Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fkris
őstag
Sziasztok!
Van már valami megoldás a duplazenés malőrre?Köszi!
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
Utóbbi időben a metrón utazva kb ugyan annyi a WPs, mint iOSes kütyü.
Ez szamomra meglepő, tavaly ilyenkor nem "voltunk" ennyien.Csak igy tovább!Irany az Andoid mennyiség!"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
-
Fkris
őstag
én simán el tudnám kepzelni az edge2edge kezelést, ha jol tudom, akkor a BB10nel is hasonló van az értesítések kezelése...
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
Jogos, van fel ev a ketto között.
bar nemertem, hogy miert nem voltak képesek egy masik kozepkategoriasat kihozni, mert a 820at leszámítva nincs is a palettán egy sem.(525 egy TFTvel meg vaku nelkul sztem nem kozepkategoria, foleg a regiozaras herével)."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
Szőrszálhasogató
A regiozar engem nem zavar, annyit nem jarok kulfoldon, foleg h meg 2evig nem vezethetek Mo.n kívül.
(ha megveszem a bővítés 4750ert, akkor az csak az aktuális telefonra érvényes, vagy tovabbvihetem az Accommal egy masik alsobb kategóriás készülékre?)Kbali: értelek, de attól fuggetlenul az egy generációban egyetlen kozepkategoria, es 3 also, 3 felsokategoria csak nekem nem tűnik ésszerűnek?
szerintem a közepes gépeket tobben vennék mint csúcsot, es egy felsoson nincs akkora haszon, hogy jobban megérje inkabb azt nyomatni..."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
Najó, de a felső kategoria 3 kiadását nem ertem( jo, 1020 az fotós, de a 920-925 az egy kis fogyókúrás kivitel.tekintsunk el a mindenfele szolgaltato specifikus készülékektől.)
-
Fkris
őstag
Most jövök a Nokia Careből, felrakattam garanciában a legfrisebb frimware-t.
eddig duplikalta a zeneket, most mar nem, illetve apró módosulások történtek az GUIban(jelkodzar felülete).
Eddig egy Dev.Preview os Black volt fent, koze nem volt ehez a verzióhoz(extraknal azt írta, h Amber, de az alkalmazásokat mar"be tudtam zárni").Sztem ezentul ha lehetosegem lesz ra, akkor inkabb beviszem a Lehel térre a srácoknak, mintsem otthon bohóckodjak az OTA val..."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
Most h mondod, a Preview is szolt érte.
Attol fuggetlenul jobb igy a telefon első blikkre"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
válasz consono #32417 üzenetére
Najó, de még mindig ott vagyunk, hogy a külön appot nem tudják olyan gyorsra megcsinálni, mint a rendszert, akkor meg hol erdekel engem a frissítés?
A mostani integráció meg nem tudom kinek a szemet szúrja..."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
Szerintem gyönyörű ez az Icon!
Végre nem csak a 925 fémes, hanem van egy másik is!"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
válasz Kyller #32513 üzenetére
Igen, énis sajnálattal nyugtáztam:/
És valszeg passzív OLED a kijelző, ezért nincs Glance, így nem lehet vezérelni az egyes részek ki-be kapcsolását.Bár nem értem, miért kellett ezt így megoldani, pedig egy nagyon jó kis funkció a Glance..."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
válasz Sofian #32518 üzenetére
Akkor viszont nem ertem a Glance hiányt...
Oppenheimer:
nem csak Amoledre teszik ra a Glancet epp azert, mert azon az egyes pixelek ki-be kapcsolása megoldható anélkül, hogy az egész kijelzőt be kene kapcsolni?"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
válasz Oppenheimer #32528 üzenetére
Akkor ezekszerint azzal is szegmentalnak, mint a navival...(bar ha lenne glance a 625re, seperc alatt leszivhatna a 4,7es kijelzőt szerintem)
My bad, Bocsi!
-
Fkris
őstag
válasz Воланд #32533 üzenetére
Fujj, ez paratlan szerintem a MS szereti tokonszurni magat, aztán visszacsinálni mindent( XOne es a kinect-hasznaljatek malőr)
-
-
Fkris
őstag
Van valami hír , hogy lesz-e API arra, hogy ki tudja küldeni a hívás/ SMS értesítéseket egy külső eszközre?(Pl Pebble)
mert eddig nem tudta ezt megcsinálni, csak a fb meg időjárás appokkal mukodott a frissitgetes BT4en."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
válasz Zyrius #32708 üzenetére
Esetleg ha jelkódzárral levédted azóta, először oldd fel, csak utána fogja megjeleníteni az Intéző.
-
Fkris
őstag
válasz Jones12 #32783 üzenetére
Az első szám a légvonalban mért távolság, na most mivel autóval mész, nem tudsz repülni(kivéve ha te vagy Michael Kinght), ezért le kell mérnie utakon is, hogy mennyi az annyi, azért van a dupla akkora távolság.
Egyébként meg be tudod állítani, hogy milyen utakra vigyen/ne vigyen(fizetős, föld, híd, komp, stb), de egyébként meg nem tudsz "checkpointokat" közbeiktatni, szóval csak az általa megadott helyen mehetsz(esetleg még van olyan lehetőség, hogy gyorsan akarsz menni, keveset fogyasztani, vagy a legrövidebb úton, ezekkel játszhatsz még).
-
Fkris
őstag
válasz mukibuci #33041 üzenetére
Az emailes kódot csak kivalasztottak kapjak? Vagy milyen akció keretében osztogat(tak)jak?
-
Fkris
őstag
Mukivuci,Woland,integrale, köszönöm!
-
Fkris
őstag
-
Fkris
őstag
Nagy Királyság, az érintés mostani frissitesevel mukodik a ketkoppintasos felkeltes, noha Glance nincs 625on.
Szerk:
ezt a linkeloset magyarazzatok mar el légyszi, nem ertem mirol van szo[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
Tenyleg a Blackkel jott? Eddig nem vettem észre...
mukiBuci(sikerult ):
akkor csak bemasolja a szöveget, nem lesz kattintható, jolemlekszem?[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
Szamomra a legrosszabb dolog eddig a WP8 ban, hogy bitang rossz a böngésző:
allandoan ujratolti az oldalakat, ha kilépek az explorerbol, akkor is, ha csak egy beállításokat nyitok meg(nemhiszem hogy az zabalna a ramot, hogy egybol üríteni kene a gyorsirotarat), illetve hogy 9gagen néha random kifagy, leggyakrabban a gifeknel( gifekkel mondjuk az alkalmazásban is gondja van, szal betudom az oldalnak).De az akkor is botrany, hogy ha megynyitom pl a MA indexet, majd a háttérben megnyittatom vele az egyik cikket, atlepek oda, es visszatérésnel ujra betölti az indexet.
WP7 egyszerre 5-6oldalt megjegyzett, gyengébb procival, ugyanennyi rammal...Szerk:
Pontosítok, az512 Ramos 625 re ertem, de a szoft. a hibas, a fenti paraméterek miatt.[ Szerkesztve ]
-
-
Fkris
őstag
Egyszerűen azt kéne átemelni, mint ami W8/8.1 ben van.
Az alkalmazások mögött egy egyszínű háttér, akár indákkal, kockákkal, szivárványt hányó unikornisokkal fent-lent, oszt' jónapot.
A csempét kiszínezni fölösleges szerintem, Droidon meg iOS en sem tudod változtatni a Naptár ikonját, ha nem tetszik(tekintsünk el a JBtől, és a Laucherektől, számottevő mennyiségben egyiket sem használja senki sem)..."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
-
Fkris
őstag
-
Fkris
őstag
Srácok, engem elborzaszt a rendszer instabilitása.
Az OFFtopicban nemrég linkelt, VVnyelvujitos cikket IEvel megnyitva(Xpressel jo) kifagy az oldal.
Ezt eljátszottam vele 3x, mondván, hogy valami megzavarta a drágám lelki világát, de nem.
Ezek utan negyedjere megnyitom, ugy kifagyott, hogy a telefon is újraindult.
Nemtudom ez melyik "fícsör", de nagyon nem kene erőltetni.(Az megint más, hogy a telefon meg akart védeni a butulastol, de ne igy tegye mar)Szerk:
hirtelen 95rol 9re ugrott a toltottseg az ujraindulas utan.Hmm, nyami.[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
Hat ha a GYARI böngésző megakasztja, aminek meg kene nyitnia egy weboldalt(erőforrás zabáló flash nélkül), de az oldal kifagy, majd egy idő utan az egész telefont ujrainditja, akkor Te ezt minek nevezned?
Szerencsétlenségek sorozata, esetleg user error?[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
válasz Воланд #33738 üzenetére
Egyetertek a háttér foloslegessegevel, de annyiban viszont nem lenne annyira zavaró, hogy ezentul az értesítések nem kizarolag a csempén latszodnak, hanem a Központban is, szoval nem maradnank feltetlenul ertesitetlenul.
De ismétlem, nekem nem hiányzik, csak tudjak színeket kaverni, nekem Ennyi eleg lenne.
Meg az indás háttér."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
Ismét sikerult a 625ot újraindítani, egy 9gag gif megnyitásával.De ezalkalommal annyira a lelkébe maszhattam szegénynek, hogy a WIFI modul be sem kapcsol, csak kiszurkult a csuszka es mennek a pontok felül....
Szerk: igy 5perc utan is gondolkodik a wifi ez halali
[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
Itt a Cortana!
Jól néz ki, meglátjuk mikor tanul meg magyarul, ha már a Google tud
-
Fkris
őstag
Ma megint meglepett a telefonom egy random, Excel doksi közbeni ujraindulassal.
imádom hogy ez a fos 1honapon belul5x indult ujra, gyari alkalmazások használat közben.Ezzel csak engem ajándékoz meg az élet, vagy Nektek is vannak hasonlo tapasztalataitok?
A legszebb az egészben az, hogy NokiaCare ben tortent a frissítés, szal elméletben erosebb FW update került ra, mint az otthoni.
Esetleg az512ram ajándékoz meg ezekkel az élményekkel?"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
-
Fkris
őstag
Valaki nemreg írta, hogy duplikalja a zeneszamokat a telefonja.
Nekem is ez volt a problémám, SD formazas nekem sem oldotta meg, visszamasolas utan ugyan ugy duplikalta.
Bevittem Care-be, lefrissitettek a gyari szofttal, es azota tokeletes.HR utan működnie kell, az megoldja, a dolgaid sem vesznek el a HRutan, mert szinkronizál a felhőbe mindent."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
Wp Central olvasgatasa közben gondolt egyet, es újraindult a 625.Eppen a 930-Glance screen hiányáról olvastam, amikor osszeszarta magat a rendszer.Ujraindulas utan nézem, es tuz forró a kamaera korul.Hmm, fura...
-
Fkris
őstag
válasz gyurkikrisz #36865 üzenetére
Igen, énis MS összeesküvésre gondoltam!
-
Fkris
őstag
Sziasztok!
Ki szeretnem kuldeni LCD tvre 925 rol a kepeket, zeneket, esetleg videokat DLNAn.
Van valami ilyesmi megoldas?
Nexus ala ott a Chromecast, de az nemhiszem hogy mukodne WP vel...
Koszi!"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
Na jo, de HW mi megy vele? A tv buta, nincs halozaton, ezert kene valami usb s vagy hdmi s stick....
-
Fkris
őstag
Tehát akkor a WP-t nem is nagyon fogom tudni így DLNA ra rávenni?
Mert értem, a SW részét telefon oldalról, de HW-t mit kéne hozzá vegyek?"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen