- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acsifun
aktív tag
A viber-es dologrol annyit hogy nekem a gyári ROM-mal is alapbol kihangositott.
Skate V2-vel egyetlen gondom akadt, hogy FC-zik rendszeresen az állapotsor....:S
Erre valami megoldás? -
Acsifun
aktív tag
Kelzsoca tetszik az új ROM, köszönöm a munkád.
SkaTe-ben nekem nagyon tetszett a CRT screenoff, valahogy visszalehet ezt varázsolni v2-be? -
Acsifun
aktív tag
probléma megoldva
-
Acsifun
aktív tag
válasz
Szoszo94 #4850 üzenetére
avast-ot és az online viruskeresőket felejtsd el...mind a kettő szar
Prób@lj meg valami másikat keresni ami már bizonyított, vannak erről tesztekja és nekem ez a cikk ismerős mintha már honapokkal ezelőtt olvastam volna,ugyanezekkel a képekkel...:S bár tévedhetek is..
-
Acsifun
aktív tag
Próbáld meg esetleg programmal. Próbáljatok meg egy teló restartot. Énis küldtem csak blade-re igaz csak progival ment (a blade miatt!), de FC-t nem tapasztaltam
(#4730) Indiant:
remélem csak megoldja majd valamelyik modder vagy fejlesztő...
(#4708) Agyzuzo: szerintem a hátoldali led(vaku)-ra gondolt a tag
-
Acsifun
aktív tag
Üdv!
Olyan progit keresek amivel meg tudnám növelni ideiglenesen a házban a wifi hatotávját...szoval a géptől messze van a router és gyenge a jel, ezért a telorol szeretném tovább osztani a wifit a gép és a router közé beraknám és joval erősebbjelet kapnék, fontos lenne nekem most pár napra de csak ideiglenes megoldásnak kéne, marketen nem nagyon találtam appot.
Van erre lehetőség? -
Acsifun
aktív tag
válasz
hodostamas #4600 üzenetére
Remek weboldal, köszi
-
Acsifun
aktív tag
wow
ez igen, nagyon tetszik
http://mycolorscreen.com/2011/12/21/so-icsy/
http://mycolorscreen.com/2011/12/25/still-desire/Van pár háttér amit enged leszedni, de ezeket nem, beléjük szerettem
nincs mód rá hogy erröl az oldalról rádobjam a Skate-re?
-
Acsifun
aktív tag
Ez ígyvan
de én csak a letöltésről beszéltem,(miután lent van a fájl már doesnt matter) nem az enyém a fiók, egy internet kávézóban ültem, leszedtem, kiléptem
így tiszta
máskor ink. nem írom bele honnan van akkor senki nem köt bele
elnézést...ja és a torrent nem warez
ha szigoruan nézzük...na ennyi sorry
-
Acsifun
aktív tag
-
Acsifun
aktív tag
Áruld el ebbe mi a warez? Az app marketről van(atorrent,mobo). Hogy a sorozatot honnan szedem az lényegtelen...az különben sem warez. Magyarországon a letöltés legális a visszaosztás nem. Azt kérdeztem hogyan lehet hogy nem viszi, amikor valaki mkv-t akar lejátszani akkor arra kened a pudingot h "hé honnan a rákból szedted a filmet amit le akarsz játszani?!'- ink. válaszolj értelmesen....
-
Acsifun
aktív tag
Az hogyan lehet hogy leszedek atorrent-el vagy bármelyik app-al egy 170mb-os avi sorozatot (family guy!) ami ráadásul animácios...és nem bírom lejátszani...mobo-val sem...semmi nem viszi.
-
Acsifun
aktív tag
Atomic v2. VS. SKate by kelzsoca?
melyiket? milyen plust nyujt a nem gyári főzött?
-
Acsifun
aktív tag
Smart keyboard pro nagyon tetszik, de nemsikerült entert varázsolnom rá, átnéztem beállitásokat mindent testre szabtam(smileytól kezdve magasságig) de entert vagy "nagyitolencse" ikont mellyel el tudom fogadtatni vele a beírt szót nem találok.Nincs rá lehetőség, vagy te tudod hol van?
