- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
Radio FM Phone (ha még működik)
-
törölt tag
És 8.1 működik ma még? Tudom, hogy van rá W10 is, de 8.1-et még sose használtam, a RT meg azt fogja felrakni (használt telefont nem állok neki használni RT nélkül). Aztán ha működik nekem elég az is.
A 7.8 már nem működik azt tudom, nem lehet vele internetezni semennyire mivel hibát dob (a PH-s Let's Encrypt-et sem ismeri pl). -
-
Azert a lenovo elleneben nem csoda hogy jobb az 532 , a rendszer aktualis vason es oprendszer verzióval ezerszer elhetobb volt wp,w10m alatt mint a droid . Anno symbian utan nem veletlenul valtottam wp-re es nem droidra (pedig a milyen telefont vegyek topicban a kukarobit ajanlottak anno ) . Kar a wp,w10m-ert de mar csak egy villanasnyi ido a mobil oprendszerek torteneteben . A sygic nem volt rossz navi wp-re ,kar hogy a liszensz nem viheto at mas plattformra , igy aztán másodjára is meg kellett vennem mikor lekoccantam a Windows vonalról.
A sygic es a lumia terkepekben elvileg nem kene különbségnek lennie ,mert egy a terkek szolgaltato/adatbazis (navteq).Eagle
A wm6.5 nem ordogtol valo , eleg sok cégnél hasznljak pna/pda/bar/vonalkod scannereken . Szvsz a futar cegek joresze is hasznalja , de pl az eon-nal se ordogtol valo dolog ha vonalkod olvasokrol van szo . -
Francia91
veterán
Konkrétan ezért nem írok ide, és a Lumia 950-es topikba sem, mert egyből jön a részéről a fikázás... Read only vagyok, jobb a békesség
Ez olyan, hogy nekem tökéletes egy 1994-es hidrós Citroen, a többi meg szarozza hogy "fos francia" (közben meg annyi a fenntartási költsége, mint egy korabeli magyar Swift-nek, a család meg csak szenved az agyonistenített német autókkal)
-
-
wenkman
tag
Néha nálam is előfordul az általad említett hiba, hogy a nagyítóra kattintva nem történik semmi. De egy app újraindítás eddig mindig megoldotta ezt a hibát.
Az előző posztban egész pontosan arra gondoltam, hogy a Store-ban a hamburger, a "KEZDŐLAP" és a nagyító kicsit lejjebb került, így végre nem lóg bele a felső sávba (aminek nem jut eszembe a neve :-)).
De minden javítás nem megy egyszerre, légy türelemmel! :-DDDDD
(Elképzelem, ahogy az MS-nél már csak egy ember foltozgatja a w10m-et egy kis hátsó irodában a félhomályban.) -
ADGCF
tag
Ha azt hiszed, hogy azért mert egy telefon nem kínai, az már nem figyel meg semmilyen szinten, akkor az "szép", mellesleg a Microsoft az egyik vagy a legnagyobb kém akitől a Google is átvett metódusokat, de semmi baj.
De persze lehet maradni alternatíva nélkül is, meg lehet nyomógombos telefonra menni.
Csak ki ne derüljön pl. Nokia nyomógombos telefonnál, hogy az is megfigyel meg kémkedik utánad, mivel a kínai HMD Global-é a Nokia. -
Dzsekó
addikt
Megtaláltad az első lépést. Második lépés Androidon letöltöd az Import SMS from Windows Phone alkalmazást. Az ingyenes verzióval az SMS-eket, a PRO fizetős verzióval az MMS-eket is le lehet menteni .msg-ből.
-
liksoft
nagyúr
Szia!
Nem biztos, de egy ötlet.
Ha emlékem nem csal, az "Adatátvitel" alkalmazást le kell tölteni hozzá (bár MS de nincs rajta, ha igen, akkor tévedtem). Azt megnyitva a ... menüre kell kattintani, és ott megjelenik az "exportálás sd-kártyára". Itt lehet kiválasztani, a névjegyzék, sms és mms közül mit szeretnél menteni. Ez csv-be ment, azt meg hátha valaki "megeszi" odaát.
Sok sikert, engem is érdekel, ha tudod a megoldást, érdekel. Előre is köszi! -
Slipandris
tag
Sziasztok!
Annyi a kérdésem, hogy a gmail-el társított mail app hogyan tud több címet is kezelni? 2 fiók van összevonva, az egyik googlegroups-os, és meg is kapom a leveleket, de válaszkor nem arról a címről küldi amivel kell, és jön a mailer daemon. Androidon és pc-n ki lehet választani a küldési címet, de itt nem?
-
BobTail
őstag
Igen, a biztonsági mentés (ami a képeket, zenéket, stb. nem tartalmazza, azokról neked kell gondoskodni). Aztán az új telefonon az első lépésekkor kell bejelentkezni a Microsoft-fiókkal, és onnan lehetséges a biztonsági mentés visszaállítása, ha végig mész a kezdő lépéseken enélkül, akkor a későbbiekben nem lehetséges mindent visszaállítani.
-
ZavaBalazs
őstag
win 10-ben jön az edge, amúgy meg egy próbát megérhet az opera mini is, most hagyta el a beta jelzőt. ennek ellenére tippre fostosabban fut 930-on, mint az IE nálad. lag lag hátán, még görgetni se tudok akadás nélkül, nem tudja bemérni, hogy milyen határokon belül kell koppra autozoomolni, stb...
Ba cy lus: nincs mit.
-
SOAD19
addikt
Talán, ez megfelelhet neked:
-
-
fi:zi'k
nagyúr
Nálam meg nem.
(#66523) Vodar
Ezt most miért is?
Ennyi erővel azt a hülyeséget is mondhatnád, hogy 4,5" alatt használj szmártvaccsot, mert mindegy.
Hihetetlen milyen okostónik vannak. Engedélyt ne kérjek tőled vásárlás előtt esetleg?!(#66529) kolosanyi
Te tényleg ráérsz.
Bezzeg Zoli. -
ZavaBalazs
őstag
út közben használom csak a mobilnetet (itthon/egyetemen van wifi), metró/villamos, ha otthonról jövök akkor hév, upc wi-free regisztrációm van, amit itt-ott el tudok csípni, de a hév/villamos/metrósínig nem ér be
marad a mobilnet.
amire nincs szükségem bárhol/bármikor, annál ki van lőve az auto frissítés, be van kapcsolva hogy várjon wifire. de mondom, nagyrészt az IE viszi el (az eddigi 723 megából 435 oda ment, utána 1-2 40-50 megás tétel következik, többi elhanyagolható), pedig magasra van állítva a takarékoskodás az adatforgalommal.
amit még kipróbálhatok, bár az is jó ideje így van belőve, az a mail lekérdezés. felhasználás szerint a telefon magától a leggyorsabbra állította be, átrakom 15 percesre, bár nem hiszem hogy ennek akkora adatforgalma lenne, de egy próbát megér. -
ZavaBalazs
őstag
"Ne akarja nekem megmagyarázni hogy nem változtak a felhasználói szokásai"... "Mi innen nem mondjuk meg hogy melyik weboldalt hányszor látogattad meg."
most akkor döntsd el, hogy belelátsz-e a telefonhasználatomba, vagy nem, de a kettő együtt nem megy.
Pano: ugyanígy van belőve, leszámítva az auto frissítést, az ki van kapcsolva, de ez mindegy is.
-
ZavaBalazs
őstag
...
azt hittem elég egyértelműen fogalmaztam, de akkor még egyszer: felhasználói szokásaim nem változtak, tehát nagyságrendileg ugyanannyiszor, ugyanazokat az oldalakat (fórumokat) szoktam böngészni.
szóval a kérdés továbbra is áll, ha eddig 100 mega elég volt 10 napra, akkor ugyanúgy használva 1024 mega miért nem elég tízszer annyira, miért jön ki a 30 is neccesen?Burt: már hogyne állították volna át, régi csomaggal továbbra is nulláznám 10 nap alatt, meg nem mérne egymástól függetlenül a telefon meg a voda netinfó 1 gigát per hó.
(amúgy meg kabbeés nem, a fehér nem adja, akárhogy erőlködsz.
)
-
Bukk900
őstag
Előbb-utóbb neked is 8.1 lesz, abból meg kikerült a kapcsolat bontása lezárt képernyőnél. Helyette van ez a kedvenc helyeken wifi ki/be funkció.
Nálam ki van kapcsolva a wifi segéd, az automatikus csatlakozás és a közeli hálózatok keresése és így is csatlakozik az ismert hálózatokra, így nekem megfelel.Statikus: nekem sincs Cortanam, engem még csak oroszul tanítottak.
-
BiP
nagyúr
Nekem folyamatosan be van kapcsolva. Ha nem használja, akkor nem fogyaszt. Legalábbis az akksit nem zabálja.
Igaz, nem vizslattam akkufigyelő programokkal, meg nem statisztikáztam ki, hogy mennyit fogyaszt bekapcsolva, kikapcsolva, csak simán használom, de jól bírja így is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest