- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fkris
őstag
Sziasztok!
Ki szeretnem kuldeni LCD tvre 925 rol a kepeket, zeneket, esetleg videokat DLNAn.
Van valami ilyesmi megoldas?
Nexus ala ott a Chromecast, de az nemhiszem hogy mukodne WP vel...
Koszi!"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Digitalis
senior tag
válasz Estwan #66991 üzenetére
Szerintem ez egy nagyon klassz "böngésző" progi, én ezt használom: [Metro File Manager]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
törölt tag
Ma reggel megint nem ébresztett a telefonom (vagyis igen, csak nem adott ki hangot hozzá), ami eddig 1-2-szer előfordult már, de most azt vettem észre, hogy a podcast app sem ment, és a zene sem. Mindkettő "ezt a fájlt nem lehet lejátszani" hibával megakadt, viszont reboot után most megy minden tökéletesen. Ez valami audió modul hiba? Esetleg másnál is volt hasonló? Remélem javítani fogják a következő kiadásban, mert sokat ront a megbízhatóságon.
-
baradi
senior tag
Sziasztok,
Segitsetek lsz, van olyan progi ami egy megadott idointervallumon belul peldaul atallitja a telot nema-ra?
Koszi elore is !
-
Estwan
csendes tag
válasz gyurkikrisz #66994 üzenetére
köszönöm mindenkinek a segítséget, látszik a fény az alagút végén
Privátot küldj légyszi, arról kapok értesítést!
-
Воланд
titán
válasz hroberto #66981 üzenetére
es mindezt azok utan, hogy egy par nappal ezelott a win8 topicban elmagyaraztam neki, hogy baromsagot irt (amugy az elso dolga valami rendszertisztito app telepitese volt). komolyan mondom, hogy tiszta szegyen, hogy az ilyenek szabadon irkalhatnak a forumban, azokat meg kidobjak, akik szakmailag a userek 99%-at lekorozik, de egy kicsit nyersebb a stilusuk. hat ezeket a "zseniket" en is egyre nehezebben viselem....
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Burt1793
veterán
válasz lugosi #66987 üzenetére
Én a gyenge audió képességekre lennék kíváncsi, itt mire gondolhatott?! (Egy kis indoklás elfért volna...) Reklámokat én nem nagyon látok, költeni kell pár ezer forintot az app-okra és akkor nincs gond. A vírus vicces, ebből arra merek következtetni, hogy otthon a használtan vett, nála új már nem támogatott, vírusirtómentes Windows XP-jével második nap beszopott egy vírust és azt hiszi, hogy ugyanaz a kettő.
Amúgy az adat halászó felhők elmennek vírusnak.(#66991) Estwan: Van, bár nem tudom mennyire használható. Amúgy szerintem a Fájlok alkalmazás is megteszi. A telefon látja az sd kártyát? Ha nem, akkor formázd meg. A beállítások menüben biztos meg lehet. Erről nem tudok sokat, sajna a 930-ba nem lehet SD-t rakni...
[ Szerkesztve ]
-
Estwan
csendes tag
válasz Plazmacucci #66989 üzenetére
sajna nem mentettem semmit...csak nagy "lelkesen nekiugrottam" a kártya cserének
Privátot küldj légyszi, arról kapok értesítést!
-
félisten
-
Estwan
csendes tag
Sziasztok!
egy kis segítségre van szükségem wp8.1 lumia 530 telefonhoz. Sd kártyát cseréltem, persze nem uninstalláltam semmit, pedig erre volt telepítve minden. az alkalmazások zöme nem működik (térkép, navigáció stb) és újra sem tudom telepíteni, mivel azt írja, hogy már telepítve van...
Létezik megoldás, vagy újra kell rakni az egész rendszert?
természetesen a benne lévő régi kártya tartalma időközben le lett törölve...
köszi a választ!Privátot küldj légyszi, arról kapok értesítést!
-
félisten
-
hroberto
veterán
Ilyen emberek osztják az észt az okostelefonos topikban. Állítása szerint már a második nap vírust kapott...
[link][ Szerkesztve ]
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Williams
aktív tag
válasz ZavaBalazs #66973 üzenetére
woland_y2k, ZavaBalazs: Köszönöm mindkettőtöknek, holnap délelőtt ki fogom próbálni az említett progival. Én még sosem hallotam róla, a teló ismerősömé, csak megkért hogy szívjak én vele... Asszem valóban valamilyen 7.x -es izé van rajt.
Nincs valami gyors link a letöltéshez, hogy ne kelljen fél órát keresnem esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen érdeklődöm... Samsung Omnia M (windows phone), hogyan és milyen progival lehet pl. usb-n keresztül lementeni a képeket róla. A Samsungos Kies, PC suite nem látja a készüléket. (Hacsak nem kell valami trükköset beállítani rajt, pl. a menüben amit nem tudtam..) A windows felismeri ha rádugom mint eszközt, de nem látni sehol a fájlrendszerét.
Köszönöm előre is! -
akos3
addikt
Sziasztok!
Lumia 720-nál miért nem jó a BKV menetrend? itt leírtam a problémám. -
Montebá
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy lumia 630asomon a letöltések mappát hol találom? Üdv.
-
Bukk900
őstag
válasz Fapuma77624 #66957 üzenetére
Letöltéshez használd a kedvenc böngésződet. A címsorba egy "ss"-t kell beírni és a videos/music mappába menti. Pl.: ssyoutube.com/valami
-
törölt tag
válasz Fapuma77624 #66957 üzenetére
Szerintem azokat csak Tubecasttal tudod lejátszani.
-
Fapuma77624
tag
Kedvenc Youtube appom a TubeCast Pro. Imádom,gyönyörű. Viszont a kérdésem a következő lenne. Amit letöltök legyen az videó vagy mp3 azt hol találom a fájl rendszerben???
-
Zsoleszhun
addikt
Valakinek sikerült már rollback vagy HR után a wifi jelszavakat visszaállítani? Próbáltam már a kettős authentikációval is, mindent visszaszinkronizál, az üzeneteket es a böngésző jelszavakat is csak a wifit nem. Minden segítséget megköszönök mert kb. 7-800db-ról lenne szó
¯\_(ツ)_/¯
-
Uher
aktív tag
urak!
hol lehet beallitani, hogy a szulinapokat ne jelezze e telefon minden nap delben? -
confuser
senior tag
Nem vagyok sajnos köztük. A QHD szvsz erőforrás-pocsékolás, már az 1080p is határeset 5"-on. Én 5"-ig 720p-t használnék, 6"-ig meg 1080p-t. Viszont abban azért reménykedek, ha a "940 és 940 XL" ilyesmi lesz, akkor a 840-es kategória becsúszik az én elvárásaim közé (gyakorlatilag a mostani 930, nagyobb akkuval és Glance-szal).
-
SOAD19
addikt
válasz Bobrooney #66937 üzenetére
"Ha nem ment el az aksi 3 napot már minden baja volt az embernek, ma meg teljesen megszokott hogy napi szinten töltve vannak."
Bár, ennek szerintem senki se örül. Én már annak is örülnék, ha erős használat mellett kibírna 1 egész napot, és 3-4 óra netezés, vagy 2 óra navigáció ne merítené le teljesen.
(#66939) emvy
Mondjuk, ebben is van igazság!
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
Egyetértek veled, mert én se vagyok nagy kijelző párti. A 735-ös lumia 4,7"-ját is nagy fintorogva vettem meg és sok idő kellett mire úgy ahogy megbarátkoztam vele.
Számomra az ideális a 4,3", vagy a 4".De hát a trend nem ez irányba halad. Sajnos erre van igény. Az emberek nagy többsége a nagy kijelzőt akar.
Elég csak az apple-t megnézni, őket tartották egész eddig a kis kijelzőméret fan táborának. Aztán mióta kinn van a hatos nem látott rekordokat döntöget az eladás a nagy kijelző miatt.
Vagy a sony z1 compactja android fronton, ami tényleg olyan volt hardverileg mint a nagytestvér, de kis kijelzővel. Nagy siker lett, de az eladása meg se közelítette a nagyobb "pofával" rendelkező készülékekét.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
no1r
őstag
csak emellett az ember szerintem joggal várná el, hogy vehessen normális méretben olyan készüléket, ami a péniszméregetés helyett (nyócmillió mag haccázgigaram péklapát méret meg felbontás) optimális méretű és felszereltségű legyen ahhoz, hogy az új feature-k elfussanak rajta.
itt most gondolok pl az UAP-ok skálázhatóságára meg a nagy képernyőre való kiterjesztésre.
már most ilyeneket pletykálnak hogy octa meg sixcore, akkor még az is megkkérdőjelezhető, hogy a 930-830 szintű készülékek supportálva lesznek-e.
pedig az MS annó ezekre is azt mondta, hogy ez az új HW "kell" ahhoz hogy fussanak a fícsörök.
marhaság.a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Unlimited
aktív tag
Számomra a 930 pont használható méret.Így ezek is azok lesznek,ha egy picivel nagyobbak is.Jó lesz ez.l!Egy jó formaterv,és sikeres lesz.Meg persze a W10 sikeressége is nagyban befolyásolja majd.Ha azt nem szúrják el,bármi lehet.Nagy potenciál van abban,hogy "összemossák" az asztalival,meg a többi platformmal.
-
törölt tag
válasz Zsoleszhun #66929 üzenetére
Az S6-ban is csak 2500 van.
-
Zsoleszhun
addikt
3000/3300 mAh ennél azért többet várnék egy csúcskategóriától, ezt már a 1520 is tudta.
¯\_(ツ)_/¯
-
Burt1793
veterán
válasz ZavaBalazs #66925 üzenetére
Remélem nem cityman lesz a neve, de szerintem jó lenne valami más név a felső kategóriának.
-
BobTail
őstag
válasz ZavaBalazs #66925 üzenetére
"A Mobira Talkman, melyet a 1984-ben dobott piacra a világ első hordozható telefonjai közé tartozott. 1987-ben mutatta be a Nokia a világ egyik első maroktelefonját, a Mobira Cityman 900 típust az NMT-900-as hálózatra."
Kétlem, hogy véletlen lenne az elnevezés... egy új kezdet?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Burt1793 #66924 üzenetére
milyen név megváltoztatásról beszélsz? a cityman meg a talkman csak fedőnév, egyébként mint megtudtam, ősrégi telefonok voltak ezek. hirtelen meg nem mondom melyik, de az egyik az első 1 kiló alatti mobiltelefon.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Blyan
félisten
Na ilyesmit várnak sokan... [link]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Burt1793
veterán
válasz Studiossrác #66920 üzenetére
Szia!
Sajnos nincs benne az explorer-ben ez a lehetőség, próbáld ki az Operát, lehet, hogy abban benne van (a droidos verziókban benne van). -
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok!
Explorerben nem lehet valahogy görgetni? Szeretnék 1 gombnyomással eljutni az adott lap aljára (vagy éppen az aljáról a tetejére). Tudtok erre megoldást?
-
Joker88
őstag
na,becsatlakoztam egy Lumia 730 Dual Sim-es telefonnal...
In loving memory of Garrett Lockhart
-
SOAD19
addikt
válasz yootti #66905 üzenetére
Ha sikerül megjavíttatni, akkor utána lehet érdemes lenne ezt az appot felrakni, aminek segítségével a bekapcsoló gomb használata gyakorlatilag megszűnik.
(#66907) klz80
Nekem meg kifejezetten tetszik a glance screen. Például tanfolyamon is, csak elhúzom előtte a kezem, és már látom, hogy hány óra. Azért is jó, mert sokszor nem veszi a telefon a dupla koppot a feloldásra.
-
klz80
tag
válasz lugosi #66904 üzenetére
Én a felbontáson kívül nem nagyon látok különbséget a 1020 és a 930 között. Mindkettőben van RAW támogatás, mindent be lehet manuálisan állítani, szerintem még a különböző értékek is ugyanazok (pl záridő, ISO, stb). Jelenleg a 1020 fotós képességeit sem használom ki, 90%-ban a gyerekeimet fotózom.
Ja, és a glance screen se fog hiányozni, néha pl kifejezetten idegesít, hogy ha csak felé nyúlok, vagy az iroasztalomra le van téve és átnyúlok felette a papírokért amikkel dolgozom már fel is villan. Van hogy kikapcsolom.
Köszönöm az eddigi véleményeket, és bocs ha nagyon off volt a témához.
[ Szerkesztve ]
-
yootti
tag
Üdv!
Ha nincs meg a jótállás(kerestem mindenhol)akkor is megjavítják a telefont garanciában a Nokia care-ben?A telefon másfél éves,a bekapcsoló gombja nem működik.(L 520)Nem csak tisztességesnek kell látszani-annak is kell lenni!
-
joysefke
veterán
válasz Pttypang #66901 üzenetére
Ha nincs kedve uj dolgokba beletanulni, akkor miert vett egy ismeretlen rendszerrel mukodo telefont, amikor az valoszinuleg nem ugyanolyan, mint a masik rendszer, amit megszokott?
Jah, végülis megpróbálhattam volna beszerezni valami Sonyericsson K550i-hez hasonló rendszerű telefont, vagy akár még valami WinMobile rendszerű gépet is, végülis azokban még volt logika
viccen kívül:
azért szereztem be neki WP telefont, mert nekem akkor már volt egy L820, és féltem attól, hogy ha hasonló kategóriás droidot veszek neki, az még idegenebb lesz mint a WP (mivel a telefonommal akkor már sokat játszott) illetve laggolni fog mint a fene.J.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest