, nekem utána kajolta rendesen! 
- 

giigz veterán Kingston 4 GB-os kártyát vettem, class 4 
- 

Agyzuzo addikt válasz  atillaahun

üzenetére atillaahun

üzenetéreEz igen.  Najoh, nekem se akar települni a clockwork... 
 Letölti a drivert, fel is ismeri, eszközkezelőben ZTE Composite ADB ott csücsül, de mégis device not found... A letölthető drivert (google_usb_driver) pedig nem eszi, ha kézzel akarom felrakni... Jogtiszta Win7 64-bit Prof... Ötletek?
- 

LK addikt [link] Ez engem is érdekelne srácok! 
- 

n00n őstag Az melyik app csinálja, hogy az energiakezelés (wifi, BT, gps stb gombok) a lehúzható status barba kerüljenek? Eddig is 2.3.5-ös android volt rajta? (nekem ma jött meg és az van rajta) 
- 

domerator veterán válasz  atillaahun

üzenetére atillaahun

üzenetéreBesírtam...      
- 

Indiant addikt válasz  atillaahun

üzenetére atillaahun

üzenetéreDe legalább mondta merre rohanj!  
- 

atillaahun veterán válasz  Agyzuzo

üzenetére Agyzuzo

üzenetéreAz sajnos nem. Én is nagyon hiányolom. Fel is kellett hozzá tegyem a WidgetSoid-ot. 
 Égtem már be korábban miatta egy csöppet. Siettem valami előadásra Navi-val, odaérek berohanok közbe lenyomom rezgőbe, leülök, erre fél perc múlva max hangerőn full csendbe megszólal: 150 MÉTER MÚLVA FORDULJON BALRA! 
 Szóval a médiát nem halkítja le ez a szemét.
- 

Agyzuzo addikt Látom kicsit félreérthető volt, amit írtam, szóval: 
 rezgőre lemegy, az oké, de ha a G1-emen még lejjebb nyomtam egyel a hangerő gombot, akkor a rezgőt is kikapcsolta, tehát teljesen némává és "rezzenéstelenné" vált a teló. 
 Na, ez elérhető valahogy itt is?
- 

scyllarus veterán válasz  atillaahun

üzenetére atillaahun

üzenetérePontosan így van. Ezért postoltam mások hibáját, hogy aki képes, az tanuljon belőle. Aki meg nem tud/akar, annak úgyis mindegy, mit irkálok ide. 
- 

atillaahun veterán válasz  scyllarus

üzenetére scyllarus

üzenetéreEgyébként vagy arra fordítja valaki az idejét, hogy utánajárjon valaminek, és más hibájából tanuljon, vagy arra, hogy megkeresse a pénzt, amit a saját hibájából bukott el. Az eredmény végülis ugyanaz lesz. Harmadik út meg nincs. Legfeljebb ha valaki egyikből se tanul. (#2377) hodostamas 
 Nem játékokra gondoltam, tényleg nem játszok velük. Illetve sakkozni szoktam ha nagyon nem tudok mit kezdeni magammal, de ott meg nem jutok túl a 4-es szinten. 
- 

hodostamas addikt válasz  atillaahun

üzenetére atillaahun

üzenetéreKét játék mely 0 buggal rendelkezik  2.-at végig toltam, elsőnek felénél járok kb. Garantáltan megérik az árukat. én eddig 3 vásárláson vagyok túl, mindegyik gond nélkül ment. 2.-at végig toltam, elsőnek felénél járok kb. Garantáltan megérik az árukat. én eddig 3 vásárláson vagyok túl, mindegyik gond nélkül ment.
- 

üzenetére scyllarus

üzenetéreHát pedig az én első vásárolt App-omnak is háromszor vonták le az árát. Azóta se vettem többet:  De most hogy látom mennyi hulladék bugos szemét van köztük, amiket basznak updatelni a készítők, csak helyeselni tudom a döntésem. De most hogy látom mennyi hulladék bugos szemét van köztük, amiket basznak updatelni a készítők, csak helyeselni tudom a döntésem.(#2372) Agyzuzo 
 Ez fura. Én nyomom neki a hangerő minuszt, és átvált rezgőbe.
- 

Agyzuzo addikt Na ide is megérkezett a kütty. Télleg kiba' nagy.  Nagy lapát tenyerem van, de még ahhoz mérten se kicsi. Nagy lapát tenyerem van, de még ahhoz mérten se kicsi. Ma nem nagyon van időm hekkelgetni, csak egy gyors kérdés: a korábbi G1-emen, ha a hangerőt levettem teljesen akkor a Ringert is kikapcsolta, itt csak a Ringerig megy le, de csak úgy tudom kilőni teljesen, ha bemászok a menübe. Erre van valami megoldás? Mert kényelmesebb lenne teljesen bekussoltatni a telót a hangerőgombbal... 
- 

scyllarus veterán válasz  atillaahun

üzenetére atillaahun

üzenetéreBármilyen hihetetlen, nem mindenki TPT-vel kezdi.  Aki igen, azt nem is húzzák le egy átverős appal. Mint írtam, kezdő droidosok is vannak itt, akik majd itt olvasnak először arról, hogy mi az a főzött ROM, OC, stb. Nehogy már rögtön szívjanak, aztán egy életre rögzüljön bennük, hogy "az Android szar, a Marketen csak átverések vannak" Aki igen, azt nem is húzzák le egy átverős appal. Mint írtam, kezdő droidosok is vannak itt, akik majd itt olvasnak először arról, hogy mi az a főzött ROM, OC, stb. Nehogy már rögtön szívjanak, aztán egy életre rögzüljön bennük, hogy "az Android szar, a Marketen csak átverések vannak"
- 

giigz veterán Következő lépés egy memóriakártya vásárlása... 4 GB lesz szerintem  
- 

Apaxp senior tag válasz  Indiant

üzenetére Indiant

üzenetéreJól működjön a BT, a navigáció, (mindegyik az autózás miatt) lehetőleg sokáig bírja az akku, ne legyen bonyolult a telo kezelése (még egy ilyen vénembernek sem mint én), egyszerű legyen több e-mail fiókkal szinkronizálni és még urambocsá telefonálni is lehessen vele. A többi sallang meg kinek mi az öröme.  
- 

Indiant addikt válasz  atillaahun

üzenetére atillaahun

üzenetére..ha már a zsblámpa, bt. , telefon nem működik, legalább a játék menjen  
- 

üzenetére scyllarus

üzenetére"...és ugye mit csinál elsőnek valaki egy új telón, beírom ide..." Tol neki egy TPT-t, felrak egy custom Rom-ot, felhúzza a procit az égbe, majd lefuttat egy Benchmark-ot, és berakja a screenshotot az eredményről a fórumba.  vaaagy Hülye játékokat játszik, és jól behúzzák.  
- 

giigz veterán Átvettem én is a Skate-et  
- 

balwee csendes tag Sziasztok! 
 Ma megjött nekem is a Skate Egész jó kis telónak tünik így elsőre, csak az nem tetszik, hogy szaggat a Fruit Ninja Egész jó kis telónak tünik így elsőre, csak az nem tetszik, hogy szaggat a Fruit Ninja Pedig az a kedvenc játékom androidra. Másoknak is szaggat, vagy csak nekem? Lehet hogy rossz verziót raktam volna fel? Segítsetek légyszi, hogy mi lehet a baj! Pedig az a kedvenc játékom androidra. Másoknak is szaggat, vagy csak nekem? Lehet hogy rossz verziót raktam volna fel? Segítsetek légyszi, hogy mi lehet a baj!
- 

- 

n00n őstag Sziasztok! Vettem én is egy ilyen kicsikét, eddig is droidos telóm volt, viszont ez mérföldekkel jobb. A kérdésem az lenne, hogy eddig nem volt mobilnetem, most GonetM-es van, ezzel kell valamit állítani vagy alapból működik? Tényleg nincs túlforgalmazási díj, csak csökkentik a sebességet? 
- 

QG tag Vett hozzá valaki vezérlős fülest? 
 Legalább elindít/megállít funkcióval, a hangosításhoz nem ragaszkodok.
- 

scyllarus veterán válasz  #40993792

üzenetére #40993792

üzenetéreJogos, csak úgy láttam, sokan írnak be ide olyanok, akiknek ez lesz az első androidos telójuk. Lehet, hogy azt a topicot nem olvassák, csak a telóspecifikusat, viszont az AB-t mindenki azonnal letölti  
 Én is ritkán játszom egyébként, de valamelyiket biztos leszedem, jól jön néha.
- 

scyllarus veterán Mivel sokaknak ez lesz az első androidos telója, és ugye mit csinál elsőnek valaki egy új telón, beírom ide: 
 http://www.telefonguru.hu/hir/Hatalmas_atveres_az_Android_Marketen_2011-11-29
- 

hodostamas addikt A legtöbb felhasználói igénynek elég a link2sd-s megoldás, a legtöbb nagy fájlt átpakolja SD ext-re. Akinek meg az sem elég az vegyen Defy-t, SGS-t, és a több mint 1GB-on csak el fog már férni  
- 

giigz veterán Ha a GLS honlapján jól vettem ki, akkor ma fog megjönni a telóm.  
- 

medve csendes tag Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy eredeti szoft-on (Gingerbread) (nem rootolt meg launcheres, meg nemtommi) milyen játékok futnak akadásmentesen? NFS Shift, Asphalt, Angry részei, Focis játékok, raging thunder, stb... 
 bdrip-es, 720x...-es avikat viszi e rendesen megfelelő lejátszó?
 Köszi.
- 

Indiant addikt 
- 

Agyzuzo addikt Köszi a válaszokat! Akkor ha jól látom a TPT-zést nem úszom meg.  
 Egyébként hogy látjátok, egy teljesen szűz telónál mennyire rizikós megjátszani?
 Illetve ad-e annyival többet (pl. sebesség), mint egy sima ext2-es partíció + link2sd páros?
- 

atillaahun veterán válasz  Agyzuzo

üzenetére Agyzuzo

üzenetéreNa itt azér van homály, pedig már kitöröltem a csipát a szememből. 
 Szóval, ha a Rom nélküli Indiant féle 238 MB data-s partíciós okosságot (ami mellesleg =TPT) ráereszted a telefonra, és semmi egyebet, akkor majd megáll a zöld robotnál.
 Erre még biza fel kell tenni valamilyen Rom-ot, mert ez legyalul mindent. Az SD-t persze nem bántja. Recovery egyébként van a TPT-be, nem kell külön felraknod, az fogad majd az első boot-nál.
 Ha nem akarsz custom Rom-ot, akkor ITT a gyári. Értelemszerűen az én leírásomat nem kell követned, csak a Rom-ot letölteni, és felrakni Recovery-ből, ahogy Indiant írja.
 Végül pedig mehet esetleg a cache to RAM.Na jóvan, úgy látom nem csak én nyomtam be a gépet reggel korá.  Ezt a Dialer-es dolgot én se értettem soha igazán, de futó/telepített rendszer alatt már nem változtatható. Úgy rémlik ha telepítés előtt nyúlsz bele a Rom-ba, úgy még meg lehet hegeszteni, de ott sem csak egy dolgot kell lecserélni, és most hirtelen nem tudom már miket. Én is érdeklődtem erről modaco-n de kutya se válaszolt. 
- 

Indiant addikt válasz  Agyzuzo

üzenetére Agyzuzo

üzenetéreegyelőre custom ROM-ot nem rakok fel, viszont a partíciós okosságot megejtem, 
 Erre a gyári romos megoldás lenne jó.Felkerült ugye egy ROM nélküli változat is, amennyiben azt eresztem rá a telóra akkor mi fog történni következő boot-nál? Ebben az esetben a rom nem indul el, hanem a CWM fog fogadni és mint írtam, legyen az sd-n egy romod amit fel tudsz tenni. A TPT-t nem reszkíroznám, ezért gondoltam erre a megoldásra, ez hazavágja a gyári ROM-ot vagy nem lesz gond? el kell keserítselek, mindkettő TPT-s megoldás, így veszélyes. Utána értelemszerűen megy neki a recovery + a cache to ram update ésatöbbi ésatöbbi. 
 Megy minden, a cache is, ha felteszed kelzsoca update-jét is.
- 

Agyzuzo addikt Sziasztok! Én is a Skate mellett döntöttem, meg amúgy is kissé összeakasztottam a bajuszt a Vodával ezért "hálából" inkább átnyergeltem a T-mobilhoz és ha minden igaz a mai nap folyamán egy Skate-el már gazdagabb is leszek.  Úgy döntöttem egyelőre custom ROM-ot nem rakok fel, viszont a partíciós okosságot megejtem, ezzel kapcsolatosan viszont nem tiszta valami... 
 Felkerült ugye egy ROM nélküli változat is, amennyiben azt eresztem rá a telóra akkor mi fog történni következő boot-nál? A TPT-t nem reszkíroznám, ezért gondoltam erre a megoldásra, ez hazavágja a gyári ROM-ot vagy nem lesz gond?
 Utána értelemszerűen megy neki a recovery + a cache to ram update ésatöbbi ésatöbbi. Más: lehet banális kérdés, de ez a ZTE dialer miért nem integrálható bele csak úgy pl. egy újabb Bluemonte ROM-ba? Nem csak egy sima app? Mert ha benne van a régiben csak át ki kell cserélni azzal, amit az újabb verzióba raktak, nem? Amúgy én a Blade-ből teljesen kimaradtam, jelenleg (még) egy talán már mosolygásra okot adó jó kis Google G1 phone-al szöszölök, ahhoz képest gondolom nagy lesz a kontraszt.  
- 

Acsifun aktív tag Valaki probálta már TurboSim-et?  
- 

blueMerle veterán Jólvanna, én ennyire nem értek hozzá, azt hittem ics  
- 

LK addikt válasz  agressor12

üzenetére agressor12

üzenetéreKérdés,hogy az optimalizációt tartották-e szem előtt,vagy a 2 magos telókra koncentráltak. Sajnos nehezen tudom elhinni,hogy a 4.0 nem fog akadozni Skate-en. 
- 

bagyusz őstag Akinek Bluemonte-skate 1.8.D -romja, annál normálisan működik BT küldés-fogadás? Mert nálam Atomic romnál küldeni tudok, de fogadni nem, valamint 3g-n netezni tudok, de marketet nem tudom megnézni. 
- 

Apaxp senior tag válasz  agressor12

üzenetére agressor12

üzenetéreSzerintem meg legyünk optimisták  
- 

blueMerle veterán válasz  agressor12

üzenetére agressor12

üzenetéreTényleg, lehet tudni bármi infót arról hogy lesz-e hivatalos ICS frissítés Skate-re? 
- 

agressor12 senior tag ICS 4.0 buzgó fejlesztők  
- 

kelzsoca félisten válasz  scyllarus

üzenetére scyllarus

üzenetére(#2316) atillaahun nemrég írta, és én is azt mondom, hogy egy launcher csere, meg adott esetben böngésző csere azért kellhet (főleg ha mobilnet előfizetésed van) illetve igényektől függően, érdemes lehet cserélni a gyári képnézegetőt (Galéria) pl: quickpic-re, zenelejátszót is lehet száműzni, mondjuk poweramp (szerintem érdemes megvenni) 
 Illetve amit külön kiemelnék, az a fénykép és videokezelő alkalmazás cseréje, vagy az mellett egy normális használata, pl: camera360, akkor ki lehet esetleg tenni a gyári fájlkezelőt, helyette egy root explorer, illetve egy jobb video lejátszót a gyári helyett: moboplayer, gyári sms alkalmazást is lehet cserélni gosms vagy handcent sms....és még sorolhatnám, lényegében az egész rendszert át lehet alakítani külsős alkalmazásokkal, ami lehet ingyenes vagy fizetős is 
- 

Spiler08 csendes tag Launcherből melyik lenne a legjobb. Valahol olvastam, hogy a ProLauncher tökéletesen fut a telefonon. Gondolom ebből is van egy pár. A főzött romnak, ramnak mik az előnyei, esetleg hátrányai? 
- 

atillaahun veterán válasz  Spiler08

üzenetére Spiler08

üzenetéreSzerintem sokkal jobb nem lesz a közeljövőben, nekem éppen az is hibátlan volt, csak persze elég fapados egy CM-hez képest. Szerintem akkor rakd fel, ha már a fontosabb dolgokat tesztelted gyári Rommal, és van közte olyan ami érezhetően/zavaróan lassú. 
 De kezdetnek szerintem elég egy Launcher, meg böngésző csere. Mondjuk ADW EX-re, meg Opera Mini-re.
- 

Spiler08 csendes tag Sziasztok. Hamarosan én is Skate tulajdonos leszek. Olvasgattam miket írtatok érdemes lecserélni a szoftvert Bluemonte 2.3.4-re? Kezdő androidos vagyok, nem tudom érdemes e. Ha minden igaz akkor a processzor húzást, a gyári szoftver nem támogatja és egyes alkalmazásokhoz kevés a 800mHz. Mit tanácsoltok? Ne vágjam túl nagy fába a fejszémet? Vagy várjak még egy jobb főzött szoftverre? 
- 

blueMerle veterán válasz  kelzsoca

üzenetére kelzsoca

üzenetéreFelesleges kör lenne mert utánajártam: azok csak a bétás készülékek voltak, illetve néhány nagyon korai pre-sale teló amit újságíróknak dobáltak. Pontosan ezért gondolkoztam el az Ideos X5-n ami matt készülékházat kapott. Ezt viszont 150 Euróért vettem (új, kártyafüggetlen) az Ideos X5 a legjobb helyeken is 200 EUR, úgyhogy nem volt kérdés melyik legyen. 
- 

gabmng csendes tag haliho. Ma én is boldog Skate tulajdonos lettem  Olyan jellegű kérdésem lenne, hogy szeretnék játszani egy facebookos játékkal ( mafia wars 2 ) és ugyebár ehhez kell a Flash, hogy menjen. Gyári böngészővel nem töltötte be csak az elejét és kiírta hogy frissítsem a flash verzioját  láttam fentebb egy linket, ha azt az sdk-t feltelepítem akkor működni fog? Még teljesen gyári a telefon nem tuningoltam semmit. láttam fentebb egy linket, ha azt az sdk-t feltelepítem akkor működni fog? Még teljesen gyári a telefon nem tuningoltam semmit.Elöbb rámentem a teljes facebook oldalon egy youtube videora (gyári böngészővel) és ott is felugrott hogy frissítse,telepítse a flash-t, szépen átirányított a marketra, ott ki is írta h van újabb, csak nem kompatibilis a készülékemmel    
 visszacsatolnék a fenti bekezdés végére... ha azt megcsinálom jó lesz? vagy másik böngésző?köszönöm. amúgy nagy király ez a telefon, ajánlom mindenkinek aki ide benéz és elgondolkodik rajta  
- 

atillaahun veterán De azóta volt még azért pár hozzászólásom, meg ugye le is engedték 40-re. Úgyhogy visszaadtam éppen, de csak az ár miatt, amint visszakapom, rendelem is a másikat. Kűdhetné már a héten a tetves Trémobil. 
 Azt is megtudom érteni mondjuk, aki azt mondja, hogy olcsó telefont akart, de nem ennyire. Csak pont az a gond, hogy ami kicsit jobb az nem kicsit drágább. :|(#2296) megint én & (#2292) Pug 
 Alapból asszem igen, de mintha a Bluemonte-n hegesztettek volna valamit, az már tud 640x480-at is, meg elméletileg most készül a 800x480-as hozzá, ha meg nem unják a dolgot a modderek.
- 

blueMerle veterán válasz  #48231525

üzenetére #48231525

üzenetéreEnyém sem kopott majdnem egy évig, utána 3 hét alatt mintha levedlett volna, pedig semmi nem volt vele csinálva, semmilyem szélsőséges hőmérsékletnek nem volt kitéve, nem is esett és ugyanabban a tokban volt mint előtte (pierre cardin). Csak lestem mint hal a szatyorban elhiheted  A Skate ebből a szempontból ellenállóbbnak tünik, cserébe sokkal könnyebben karcolódik. Mondjuk nem bántam volna ha az eredeti elképzelés szerinti matt hátlap kerül rá a végső modellre.  Szólni kellene a kicsi sárga embereknek hogy ebben van biznisz, gyártsanak hozzá matt müanyag hátlapot Szólni kellene a kicsi sárga embereknek hogy ebben van biznisz, gyártsanak hozzá matt müanyag hátlapot 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Windows 10
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)