-
Acsifun
aktív tag
Eltávolitottam a system/app -ból a Maps-t de még mindig el tudom inditani a progit na ez hogyvan. A telót egyszer már ujrainditottam...a system/app mappábol pedig eltünt a Maps...
na ez érdekes, a frissítések eltávolitása után kiírta hogy nem sikerült pedig a problémát megoldotta...most kivégeztem
-
Acsifun
aktív tag
Gondolom root explorerrel de az nem ingyenes ha nem akarok warezolmi milyen progit ajánlotok? (Maps eltávolitás)
-
Acsifun
aktív tag
válasz
kelzsoca #4130 üzenetére
Igen fent volt...
na most kérem szépen minden fent volt de nemvolt jó...aztán mindent leszedtem és úgyse.
Úgy sikerült megoldanom hogy volt egy opcio miszerint válasszak sok féle lehetöségből(billenytüzet,videokártya...stb és ottvolt h ADB interface na ott rányomtam ott volt csomo ZTE-s driver handset..meg minden..az elsöre rámentem és igy elvileg lefutott a recovery de ujra inditottam hangerő LE-vel és egy FTM képernyő fogad pedig CWM-et dobtam fel ez normális? -
Acsifun
aktív tag
Minden felment szépen, rádugtam, futtattam az autorunt..kiirt csomo szép zöld pipát, majd jött megint az installl recovery windows...ekkor kiirta h az eszközill. telepitése sikertlen...és a waiting for devicenél megint stopvan
:S
Az eszközkezelőben az 'Android"-nál nem talál illesztőt, ottvan felkiáltójel ...
(#4123) Genius007: bevan kapcsolva
-
Acsifun
aktív tag
Üdv.
Van egykis időm és gondoltam akkormár bütyköljünk kicsit ha már ennyit olvastam.
Mindenkinél jelentkezett a waiting for device probléma...reméltem h én nekem nemkell leirnia senkinek 100x-szorra de a manuális telepités sem sikerült azt írja h a windows nem talált eszközillesztőt a google_usb_driver mappábawin 7 (x64)
-
Acsifun
aktív tag
válasz
viperabácsi #3415 üzenetére
Lassabb és jobban eszi az akksit, tapasztalataim szerint. Nekem ADW EX a tökéletes launcher
-
Acsifun
aktív tag
-
Acsifun
aktív tag
Valaki majd dobhatna pár képet Zsoca új ROM-járól
-
Acsifun
aktív tag
válasz
kulcsarakos8 #3109 üzenetére
szerbusz
hadd oldjam meg a problémád..nekem ma jött meg a TurboSim-em ès bizony müködik, énis telenoros vagyok... nemkellett átszabnom a simet sem semmi egyéb beavatkozàs... be SIM alá és jó is, igaz még csak pár orája használom de eddig ok. Majd irok még a további tapasztalatokrólui.:remélem nem sértek ezel forumszabályzatot..nem ugrik a gari, nincs modositás a telefonba
-
Acsifun
aktív tag
Mindenki az Acehez hasonlitgatja meg vacilál h milyet vegyen, elöször is nézzünk már rá a kijelzõ felbontására...egy SE minibe lenne jo maximum...vagy lesz egy bazi nagy menõ ès szép telefonod amin simán tudsz 720p alatti filmeket nagyba nézni de böngészes kozben a scrollozas nem 1 sec hanem 2, vagy lesz egy picike szar felbontással csak azzal nemhiszem h filmet vagy bármit akkora élvezet nyomni. Abba is csak 200 as adreno gpu van...egyertelmü h Skate
szerintem...!
-
Acsifun
aktív tag
válasz
csupa csaki #2536 üzenetére
pü
-
Acsifun
aktív tag
Megkérdezném mégegyszer valaki próbálta már TURBOSIM-et? Talán ez még nem a "függetlenités tilos" kategória...
-
Acsifun
aktív tag
Valaki probálta már TurboSim-et?
-
Acsifun
aktív tag
Én mist tervezek venni egy 16-os kártyát....filmek lejátszásánál vagy egyéb fájlok elérésénél èszrevehetõ a class4 vagy 6 vagy 10 közötti különség??
-
Acsifun
aktív tag
Na megjött nekem is a telefon. Gondoltam irok pár sort.
40 ezer kőkemény forintért vásároltam ezért a pénzért remek.
Tényleg csúszós mint ahogy mindenki írta, de amugy is nagy a kijelző, tehát vigyázni kell rá mint a szemünk fényére.Nekem speciel kinézetre nagyon bejön a csillogós borítás.
A gombok teljesen rendben vannak nekem nem lötyögnek jobban tetszik mint a penge fizika gombjai.
Amit kritizálnék az a rezgőmotor, ritka gyenge, ócskán rezeg mint egy igazi kínai. :/ de ilyenkor kell az árára gondolni.
A kijelző érzéketlensége: igazából ez veszi és érzékeli hogy én hozzáérek csak nem csinálja a probléma a tapasztalataim szerint nem hardveres! ezt valami fw meg ROM frissitéssel szerintem ki fogják küszöbölni.
Gyári ROM-al használom most, launchert lecseréltem így egész jó, böngészés is élvezhető szerintem főleg ha megint eszünkbe jut hogy mennyiért vettük.
A zenehallgatás minősége és hangereje javult fülhallgatóval.
Az akku sokkal jobban muzsikál mint a blade-ben, egy nap alatt több óra wifi, zenehallgatás,gps,játék mellett nem tudtam lemeríteni egy napot bármilyen körülmények között kibír szerintem, persze most nem arra gondolok hogy egész nap gps-ként pörög de megvagyok vele elégedve.
A kamera minösége picit javult a lényeges eltérés az exponálás ideje amely redukálódott ez számomra sokkal örömtelibb hír mint a +2mpx.
480x800 tökéletes szerintem 4,3" -ra is, a filmnézés, facebookozás, olvasás kifejezettem örömet okoz
Hát egyenlöre ennyi... -
Acsifun
aktív tag
Ha van a régi kártyámon ext particio és vissza akarom csinálni az egészet FAT32 re hogyan csináljam mini partition tool wizarddal visszaformáztam" FAT32 re de még mindig különlátja a két FAT32-es részt nem egybe....
-
Acsifun
aktív tag
válasz
miklos0308 #1772 üzenetére
Elsö alkalommal nemárt csupaszra meríteni,de ha netán ezt nemteszed meg beáll késöbb is az ideàlis "teljesitményre".
-
Acsifun
aktív tag
válasz
agressor12 #1755 üzenetére
+1
-
Acsifun
aktív tag
Nekem holnap fog megjönni a teló, Blade és SEarc-hoz tudom majd viszonyítani, írok majd egy pár sort énis róla
Más: 1. Ha most bladen van egy játékom annak mentéseit valahogy áttudom tenni majd a skate-re? (Defender a neve)
2. A partício modosítás TPT-s eljárás? Nem akarok ugy járni mint Kelzsoca...
3. Gyári ROM-ot szeretném majd használni egy ideig de rootolva,(hogy le tudjam kicsit gyalulni) ehhez ugye kell külön recovery? -
Acsifun
aktív tag
Üdv, annyi a kérdésem mit tudtok a 10 000ft-os készülék beváltásról? Ha webshopban rendelem meg érvényes? Letudom adni a készüléket futárnak? (Go!net m -díjcsomagra gondolok)
Mintha az írná a Tré hogy a kettőt nem lehet együtt igénybe venni (webshop10%+10000-es beszámítás?
Vásárolt már így valaki?Add át régi mobiltelefonod a futárnak, amikor átveszed új okostelefonodat!"" megvan
-
Acsifun
aktív tag
Tud valaki esetleg valami friss infot arról, hogy mely szolgáltatónál lesz elérhetõ még a készülék?
-
-
Acsifun
aktív tag
válasz
Depression #1040 üzenetére
De a készülékvàltás az nem kötödik az elõfizuhoz nem? Ha uj mobilt veszel az jó nekik...miután a mobil árát visszatörlesztetted vehetsz uj telot amikor akarsz nem? Vagy csak 2év után? :S mert én kb már tavasszal cserélném is le Alcatelre.
-
Acsifun
aktív tag
válasz
magellaner #948 üzenetére
Market: Mixzing, ebbe a lejátszóba van EQ, tul tudod hajtani
-
Acsifun
aktív tag
Szerintem sem lesz áremelés, fõleg ha azt nézzük hogy egyre több gyártó száll be ebbe az olcsoandroid struktúrába, febr. környékén jön pl az AlcatelOt-995 az például hardveresen is sokkal erösebb lesz és 50körüli árazással szerintem piszok jo vétel lehet, bár addigmég kitudja...akinek van türelme szerintem érdemes várni
-
Acsifun
aktív tag
A skate processzora egyébént csak orajelben tud többet mint a Blade? a gpu mindegyikbe 200 van más különbség az arm11 és a 6 os között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest