- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz batai15 #74434 üzenetére
Ott Blu-t láttam, páran rendeltek ebayről itt, ha jól rémlik.
m1lan:
Meg a 16 gb tárhely is, az általában a felső kategória sajátja wp-nél. De ha belegondolsz a 2/16 nem ritka a droidnál már belépőszinten sem (xiaomi, meizu..). Gyakorlatilag a hardver már nem drága, és lehet, hogy a wp nem igényli ezt, de a microsofton kívül ez sztem senkit se érdekel. A droidnál a specifikáció adja el a telót. Wp-nél és IOS-nél a rendszer a hangsúlyosabb (tudom a droidnál se mindegy, de nem ekkora tényező. Szóval a win10 minden telón ugyanazt tudja, akkor miért ne vegyem a jobb specofokációjut? Lehet egy kicsit felpiszkálja a microsoftot is bár nekem még mindig elég lenne a 650 az előzetes specek alapján...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
chipesz
őstag
-
Gery1987
őstag
-
-
shunter
aktív tag
válasz batai15 #47115 üzenetére
Ahamm, köszi. Igazábol nem sok appot használok androidon, uh ellenék én kissebb felhozatallal is, csak ugye megvannak a már megszokott programjaim. Persze ez megszokás kérdése, hamarabb/késöbb de át tudnék szokni. Kicsit tartok a válltástól, de én jobban szeretnék egy stabil rendszert, mint nagyobb testreszabási lehetőségeket. Úgylátom, h ezt csak hosszabb idő után fog átjönni, hogy tetszik vagy se a wp. Mert most h kb fél órát nyomkodtam egy lumia520 ast, se vagyok benne biztos, h kell nekem a wp, de abba se, hogy nem...
-
attszil
tag
válasz batai15 #46604 üzenetére
Hali! Nekem egy app van ami nagyon kellene, vagy valami megbízható helyettesítő. Androidon használom a Fuelio nevűt amiben már közel két éve jegyzem
a céges autó tankolásokat, drive-ba mentve. Ez az app elérhető vagy van valami amibe inportálhatók a mentések?[ Szerkesztve ]
13T pro
-
confuser
senior tag
válasz batai15 #46285 üzenetére
Uh, elég jól néz ki a cucc. Viszont 0:57-nél kajak nem értem hogy érzékeli a telefon, hogy egy interaktív csempe elé lett rakva. Másrészt a "történetet" sem értem. Kap egy emlékeztetőt egy találkozóról, gondolkozik, majd ezzel a módszerrel a telefon átvált SMS írás üzemmódba. Ez a kettő hogy a viharba kapcsolódik össze?
-
Dale
aktív tag
válasz batai15 #45950 üzenetére
Előfordulhat hogy megy majd rendesen. Nekem a fentebb linkelt HTC füles ment, csak maga a füles volt szar. Meg másnak is. Le is vették az Amazonról azóta. Ha a bekötése ugyanaz (márpedig ez valószínű) akkor menni fog, a hangerő gombok is. Nekem sajnos nem opció a fülbedugós, bosszantó hogy szinte mindegyik füles olyan már.
https://enginedesigns.net
-
Alexios
veterán
válasz batai15 #45828 üzenetére
8.1-et a microsoft adja ki, a windows frissítések biztos vagyok benne hogy ezekre is kijönnek.
(#45829) ng0ofy :de hogy tuti valami ótvarok lesznek supportba és szoftveresen az tuti
erre reagáltam, szerintem ilyen téren nem lesz vele gond, ugyanúgy jönni fognak a frissítések mivel gondolom ez a microsoft nemrég bejelentett oem szolgáltatása miatt van, tehát "szabvány" hardverrel.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz batai15 #45747 üzenetére
Nem véletlen, hiszen ez a cél. Hogy a WP-re vezesse az Androidtól nehezen elszakadókat,
ill. az első telefonosokat.(#45751) eszgabor: Azért, mert soha nem is volt erről szó. Mit cáfoljon akkor?
Elmondta az MS, hogy júni 24-től a hivatalos támogatás kezdődik a WP8.1-re.
Hogy ez mikor érhető el a telefonokra, az a gyártókon múlik. (gy.k: mikor adják ki az adott típus frissített firmware-jét).
Ez lehet akár előtte (esélytelen), de valószínűleg később. Most nem keresem ki azt a konkrét üzenetet, ahol ezt megfogalmazták, de ez volt a lényeg.szerk: látom, woland_2k is leírta közben.
[ Szerkesztve ]
-
jockas
senior tag
válasz batai15 #45576 üzenetére
Pont az a lényege a hivatalos kiadásnak, hogy azzal együtt olyan dolgok is lejönnek, amik befolyásolják a rendszer működését adott telefonokon...azok a Nokia Only cuccok sokat befolyásolnak egy Lumián. Nem lesz másabb a rendszer egy HTC-n lévőhöz, csak Lumiára lesz igazítva, ha így jobban tetszik.
-
StLui
veterán
válasz batai15 #45563 üzenetére
Ezt mondták itt mielőtt kijött a 8.1, utána lett ám szívás rendesen, persze azóta hallom sok minden javítva, de ezek után azt leírni, hogy majd akkor is ugyanezt kapod ha kijön a végleges, kissé erős kijelentés
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Integrale
veterán
válasz batai15 #45075 üzenetére
Állítsd be, hogy lekapcsolt képernyő esetén ne kapcsolja ki a wifit.
illetve, pont ahogy a blogbejegyzésednél tanácsolták! elérni !!
"Bad reklám is reklám too"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Hobby elektronika
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...