- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
válasz Gömbike #94037 üzenetére
A samsungnak partnersegi szerzodese van a ms-el igy jo par ms termeknel kiemelt partnerek,illetve vannak appok amit ingyenesen teljes funkcionalitassal kapnak meg...
Betegphiu
Ne parazz , ha le is huzzak a rolot az nem az egyik naprol a masikra tortenik meg , hanem csendesen lassan es sunnyogva, illetve attol is fugg hogy a kulso app fejlesztok mennyi ideig latnak meg fantaziat(bevetelt) a w10m-be. Ha lesz valtas Os teren , es nem valtozik a fejlesztoi keszlet akkor johet meg app frissites , a kerdes inkabb a hw igeny lesz..Redneck
Probalj mas bongeszot hasznalni az ie11 gyotredelmes volt ha a fb megjeleniteserol volt szo .
Vagy app-ot hasznalj ra a slimsocial for facebook még ha web app is de jol mukodik.. ertesitesek nincsenek de stabil es gyors. Bongeszobol a coc coc browser egesz kellemes darab..k-adi
Az a 30giga nekem is meg van , klikkelessel meg tudtam orizni szinten..[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
macilaci
csendes tag
válasz Gömbike #89746 üzenetére
Nem csak telefon nincs.
"November 17-től a lakossági, flotta és kisvállalati ügyfeleinek hűségét készül ünnepi meglepetéssel meghálálni a Vodafone. A díjmentes hang- vagy adatforgalmat tartalmazó, személyre szabott ajánlatról az érintett ügyfelek SMS-ben kapnak majd értesítést. A díjmentes adatot az Android-ra iOS-re is letölthető Mobil Vodafone alkalmazáson keresztül, a díjmentes hangforgalmat pedig a kapott SMS-re küldött válaszüzenettel lehet aktiválni 2017. január 31-ig."
Itt tartunk. -
-
snakebait
senior tag
válasz Gömbike #85517 üzenetére
A rendszer nekem szimpatikus csak az MS amit művel vele,ahogy viszonyul az egészhez az nem szimpatikus sőt számomra felháborító,bosszantó,röhejes. Nekem eddig mindig droidom volt,ahogy összejön a pénz prémiumos droidra,rögtön megyek vissza. Szánalmas ez a mikrofos hozzáállás.
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
scyllarus
veterán
válasz Gömbike #84846 üzenetére
A megbízhatóságukat nem ismerem. Mindenesetre csak akkor van értelme, ha nem huzigálod ki-be a csatlakozót, így viszont ronda. Tok mögött esetleg el tudom képzelni, de akkor is a kábeles adatkapcsolat lehetősége megszűnik. Ha használnád adatátvitelre is az USB portot, akkor ugyanúgy sérülhet a csatlakozód és elveszti az értelmét a vezetéknélküliség a töltésnél.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Gömbike #84843 üzenetére
NFC töltés???? Azmegmi?
A Qi és az NFC két külön dolog, fizetni biztos nem tudsz majd ezekkel.
Szerk: nem, nem lesz alkalmas, 2 teljesen különböző technológia. Azért, mert mindkettő vezeték nélküli, még nincs közük egymáshoz.A Qi fogadóállomás és az NFC antenna nem ugyanaz.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Brucehun
aktív tag
válasz Gömbike #84240 üzenetére
Nekem kb egy 30 perce jött le a frissíytés és megkell hogy mondjam egyes almenük, végre normálisan néznek ki. Az áruház is tetszetős, hasonlóan kezd kinézni mit az android market, átláthatóbb kezd lenni. És minthapicit gyorsabb lenne a rendszer (bár lehet csak nálam van így). Lumia 550
HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
jksx
senior tag
válasz Gömbike #84182 üzenetére
Valamelyik alkalmazás beragad és az szívja le az akksit.
Beállítások > rendszer > takarékos üzemmód > akkuhasználatnál próbáld meg a háttérben futást letiltani az alkalmazásoknál.
A <- folyamatos nyomásával be szoktad zárni az alkalmazásokat?
Luftwaffe módban max 2%-ot merül az aksi reggelre nekem.
A folyamatos frissítésekkel legalább már elhozták nekünk ezt az androidos feelinget. Csak hroberto fórumtárs nehogy meglássa ezt a megjegyzést, mert lesz kapc a pofámra -
őstag
válasz Gömbike #83615 üzenetére
"Kettő közül szeretném kiválasztani, melyiket javasoljátok? De nyitott vagyok minden tanácsra.
650, vagy 640 XL LTE ?"
A párom 650-ét elnézve, amin a legkülönfélébb app-ok indulása kezdetek óta lassú volt és most is az... egyiket sem venném meg. Ha trendekek és a jövőképet figyelmen kívül hagyva mindenképpen Windows mellett szeretnék még mindig maradni, akkor a 950-et választanám... Tudom, hogy jóval drágább és egy kicsit rosszabb lehet az üzemideje a pillangók által hajtott 650eshez képest, de én nem tudnék együtt élni a nála tapasztalt lassúsággal. 640 8.1 alatt hasított. A W10hez pontosabbn több app-hoz szerintem kevés a 650-es SOC-ja.
Persze ez nem hit kérdése. Próbáld ki a 650-es alkalmazás futtatásos sebességét és ha neked megfelel, akkor legyen nice day-edMeliora sunt bono inimica
-
szekfizsolt
senior tag
válasz Gömbike #75411 üzenetére
Pont ezt akartam mondani. Lumia 925, semmit sem állítottam az ébresztőn, tehát minden gyári állapotban van és halkan kezdi, majd hangosodik. Eszembe sem jutott, hogy más ébresztőt állítsak, de ezek szerint nem is fog...
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Godfather
aktív tag
válasz Gömbike #72711 üzenetére
Valószínűleg be van kapcsolva az sms-biztonsági mentése, ezért jön meg mindkét telefonra. Vagyis csak arra jön meg, amelyikben a kártya van, de mivel szinkronizál neten keresztül, a másikon is megjelenik.
Aztán hogy miért keveri össze, az már más kérdés.
Szerintem...A lényeg lényege lényegében lényegtelen,mert a dolgok stilisztikája úgy kopszerválódik,ahogy a tendencia dominál.
-
Kbali
nagyúr
-
Vodar
senior tag
válasz Gömbike #68016 üzenetére
Nem lehet, hogy valami extra szolgáltatások, appok is aktiválódtak a frissítéssel? A takarékos üzemmódban nézd végig az "alkalmazások" menüpontot és tiltsd le az appok háttérben futásának lehetőségét.
Én biztos, hogy csinálnék egy alaphelyzetbe állítást is először (Súgó menüpont).
-
törölt tag
válasz Gömbike #66787 üzenetére
435, mert 2-szer akkora a belső memóriája és a RAM-ja.
Mit mondjak, így utólag elég nagy kicseszésnek tartom ezt a készüléket az 530-tulajokkal szemben, ráadásul én február második felében vásároltam az 530-ast, tehát nem olyan rég. Ha még az anyagminőségben is felülmúlja, akkor pedig duplán az anyjuk valagát.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest