- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
EZ alapján akarnám megcsinálni, de nekem nincs ismeretlen eszköz. Tehát nem tudom betallózni azt, ami kellene...
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok. Nekem néha nemzárja le a proximty a képernyőt hívás közben. Mi lehet a baja? Gyári ROM.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Sanyi544 #2394 üzenetére
Én első körben azt tanácsolnám, hogy ismerkedj meg az Androiddal, és amikor már felhasználói szintre érsz, akkor nézz custom rom után.
(#2393) Agyzuzo
Így van, attól, hogy vannak custom romok a készülékre, nem szükségszerű vagy kötelező azt használni.
Minden kezdő usernek a fenti sorokat javaslom elolvasásra, és betartásra.
-
Sanyi544
csendes tag
Sziasztok! Honnan lehetne megszerezni olyan ROM-ot amely Rootolja is a készüléket?Kérhetnék egy linket? És még azt hogy hogyan lehet lecserélni a gyári ROM-ot erre a ROM-ra.Konkrét leírást kérnék ha lehetne, mert nagyon új vagyok a dologban. Ez az első Droidos gépem.
-
Agyzuzo
addikt
Nyah, CWM, Root, link2sd letudva, minnyá cserélem a launchert és jöhetnek a progik.
Custom ROM-ra még várok, úgy döntöttem.
-
giigz
veterán
Most telepítem a recovery-t, és már vagy 10 perce "waiting for device"
Ilyenkor mit kell csinálni?
-
Danex
addikt
CWM-ot hol találom/tudok belépni? telefonra fel lett telepítve és most jönne elvileg, hogy az SD kártyáról a root.zip-et feltelepítsem, de ugye nem találom a CWM-et
(laptop kiírta, hogy sikerült telepíteni, illetve újra is indult ahogy azt kell)
-
Agyzuzo
addikt
Na megcsinálta, a driver telepítése után akinek nem megy, dobjon egy reboot-ot, nekem utána kajolta rendesen!
-
giigz
veterán
Kingston 4 GB-os kártyát vettem, class 4
-
Agyzuzo
addikt
válasz
atillaahun #2382 üzenetére
Ez igen.
Najoh, nekem se akar települni a clockwork...
Letölti a drivert, fel is ismeri, eszközkezelőben ZTE Composite ADB ott csücsül, de mégis device not found... A letölthető drivert (google_usb_driver) pedig nem eszi, ha kézzel akarom felrakni... Jogtiszta Win7 64-bit Prof... Ötletek? -
LK
addikt
[link] Ez engem is érdekelne srácok!
-
n00n
őstag
Az melyik app csinálja, hogy az energiakezelés (wifi, BT, gps stb gombok) a lehúzható status barba kerüljenek?
Eddig is 2.3.5-ös android volt rajta? (nekem ma jött meg és az van rajta)
-
domerator
veterán
válasz
Besírtam...
-
Indiant
addikt
válasz
De legalább mondta merre rohanj!
-
atillaahun
veterán
válasz
Agyzuzo #2381 üzenetére
Az sajnos nem. Én is nagyon hiányolom. Fel is kellett hozzá tegyem a WidgetSoid-ot.
Égtem már be korábban miatta egy csöppet. Siettem valami előadásra Navi-val, odaérek berohanok közbe lenyomom rezgőbe, leülök, erre fél perc múlva max hangerőn full csendbe megszólal: 150 MÉTER MÚLVA FORDULJON BALRA!
Szóval a médiát nem halkítja le ez a szemét. -
Agyzuzo
addikt
Látom kicsit félreérthető volt, amit írtam, szóval:
rezgőre lemegy, az oké, de ha a G1-emen még lejjebb nyomtam egyel a hangerő gombot, akkor a rezgőt is kikapcsolta, tehát teljesen némává és "rezzenéstelenné" vált a teló.
Na, ez elérhető valahogy itt is? -
scyllarus
veterán
válasz
atillaahun #2379 üzenetére
Pontosan így van. Ezért postoltam mások hibáját, hogy aki képes, az tanuljon belőle. Aki meg nem tud/akar, annak úgyis mindegy, mit irkálok ide.
-
atillaahun
veterán
válasz
scyllarus #2371 üzenetére
Egyébként vagy arra fordítja valaki az idejét, hogy utánajárjon valaminek, és más hibájából tanuljon, vagy arra, hogy megkeresse a pénzt, amit a saját hibájából bukott el. Az eredmény végülis ugyanaz lesz. Harmadik út meg nincs. Legfeljebb ha valaki egyikből se tanul.
(#2377) hodostamas
Nem játékokra gondoltam, tényleg nem játszok velük. Illetve sakkozni szoktam ha nagyon nem tudok mit kezdeni magammal, de ott meg nem jutok túl a 4-es szinten. -
hodostamas
addikt
válasz
atillaahun #2373 üzenetére
Két játék mely 0 buggal rendelkezik
2.-at végig toltam, elsőnek felénél járok kb. Garantáltan megérik az árukat. én eddig 3 vásárláson vagyok túl, mindegyik gond nélkül ment.
-
atillaahun
veterán
válasz
scyllarus #2371 üzenetére
Hát pedig az én első vásárolt App-omnak is háromszor vonták le az árát. Azóta se vettem többet:
De most hogy látom mennyi hulladék bugos szemét van köztük, amiket basznak updatelni a készítők, csak helyeselni tudom a döntésem.
(#2372) Agyzuzo
Ez fura. Én nyomom neki a hangerő minuszt, és átvált rezgőbe. -
Agyzuzo
addikt
Na ide is megérkezett a kütty. Télleg kiba' nagy.
Nagy lapát tenyerem van, de még ahhoz mérten se kicsi.
Ma nem nagyon van időm hekkelgetni, csak egy gyors kérdés: a korábbi G1-emen, ha a hangerőt levettem teljesen akkor a Ringert is kikapcsolta, itt csak a Ringerig megy le, de csak úgy tudom kilőni teljesen, ha bemászok a menübe. Erre van valami megoldás? Mert kényelmesebb lenne teljesen bekussoltatni a telót a hangerőgombbal...
-
scyllarus
veterán
válasz
atillaahun #2367 üzenetére
Bármilyen hihetetlen, nem mindenki TPT-vel kezdi.
Aki igen, azt nem is húzzák le egy átverős appal. Mint írtam, kezdő droidosok is vannak itt, akik majd itt olvasnak először arról, hogy mi az a főzött ROM, OC, stb. Nehogy már rögtön szívjanak, aztán egy életre rögzüljön bennük, hogy "az Android szar, a Marketen csak átverések vannak"
-
giigz
veterán
Következő lépés egy memóriakártya vásárlása... 4 GB lesz szerintem
-
Apaxp
senior tag
válasz
Indiant #2368 üzenetére
Jól működjön a BT, a navigáció, (mindegyik az autózás miatt) lehetőleg sokáig bírja az akku, ne legyen bonyolult a telo kezelése (még egy ilyen vénembernek sem mint én), egyszerű legyen több e-mail fiókkal szinkronizálni és még urambocsá telefonálni is lehessen vele. A többi sallang meg kinek mi az öröme.
-
Indiant
addikt
válasz
atillaahun #2367 üzenetére
..ha már a zsblámpa, bt. , telefon nem működik, legalább a játék menjen
-
atillaahun
veterán
válasz
scyllarus #2354 üzenetére
"...és ugye mit csinál elsőnek valaki egy új telón, beírom ide..."
Tol neki egy TPT-t, felrak egy custom Rom-ot, felhúzza a procit az égbe, majd lefuttat egy Benchmark-ot, és berakja a screenshotot az eredményről a fórumba.
vaaagy
Hülye játékokat játszik, és jól behúzzák.
-
giigz
veterán
Átvettem én is a Skate-et
-
balwee
csendes tag
Sziasztok!
Ma megjött nekem is a SkateEgész jó kis telónak tünik így elsőre, csak az nem tetszik, hogy szaggat a Fruit Ninja
Pedig az a kedvenc játékom androidra. Másoknak is szaggat, vagy csak nekem? Lehet hogy rossz verziót raktam volna fel? Segítsetek légyszi, hogy mi lehet a baj!
-
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Vettem én is egy ilyen kicsikét, eddig is droidos telóm volt, viszont ez mérföldekkel jobb. A kérdésem az lenne, hogy eddig nem volt mobilnetem, most GonetM-es van, ezzel kell valamit állítani vagy alapból működik? Tényleg nincs túlforgalmazási díj, csak csökkentik a sebességet?
-
QG
tag
Vett hozzá valaki vezérlős fülest?
Legalább elindít/megállít funkcióval, a hangosításhoz nem ragaszkodok. -
scyllarus
veterán
válasz
#40993792 #2356 üzenetére
Jogos, csak úgy láttam, sokan írnak be ide olyanok, akiknek ez lesz az első androidos telójuk. Lehet, hogy azt a topicot nem olvassák, csak a telóspecifikusat, viszont az AB-t mindenki azonnal letölti
Én is ritkán játszom egyébként, de valamelyiket biztos leszedem, jól jön néha. -
scyllarus
veterán
Mivel sokaknak ez lesz az első androidos telója, és ugye mit csinál elsőnek valaki egy új telón, beírom ide:
http://www.telefonguru.hu/hir/Hatalmas_atveres_az_Android_Marketen_2011-11-29 -
hodostamas
addikt
A legtöbb felhasználói igénynek elég a link2sd-s megoldás, a legtöbb nagy fájlt átpakolja SD ext-re. Akinek meg az sem elég az vegyen Defy-t, SGS-t, és a több mint 1GB-on csak el fog már férni
-
giigz
veterán
Ha a GLS honlapján jól vettem ki, akkor ma fog megjönni a telóm.
-
medve
csendes tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy eredeti szoft-on (Gingerbread) (nem rootolt meg launcheres, meg nemtommi) milyen játékok futnak akadásmentesen? NFS Shift, Asphalt, Angry részei, Focis játékok, raging thunder, stb...
bdrip-es, 720x...-es avikat viszi e rendesen megfelelő lejátszó?
Köszi. -
Indiant
addikt
-
Agyzuzo
addikt
Köszi a válaszokat! Akkor ha jól látom a TPT-zést nem úszom meg.
Egyébként hogy látjátok, egy teljesen szűz telónál mennyire rizikós megjátszani?
Illetve ad-e annyival többet (pl. sebesség), mint egy sima ext2-es partíció + link2sd páros? -
atillaahun
veterán
válasz
Agyzuzo #2342 üzenetére
Na itt azér van homály, pedig már kitöröltem a csipát a szememből.
Szóval, ha a Rom nélküli Indiant féle 238 MB data-s partíciós okosságot (ami mellesleg =TPT) ráereszted a telefonra, és semmi egyebet, akkor majd megáll a zöld robotnál.
Erre még biza fel kell tenni valamilyen Rom-ot, mert ez legyalul mindent. Az SD-t persze nem bántja. Recovery egyébként van a TPT-be, nem kell külön felraknod, az fogad majd az első boot-nál.
Ha nem akarsz custom Rom-ot, akkor ITT a gyári. Értelemszerűen az én leírásomat nem kell követned, csak a Rom-ot letölteni, és felrakni Recovery-ből, ahogy Indiant írja.
Végül pedig mehet esetleg a cache to RAM.Na jóvan, úgy látom nem csak én nyomtam be a gépet reggel korá.
Ezt a Dialer-es dolgot én se értettem soha igazán, de futó/telepített rendszer alatt már nem változtatható. Úgy rémlik ha telepítés előtt nyúlsz bele a Rom-ba, úgy még meg lehet hegeszteni, de ott sem csak egy dolgot kell lecserélni, és most hirtelen nem tudom már miket. Én is érdeklődtem erről modaco-n de kutya se válaszolt.
-
Indiant
addikt
válasz
Agyzuzo #2342 üzenetére
egyelőre custom ROM-ot nem rakok fel, viszont a partíciós okosságot megejtem,
Erre a gyári romos megoldás lenne jó.Felkerült ugye egy ROM nélküli változat is, amennyiben azt eresztem rá a telóra akkor mi fog történni következő boot-nál? Ebben az esetben a rom nem indul el, hanem a CWM fog fogadni és mint írtam, legyen az sd-n egy romod amit fel tudsz tenni.
A TPT-t nem reszkíroznám, ezért gondoltam erre a megoldásra, ez hazavágja a gyári ROM-ot vagy nem lesz gond? el kell keserítselek, mindkettő TPT-s megoldás, így veszélyes.
Utána értelemszerűen megy neki a recovery + a cache to ram update ésatöbbi ésatöbbi.
Megy minden, a cache is, ha felteszed kelzsoca update-jét is. -
Agyzuzo
addikt
Sziasztok!
Én is a Skate mellett döntöttem, meg amúgy is kissé összeakasztottam a bajuszt a Vodával ezért "hálából" inkább átnyergeltem a T-mobilhoz és ha minden igaz a mai nap folyamán egy Skate-el már gazdagabb is leszek.
Úgy döntöttem egyelőre custom ROM-ot nem rakok fel, viszont a partíciós okosságot megejtem, ezzel kapcsolatosan viszont nem tiszta valami...
Felkerült ugye egy ROM nélküli változat is, amennyiben azt eresztem rá a telóra akkor mi fog történni következő boot-nál? A TPT-t nem reszkíroznám, ezért gondoltam erre a megoldásra, ez hazavágja a gyári ROM-ot vagy nem lesz gond?
Utána értelemszerűen megy neki a recovery + a cache to ram update ésatöbbi ésatöbbi.Más: lehet banális kérdés, de ez a ZTE dialer miért nem integrálható bele csak úgy pl. egy újabb Bluemonte ROM-ba? Nem csak egy sima app? Mert ha benne van a régiben csak át ki kell cserélni azzal, amit az újabb verzióba raktak, nem?
Amúgy én a Blade-ből teljesen kimaradtam, jelenleg (még) egy talán már mosolygásra okot adó jó kis Google G1 phone-al szöszölök, ahhoz képest gondolom nagy lesz a kontraszt.
-
Acsifun
aktív tag
Valaki probálta már TurboSim-et?
-
blueMerle
veterán
Jólvanna, én ennyire nem értek hozzá, azt hittem ics
-
LK
addikt
válasz
agressor12 #2325 üzenetére
Kérdés,hogy az optimalizációt tartották-e szem előtt,vagy a 2 magos telókra koncentráltak. Sajnos nehezen tudom elhinni,hogy a 4.0 nem fog akadozni Skate-en.
-
bagyusz
őstag
Akinek Bluemonte-skate 1.8.D -romja, annál normálisan működik BT küldés-fogadás? Mert nálam Atomic romnál küldeni tudok, de fogadni nem, valamint 3g-n netezni tudok, de marketet nem tudom megnézni.
-
Apaxp
senior tag
válasz
agressor12 #2325 üzenetére
Szerintem meg legyünk optimisták
-
blueMerle
veterán
válasz
agressor12 #2322 üzenetére
Tényleg, lehet tudni bármi infót arról hogy lesz-e hivatalos ICS frissítés Skate-re?
-
agressor12
senior tag
ICS 4.0 buzgó fejlesztők
-
kelzsoca
félisten
válasz
scyllarus #2318 üzenetére
(#2316) atillaahun nemrég írta, és én is azt mondom, hogy egy launcher csere, meg adott esetben böngésző csere azért kellhet (főleg ha mobilnet előfizetésed van) illetve igényektől függően, érdemes lehet cserélni a gyári képnézegetőt (Galéria) pl: quickpic-re, zenelejátszót is lehet száműzni, mondjuk poweramp (szerintem érdemes megvenni)
Illetve amit külön kiemelnék, az a fénykép és videokezelő alkalmazás cseréje, vagy az mellett egy normális használata, pl: camera360, akkor ki lehet esetleg tenni a gyári fájlkezelőt, helyette egy root explorer, illetve egy jobb video lejátszót a gyári helyett: moboplayer, gyári sms alkalmazást is lehet cserélni gosms vagy handcent sms....és még sorolhatnám, lényegében az egész rendszert át lehet alakítani külsős alkalmazásokkal, ami lehet ingyenes vagy fizetős is -
Spiler08
csendes tag
Launcherből melyik lenne a legjobb. Valahol olvastam, hogy a ProLauncher tökéletesen fut a telefonon. Gondolom ebből is van egy pár.
A főzött romnak, ramnak mik az előnyei, esetleg hátrányai?
-
atillaahun
veterán
válasz
Spiler08 #2314 üzenetére
Szerintem sokkal jobb nem lesz a közeljövőben, nekem éppen az is hibátlan volt, csak persze elég fapados egy CM-hez képest. Szerintem akkor rakd fel, ha már a fontosabb dolgokat tesztelted gyári Rommal, és van közte olyan ami érezhetően/zavaróan lassú.
De kezdetnek szerintem elég egy Launcher, meg böngésző csere. Mondjuk ADW EX-re, meg Opera Mini-re. -
Spiler08
csendes tag
Sziasztok. Hamarosan én is Skate tulajdonos leszek. Olvasgattam miket írtatok érdemes lecserélni a szoftvert Bluemonte 2.3.4-re? Kezdő androidos vagyok, nem tudom érdemes e. Ha minden igaz akkor a processzor húzást, a gyári szoftver nem támogatja és egyes alkalmazásokhoz kevés a 800mHz. Mit tanácsoltok? Ne vágjam túl nagy fába a fejszémet? Vagy várjak még egy jobb főzött szoftverre?
-
blueMerle
veterán
válasz
kelzsoca #2307 üzenetére
Felesleges kör lenne mert utánajártam: azok csak a bétás készülékek voltak, illetve néhány nagyon korai pre-sale teló amit újságíróknak dobáltak. Pontosan ezért gondolkoztam el az Ideos X5-n ami matt készülékházat kapott. Ezt viszont 150 Euróért vettem (új, kártyafüggetlen) az Ideos X5 a legjobb helyeken is 200 EUR, úgyhogy nem volt kérdés melyik legyen.
-
gabmng
csendes tag
haliho. Ma én is boldog Skate tulajdonos lettem
Olyan jellegű kérdésem lenne, hogy szeretnék játszani egy facebookos játékkal ( mafia wars 2 ) és ugyebár ehhez kell a Flash, hogy menjen. Gyári böngészővel nem töltötte be csak az elejét és kiírta hogy frissítsem a flash verzioját
láttam fentebb egy linket, ha azt az sdk-t feltelepítem akkor működni fog? Még teljesen gyári a telefon nem tuningoltam semmit.
Elöbb rámentem a teljes facebook oldalon egy youtube videora (gyári böngészővel) és ott is felugrott hogy frissítse,telepítse a flash-t, szépen átirányított a marketra, ott ki is írta h van újabb, csak nem kompatibilis a készülékemmel
visszacsatolnék a fenti bekezdés végére... ha azt megcsinálom jó lesz? vagy másik böngésző?köszönöm.
amúgy nagy király ez a telefon, ajánlom mindenkinek aki ide benéz és elgondolkodik rajta
-
atillaahun
veterán
De azóta volt még azért pár hozzászólásom, meg ugye le is engedték 40-re. Úgyhogy visszaadtam éppen, de csak az ár miatt, amint visszakapom, rendelem is a másikat. Kűdhetné már a héten a tetves Trémobil.
Azt is megtudom érteni mondjuk, aki azt mondja, hogy olcsó telefont akart, de nem ennyire. Csak pont az a gond, hogy ami kicsit jobb az nem kicsit drágább. :|(#2296) megint én & (#2292) Pug
Alapból asszem igen, de mintha a Bluemonte-n hegesztettek volna valamit, az már tud 640x480-at is, meg elméletileg most készül a 800x480-as hozzá, ha meg nem unják a dolgot a modderek. -
blueMerle
veterán
válasz
#48231525 #2301 üzenetére
Enyém sem kopott majdnem egy évig, utána 3 hét alatt mintha levedlett volna, pedig semmi nem volt vele csinálva, semmilyem szélsőséges hőmérsékletnek nem volt kitéve, nem is esett és ugyanabban a tokban volt mint előtte (pierre cardin). Csak lestem mint hal a szatyorban elhiheted
A Skate ebből a szempontból ellenállóbbnak tünik, cserébe sokkal könnyebben karcolódik. Mondjuk nem bántam volna ha az eredeti elképzelés szerinti matt hátlap kerül rá a végső modellre.
Szólni kellene a kicsi sárga embereknek hogy ebben van biznisz, gyártsanak hozzá matt müanyag hátlapot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Metal topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- PlayStation 4
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest