Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SerSan
csendes tag
Nekem február 19-én indult meg a folyamat (Google jóváhagyás, Payoneer regisztráció stb...) majd kereken egy hónap múlva március 19-én érkezett meg a számlámra az összeg. Nekem úgy jött le, minél később kezdeményezted a folyamatot annál hosszabbra nyúlt a menet. Akik még első körben kezdeményezték, ha jól emlékszem átlagosan 18 nap alatt kapták meg. Ehhez képest nekem is már egy hónapra nyúlt, talán neked is megérkezik pár napon belül. Sok sikert!
-
Ijk
nagyúr
válasz
SirRasor #4758 üzenetére
Sehol semmi, anno beregisztráltam bankszámlaszámmal, mindennel, be is tudok lépni de semmi info. Áll. egy idő után Payoneernek is van költsége, nem szeretném ha duplán megszívatna a Google. Próbáltam az oldalon lévő supporttal küldeni üzenetet, de nem enged, semmit nem reagál a submitra. Fejem is belefájdul már ebbe az egészbe.
szerk: Na sikerült elküldenem az üzenetet.
-
Ijk
nagyúr
Február 23.-án kaptam jóváhagyást payoneer-es kiutalásra, be is regisztráltam payoneere, azóta sem kaptam semmit. Más mennyi idő alatt kapta meg a térítést?
Egyébként sem értem hogy miért nem lehet egyszerűen kiutalni megadott számlára, minek kellett ehhez még regisztrálni P-re. -
ArsenalF
aktív tag
Mi a Mobee.hu-nál cseréltettük, sajnos sokáig nem tudták beszerezni ezért mi rendeltük az Ifixit-ről és azt tetettük be velük, viszont pont ma hívtak hogy megjött az akksi amit még két hónapja kértünk és várólistások voltunk.(elfelejtettek kitörölni)
Szóval ha most cseréltetsz náluk akkor elvileg van raktáron nekik, legalábbis reggel még volt -
ahurak
csendes tag
Tudtok olyan szervízt ahol kicserélik az akksit?
-
ben11
őstag
Valahol úgy olvastam, hogy érdemes előbb telepíteni a frissítést, aztán cserélni. De volt, akinél a frissítés előtt adta meg magát az akku, majd a csere után frissítette és rendben volt.
Valószínűleg azonosítja a rendszer az jó akkut így is úgy is. -
dudi6
senior tag
Aki felrakta az updatet és kicserélte a jó akksira annak milyen most az üzemidő? Elégedett, bír 1-2 napot?
-
dudi6
senior tag
válasz
RetepNyaraB #4748 üzenetére
Több akksi is jó ha jól tudom, de akkor utána olvasok.
Frissítést is követtem itt, de valaki írta, hogy valamelyik program nem jó, másiknál reboot után újra kell indítani, stb. stb. Ezek mind külön hozzászólásokban január óta. Gondoltam valaki aki képben van összeszedné nekem pontokba miket kell megcsinálni, és mire kell figyelni, de akkor ennek is utána olvasok... -
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki sikerült megjavítanom a kijelzőhibás pixelemet.
Rendszerfrissítéseknél elkezdte magától felrakni az új akksis updatet, de én közben kikapcsoltam a telefont. Le tudná nekem írni valaki mit hogyan kell csinálni, hogy blokkoljam? Korábban olvastam itt több programról amit fel kell tenni és blokkolni, stb., de kicsit elvesztem, hogy melyik program a jó és mit mi után kell csinálni...
Illetve az is érdekelne, hogy melyik akksi rendelhető bele amivel jól működik majd? Ha jól emlékszem 901-s végződésű? Erről van valahol információ?
Köszönöm -
SerSan
csendes tag
Nekem is ma érkezett meg a pénz: 19.066 Ft. A Payo fiókot töröltem. Ez korszak végleg lezárult. Mindenkinek sok sikert az új akksikhoz, használjátok egészséggel a kis Pixeleket!
Majd azért írjáatok meg kinek, hogy muzsikál az új!Apropó a https://www.gsmarena.com/ épp a mai napra írta a 9a megjelenését, bár a Google felől semmi promót nem láttam még... Igaz a 10-es széria a kiszivárgott infók alapján jóval várósabb és érdekesebb! Elvileg marad a 9-es széria viszonylag kompakt mérete és szerintem az eddigi legjobb Pixel dizájn, illetve végre a sima 10-es is megkapja majd a telefotó lencsét, nem csak a Pro változatok. Szóval, ha ez igaz, akkor vagy egy sima 10-es vagy egy 9 Pro lesz nálam az utód.
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #4743 üzenetére
Nekem pont tegnap jött meg a kit innen. ATL-t kaptam.
-
ben11
őstag
válasz
RetepNyaraB #4743 üzenetére
Jaja, erre kérdeztem rá náluk, a válasz:
"Thank you for contacting us at iFixit!
I can confirm that our batteries are high-quality ATL batteries 💪🏻." -
RetepNyaraB
veterán
Köszi!!
Itt ugye az kell, hogy ATL legyen, meg valami szériaszám mizéria is volt, vagy rosszul emlékszem?szerk.: a kijelző nagyon szilánkosra van törve, de azt cserélni egyértelmű gazdasági totálkár lenne. Érdemes nekimennem, vagy macerás a feszegetés miatt és használhatatlanra fogom szerelni?
-
ben11
őstag
válasz
RetepNyaraB #4741 üzenetére
Nekem innen van, rendelés előtt azért rákérdeztem, hogy biztosan jó típust adnak-e:
[link]
Lehet kitben is rendelni, ha kellenek eszközök, rögzítő ragasztócsíkok stb.. -
RetepNyaraB
veterán
Meggyött a gugli Júdáspénz. 19066Ft. Payoneer törölve.
Ha valakinek lenne tuti akkulelőhely tippje ahonnan jó fajtát küldenek; ne tartsa magában lécci. -
ben11
őstag
Sikerült a műtét, kapott még 1-2 évet a telefon..
-
ben11
őstag
Én is rendeltem új akksit feleségem telefonjába az ifixit-ről. Várhatóan hétfőn lesz pár izzasztó pillanat a csere alatt..
-
raveinT
tag
Nekem is sikerült a csere, előtte ráengedtem a frissítést, kiírta hogy kell az akksi csere, majd az akksi csere után szépen el is tűnt a figyelmeztetés.
-
danbenzin
csendes tag
Ma megérkezett a bankszámlámra a pénz, végül 49 euró jött. Sikerült egyből törölni a Payoneer fiókot, ha jól emlékszem, akkor Profile settings, és valahol legalul Cancel account. SMS kódos verifikáció után jött az emailes megerősítés.
-
piltom83
csendes tag
Nálam sem engedi simán törölni a fiókot. Ez az űrlap pedig kéri a bankkártyám/számlaszámom utolsó 4 számjegyét. Miért
De mindegy is, mert küldésre vmi JSON hibát dob ("This end point requires that the body of all requests be formatted as JSON. The request was not correctly formatted.")
Egyébként 01.14-i jóváhagyást követően csütörtök (02.20) este jött meg a pénz a payoneer számlámra, onnan pedig ma érkezett meg a bankszámlámra.Visszatérve az akku témához: Még december végén, tehát az egész mizéria előtt sikerült rendelnem egy eredeti akkut, ami szerencsére pont a jóféle, 901-re végződő típus lett. 10300 Ft volt mindössze, de sajnos már nem kapható.
A frissítést nextDNS-sel tudtam elkerülni, de a *googlezip.net elérhetetlensége miatt a Play szolgáltatás minden más folyamatnál jobban merítette a telefont, így végül rászántam magam az akkucserére. Előtte felengedtem a frissítést, nehogy kétszer is szét kelljen szednem. A művelet sikeres volt, eltűnt a frissítés után megjelent felkiáltójel és néhány töltési ciklus után 6 óra kijelzőidő is összejött már. Egyedül a proximity-m sínylette meg (valószínűleg ragasztó került rá), de ezzel együtt tudok élni. -
Ch4r0n
tag
Köszi! Kitöltöttem az űrlapot és elküldtem nekik. Remél zárják hamar és elfelejthetem ezt a dolgot örökre.
Próbáltam, amit Cyborg javasolt, de engem a mobil app-on keresztül nem engedett be az asztali gépen használt login adataimmal... Nem is értem, pedig tuti jól írtam be, mert a jelszó láthatóságot is bekapcsoltam. Na mindegy megoldottam az űrlappal a dolgot.
Köszi!
-
Ch4r0n
tag
Sziasztok! Megjött az összeg a Google elutalta és a K&H számlára megérkezett.
Viszont törölném a számlaszámom a rendszerből, de ezt írja:
"You cannot delete this bank account because you have funding sources connected to it."Jó mondom akkor az egész fiókot próbálom törölni, de az se megy:
Couldn't close account
Something is preventing us from closing your account. There are a number of reasons this could be happening.
Please try again later.Találkozott valaki ilyennel? Van esetleg megoldás vagy csak simán informatika és fogadjam el, hogy most nem megy...
Majd elvágom egy csirke torkát, a vérével rajzolok egy kört és háromszor körbetáncolom, három napon át, akkor sikerül nem... vagy milyen rituálét kell még elvégezni?RIP Pixel 4a szerettelek nagyon... Üdv Morotola Moto G54 Power Edition 80 ezerért (12GB RAM, 256GB tárhely, 5G, Li-Po 6000 mAh akksi, 120Hz IPS LCD) csak NE LENNÉL ekkora tepsi!
-
SerSan
csendes tag
Nos méret tekintetében a OnePlus 12 akkor egy egész galaxis lesz a 4a-hoz képest (+2cm)
Sajnos méretben nagyon korlátozottak a lehetőségek. Ezt az egy kompromisszmumot nem tudom megkötni. A Jack-et már elengedtem fejben, azt sem volt könnyű, de jó ideje már csak hangszórón hallgattam zenét, így igazából ez még belefér, de 153 mm alatt akarok maradni az biztos! Pedig, ha nem számítana a méret, tengernyi remek opció volna számomra is! Pl a OnePlus sztem is jó irány, csak hát hatalmas... Anno a Huawei is ezért nem játszott nálam, pedig a P20 és P30 Pro nagyon csábítottak!
-
RetepNyaraB
veterán
Gugli az bukta magát örökre, mint anno nálam a Samsung k@rvarégen, mikor a Wave-et és meglehetősen nagy, tök aktív közösségét ejtette másfél méterről, betonra, pofára, MIL STD tanúsítvány szerint.
Szóval OnePlus 12 lesz. Vártam a Nothing 3-at, de arról semmi hír, csak az "a" verziókról, azt tartsák meg.
Nejem használ Pixel 8-at, ami egyébként jó telefon, 4a mellett egy űrhajó. -
-
Kube
senior tag
Január 29-én jött az utolsó levél nekem ezzel a tárggyal: Your request to get payments from Google LLC is approved!
A Payoneerben csak a Home menüpont elérhető, nem látok semmit. Ez normális?
-
SerSan
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #4715 üzenetére
"Nekem írt még egyet a G, hogy igazoljam a payoneer számlám emiljét."
Igen, közben nekem is feltűnt, hogy ez is benne volt a levélben, így miután végeztem a Payo reggel én is visszajeleztem nekik, hogy regeltem és csatoltam nekik a regelt email-em. Erre ma hajnalban jött is a válasz:
"Köszönjük, hogy értesítettél minket. Nagyra értékeljük az ezzel kapcsolatos erőfeszítéseit.
Miután elvégezte ezeket a lépéseket, körülbelül 10–18 munkanapba telik, amíg az összeg megérkezik a fiókjába, és megtekintheti azt. Nem számítunk fel tranzakciós díjakat."
Szóval most már elvileg csak várni kell, hogy megérkezzen az összeg, majd rögtön törölni a Payo-t! -
RetepNyaraB
veterán
Nekem írt még egyet a G, hogy igazoljam a payoneer számlám emiljét. De közben maga a payoneer is küldött, hogy várható G pénz valamikor - tehát ők már maguktól is elintézték az egészet. Ettől még igazoltam, ha már volt kattintható felület. Várom a lét.
Rohadt tetvek.
Azóta 68 százaléknál nem megy feljebb a telefon és gyakorlatilag csak bedugva működik. Ez jobb, mint az Apple anno. -
SerSan
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #4708 üzenetére
Megkaptam a Google levelét, amiben a Payoneer reg linkje volt. A Regisztrációval elkészültem és azonnal eljutottam a "Your request to get payments from Google LLC is approved!" tárgyú visszaigazoló levélig. Van még bármi teendőm, vagy már csak várni kell azt bizonyos 18 napot, (amit többen írtak) az utalásig? Mintha azt írtad volna, hogy még írnom kell valamit a Google-nek is?
-
SirRasor
addikt
válasz
SirRasor #4705 üzenetére
A lassúság nem téma: újraindítottam a telefont és megint villámgyors. DNS66-ra azért figyelni kell, mert alapból nem indult el. Ja és 1x kiírta megint a figyelmeztetést, hogy X napja elavult a telefon, de azóta semmi; tökéletesen megy.
+tommyx DNS66-ot használj helyette. Az csak telefonindításnál felejt elindulni, de ha az akkukímélőből ki van szedve, mindig működik. -
raveinT
tag
válasz
Amint jóváírják a bankszámlára, utána szerintem töröld is. Nem egy nagy szám, belépsz a payoneer accountra és ott van egy olyan opció amivel beszüntetheted,de a nevére Már nem emlékszem fejből és értelemszerűen már nem is tudom megnézni
-
arcsin
senior tag
válasz
Én két hétnél tartok pont. "We're happy to let you know that we have approved your request to get payments from Google LLC." - 11 napja kaptam ezt az emailt, de a felületen nem látom ennek a nyomát sem.
-
RetepNyaraB
veterán
Na így huszonpár nap után gugli válaszolt. Regisztráltam is a rohadt kifizetőjükhöz.
Akkor most hogy is van ez?
Ha megjött a pénz, nyilván kapok róla értesítést.
Milyen gyorsan kell törölnöm a payoneer accot, hogy ne terheljék rá a tagdíjat? Valamint ez egyszerű folyamat, vagy alaposan rá kell keresnem előre?SerSan@ha kaptál gugli levelet az elején, ott a reg link. Végigvisz. Kell email és IMEI szám. Ha jogosult vagy, visszaigazolják. Utána szorgosan vársz, ha kapsz újabb levelet guglitól, benne lesz a payoneer reglink. Végigviszed, guglinak is válaszolsz, hogy az emiled a payoneer acc tulaja (ne cserélgesd az email címedet) és várod a lét, mint most én. Utána törölni kell a payoneer accot.
-
SerSan
csendes tag
Én is gondolkozom, hogy meg kéne igényelnem ezt a 20.000 Ft-os kártérítést, ugyanis pont amikor kirobbant ez a frissítés balhé, nekem sikerült elhagynom az enyémet, amit rá fél fél órára már hiába próbáltam csörgetni, ki volt kapcsolva. Másnap reggel azonnal be is jelentettem a rendőrségen, de azóta sincs semmi hír. A Google készülékkereső is az utolsó jelként azt mutatja, mikor még nálam volt, illetve hiába próbáltam magam rendszeresen hívogatni, de semmi... így kicsivel több, mint egy hónap után kezdem elengedni a telefont. Szóval én duplán rászolulok a váltásra, hiszen, ha meg is lesz kétséges, hogy használható lesz e az akksi, emiatt kicsit sorsszerűnek is érzem az elvesztését.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek így is megigényelhetem a pénzt? Illeve valaki, aki már túl van a teljes procedúrán és a pénzt is megkapta, lenne olyan kedves, hogy leírja lépésről lépésre az ügy menetét? Hatalmas segítség lenne, előre is köszönöm szépen! -
SirRasor
addikt
Megcsináltam a frissítés tiltást és ezzel együtt sose indul újra a telefon.
Az tűnt fel, hogy egyre lomhább, pedig az alkalmazások nem frissülnek. Jelenlegi uptime kb 600 óra.
Háttérben futó alkalmazásokat minden este alvás előtt kilövöm.
Másnak nem tűnt fel lassúság az utóbbi 1 hónapban?Sőt, még1 anomália: 100%-ra töltöttem előzőleg. 90% felett már szinte hideg a telefon, úgy csorgatja tele. Ez mindig is így volt.
Erre most 100%-on is vagy 40 fokos volt. Fél óráig még rajta hagytam és....még mindig tűz forró volt. WTF?Kezdek aggódni
-
Ijk
nagyúr
Zenfone túl drága nekem, most rendeltem német amazonról 300EUR-ért 10VI-t, kb. 160 a felső határ amit telefonra szánok, pixelek sajnos A vonalon elhanyták a kompatk, könnyű műanyag házas telefonokat.
Szerencsére nekem kamera nem szempont, mert egyik minősége sem megfelelő számomra. -
raveinT
tag
válasz
propanbutan #4702 üzenetére
Köszi az infót!
Én megpróbálom majd mint kísérleti nyúl, hogy a csere előtt lefrissitem a rendszert és aztán lesz ami lesz, mert mostanra amúgy is kezdi feladni az akksi (2 óra mire feltölt...).
De egyelőre a szerviz azt írta készlet hiány van az akksiból a beszállító kb 4 hét múlvára várja a következő szállítmányt...
-
propanbutan
csendes tag
válasz
raveinT #4660 üzenetére
Mivel a héten Angliába kellett utaznom, kicseréltettem az akksit egy Google partner szervizben (iSmash). Eddig úgy tűnik, hogy sikeres volt.
Igyekeztem kifaggatni őket, hogy hogyan zajlik ez a csere. Ha jól értettem, nekik csak azért kell bejelenteni az elvégzett munkákat a Google felé, merthogy partnerek. Ezek szerint akkor is, ha nem garanciális javítást végeznek (50 font volt, szóval olyasmi mint itthon). Külön rákérdeztem, hogy mi van ha egy nem Google partner csak belerakja a megfelelő típusú akksit és nem jelent semmit a Google felé. Azt mondták, hogy akkor is működnie kellene.
Még előtte rákerestem erre az iSmash szervizre és találtam egy Reddit threadet, ami hasznos lehet. Itt valaki arra panaszkodik, hogy már az update előtt kicseréltette az akksit pont ennél a partnernél, és mégis hazavágta a frissítés. Azt írják, hogy ha új az akksi, akkor is bejelez update után hogy cserélni kell, de lehet hogy elég kivenni és visszarakni:
Even if the battery is new you will need to unplug it from the phone to 'reset' the battery status post update.
Visszavitte az illető a szervizbe, de sajnos az nem derül ki hogy csak 'resetelték' neki, vagy másik fajtát raktak bele és attól lett jó.
Ahogy ezt az egészet intézte a Google, el tudom képzelni, hogy a partner szervizek se tudták, hogy melyik fajta akksi lesz a jó és még decemberben is használták a 'rossz' típust... Ettől függetlenül egy próbát megér. Aki pár hónapja cseréltetett akksit, lehet hogy egy munkadíjjal megúszhatja. Nem tudom hogy a 'resetelés' ténylegesen csak annyi, hogy kiveszik és visszarakják vagy még kell vele valamit csinálni, de a szervizekben biztos tudják. -
SerSan
csendes tag
Én anno Xiaomi-ról váltottam a 4a-ra, vissza már nem szeretnék váltani, főleg, hogy méretben és árban is nagyon közel vannak a 9 Pro-hoz. Sem a külső, sem a Miui felület nem vonz. Méretben egyébként a legközelebb az S23 áll a 4a-hoz. A 4a 144 mm, az S23 pedig 146,3 mm. Ezt követi méretben a 15 Pro és végül a 9Pro. De bármelyikre is esk választásom, sajnos kompromisszumos, szóval a minimum, hogy várok míg leesnek az árak, vagy lesz pl egy jó használt ajánlat mondjuk, mert csúcskategóriás készülékek és árak esetén, már nagyon nehéz lenyelni bármilyen békát is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ésszerű és kifejezetten jó felszereltségű, kompakt modellként mutatkozott be a Pixel 4a, ami sokat fejlődött az elődmodellhez képest.
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest