- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bukk900
őstag
A Lumia 630-nak egész jó ára lett! [link]
-
ferensz
senior tag
válasz zsoltzsolt #66296 üzenetére
A linkeden az nem windows phone-hoz, hanem windows mobile-hoz való verzió van.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
laci1892
őstag
Bár az is biztos hogy a kővi telefonom wp lesz. Volt egy pár telefonom már de a 920-tól kezdve egész megtetszett nekem az os is már.
-
laci1892
őstag
válasz #42308056 #66292 üzenetére
Az a jó hála istennek. Nekem a 920 most ment tönkre. Gondolkoztam én is a 535-ön. Jobb, drágább nem kell surface miatt de kicsit eltántorít hogy olyan mértéktelenűl gyűjti az ujjlenyomatot hogy az egyszerűen felnem fogható épésszel xd. De komolyan nem tudom mi az isten van vele, nem találkoztam ilyennel még
-
laci1892
őstag
Egyébként egész jól nézki ez az 535 cucc. Kár hogy elöző életében egy környezetbarát pillepalack volt.
-
laci1892
őstag
És tényleg Köszönöm a gyors választ hálás vagyok.
-
Bukk900
őstag
Ha már időjárás app a téma, most frissült az Amazing Weather HD és kivették belőle a zárolási képernyőre beállítható Bing napi kép választási lehetőséget. Ha meg simán a zárképernyőn állítom be a Bing képet, az nem frissül naponta automatikusan, az időjárás app ezt eddig helyettesítette, van valami egyéb lehetőség?
-
laci1892
őstag
Sziasztok!
Olyan dolgot szeretnék kérdezni hogy, most vett öcsém egy lumia 535-t. Probálta\ próbáltuk szoftverfrissíteni. Erre a lumia recovery tool-t illetve a nokia recovery toolt is próbáltuk. De mindig oda jukadtunk ki hogy sikertelen próbálkozást dobott fel a történet. Ez mi az anyám kínja?
-
-
ferensz
senior tag
válasz Hadeska22 #66283 üzenetére
Az, hogy a rendszer tudja villogtatni meg minden mást csinálni a home gombbal az egy dolog, az meg hogy nincs API hozzá amivel te, mint fejlesztő elérheted az meg tuti
Egyébként meg nem tudom, hogy mennyi értelme van nekiállni valami komolyabb dolog fejlesztésének 8.1 alá, én is inkább kivárok, hogy milyen lesz a 10 és attól függően állok neki fejleszteni rá.
-
Ha nem haragszotok egy csokorba gyűjtöm a válaszokat ..
Még nem volt időm utánanézni, de elviekben semmi akadálya egy mindenes (ki)jelző appnak. A kapacitív "home (windows) gomb" nem tudom, meg ami első blikkre érdekes lehet, az-az, hogy vajon engedélyezett-e a hozzáférést ilyen szinten ill. van-e hozzá API.Én elsődlegesen valami olyanra gondoltam ezzel kapcsolatban,hogy egy képernyőn megjelenő igényesen kialakított méretezhető, skinezhető ikonok legyenek, amire rákattintva megjelenik a further information.Persze ikonpakkok is készülhetnének ehhez, hogy kellően témázható legyen. (mondjuk a témázásnak nem tudom mennyi értelme van W10 előtt).
/*De ha van mód hozzáférni ahhoz a nyomorult érintésérzékeny gombhoz, akkor ez esetben be lehetne állítani, hogy milyen típusú értesítést kíván maga a júzer .. majd körbekérdezek.*/btw, amúgy sokszor remek elgondolások vannak, de sokszor van, hogy a rendszer nemet mond arra az ötletre.
930-as Lumia lett a befutó. Mivel alapvetően bízok a WP-ben ( ) és abban, hogy egy Vuforia illetve MetaIO féle AR (kiterjesztett valóság) SDK talán Windows Phone-re is megjelenik, így a jelenleg elérhető legerősebb célhardvert találtam hosszabb távra a legjobb választásnak. Ami van az leginkább csak EZ. És habár sok dolog nem hiányzik belőle, nekem nincs kedvem megírni a maradékot. (azaz inkább a programozás részével foglalkoznék inkább, minthogy még külön a képfeldogozásba is jobban belemenjek - épp elég azzal a mocskos ARDrone-nal szívni opencv-vel ..)#66267
hmm. Láttam bizonyos készülékeknél merülésnél fellépő villogást. Valami azért csak van.#66268
akkor már inkább egy Szaracsempe App . A dohányzás káros#66271
A PH-s dolog amúgy egyáltalán nem hülyeség, egyetlen bajom van vele, hogy elég réteg app.Nem mintha az hatalmas gond lenne,de a cél az lenne, hogy relatíve (~3-4000) sokan töltsék le.És csúnyán szólva, de max 40 emberre nem biztos, hogy nekem megéri ezzel bíbelődnöm.#66279
Az időjárás app alapvetően nem rossz ötlet. Ha jól rémlik volt WP-re egy egészen jó app erre, csak levették ?
Mindegy is. Épp azon gondolkodom, hogy lehetne átültetni egy ilyen kaliberű appot úgy, hogy az a Wp letisztultságához passzoljon.A különböző dolgokat (páratartalom, előrejelzés, stb) balra-jobbra mozgatással meg lehetne oldani, viszont akkor a komplett grafikát úgy kellene kialakítani, hogy passzoljon a rendszerhez. Szerinte még alszok rá egyet, na meg mindjárt át is nézem milyen elérhető produktumok vannak fent a 'Záruházban.
ps:Az időjárás appal az a bajom, hogy látatlanul is tudom, hogy van belőle végtelen+1 db. Azaz semmi egyedi nincs benne.Persze időb@szásra tökéletes, de miután van belőle rengeteg igény nem lenne egy n+1-re.szerk.
Megvárom míg összegyűlik megint egy csokornyi kérés/kérdés, aztán válaszolok[ Szerkesztve ]
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
törölt tag
válasz Hadeska22 #66264 üzenetére
Ami perpill kéne:
1) normális zenelejátszó flac, ape lejátszási képességgel, ami hiba nélkül tud a last-fm-mel is együttműködni,
2) google drive alkalmazás, mivel amik vannak jelenleg, azok rettentő silányak, persze egyik sem hivatalos google alkalmazás
3) úgy általában google alkalmazások
4) ja és csináljanak egy olyan böngészőt is, ami nem omlik össze rendszeresen -
Pano
addikt
válasz zsoltzsolt #66279 üzenetére
Ez tök komoly?
WP platformra nincs más csak időjárás app szarásig.Körülbelül 36-ot?!
-
zsoltzsolt
addikt
Egy jó pofás időjárás appot
Ilyen kinézettel -
Vodar
senior tag
válasz viewdetails #66273 üzenetére
De akkor gondolom ennyivel kevesebb karaktert tartalmazhat az sms.
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Amikor SMS-ben küldök tartózkodási helyet is a szöveg mellé, az technikailag hogy működik? Tudtommal az sms által használ protokollon nem lehet ilyesmiket is küldeni... MMS-s küld ilyenkor?
-
baji
tag
PH-s topik figyelő alkalmazás élő csempével meg minden jóval Egy emberke már elkezdte droidra fejleszteni
[link]
Régebben szó volt róla hogy valaki "átülteti" WP-ra de nagy a csend körülötte. Ha gondolod esetleg írj rá a fejlesztőre hogy mi a helyzet a WP-s verzióval.https://makerworld.com/en/@Bayi
-
Воланд
titán
-
ferensz
senior tag
válasz zsoltzsolt #66265 üzenetére
Nincs rá API.
-
ZavaBalazs
őstag
mit vettél végül fejlesztő telónak?
bár én nem ismerem, nem volt még droidos telóm, de a korábi droid felhasználóktól azt hallom, hogy a poweramp egy istenkirály zenelejátszó. na most én már egy ideje keresem a tökéletes zenelejátszót, szóval ebben egy kis segítség nem vón' rossz.
zsoltzsolt: ha engedné, szerintem már nem egy ilyen app lenne, mert igény az van rá.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Sziasztok,
Facebookos WP csoportban is kitettem, így itt is megkérdezem.
Kérdésem elsődlegesen a más platformot is használó/platformról jövő userekhez szól. De persze a "kemény magot" is meghallgatom szívesen
Melyik app lenne az amit szívesen látnátok WP-n? 3d-s játékok kilőve, illetve tippmix és egyéb fogadós appok is.
Eddig egy menetrend App , és a noLED szerű alkalmazás a befutó, Ti személy szerint mit hiányoltok ?
Válaszaitok előre is köszönöm .Amint összesítek és megvan a befutó, akkor lefejlesztem.
Üdv
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
MrCsiT
addikt
Böngészőben - GDR2 , IE? Lumia 830 - azt tapasztalom, hogy a PH-ra belépés után, ha "választ" nyomok, vagy írnék egy hsz-t, újra meg újra megkapom a beléptető ablakot, és véletlen, hogy sikerül,vagy sem elküldenem az adott hsz-t/választ.
- Ezt GDR2-vel más is tapasztalja
- vagy IE
- vagy PHhiba?
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
MODERÁTOR
Köszi a válaszokat glance screen ügyben. Tényleg alig fogyaszt amúgy.
-
pushalias
addikt
válasz Pttypang #66256 üzenetére
Imádtam azt a megoldást, de ez mérhetetelenül bosszantó volt benne. Én is jártam úgy, hogy Fácse üzire SMS jött, aztán csak egy szolid összeg eltékozlása után jöttem rá, hogy hát ez nem feltétlenül volt fee free.
(#66257) kolosanyi Látod, már onnan tudnod kellett volna, hogy szaracsempe.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz pushalias #66255 üzenetére
Semmi, megkerdezte, hogy biztos szeretnek-e indokolatlanul horribilis mrnnyisegu szoveges uzenetet kuldeni es ott rajottem h elfelejtettem atvaltani a fb uzenetre. Jo oreg 7.8 Egyik ismerosom is s huszadik uzenetnel jott ra h ha en sms-t kuldok neki, akkor automatan azt valasztja valasznak is.. Boldog lett, mikor eszrevette.
Everybody lies.
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Amikor SMS-ben küldök tartózkodási helyet is a szöveg mellé, az technikailag hogy működik? Tudtommal az sms által használ protokollon nem lehet ilyesmiket is küldeni... MMS-s küld ilyenkor?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Azt tudja a WP, hogy mikor hazaérek és fellép az itthoni wifire a laptopomon lévő mappát rögtön kezdje el szinkronizálni, hogy a telefonomon, vagy épp a laptopomon a legfrisebbek legyenek? Mindezt automatikusan?
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Воланд
titán
válasz Bukk900 #66242 üzenetére
igy is ugyis honapokat varhat a user, mert ezt a frissitest ket modellen kivul nehany orszagban senki nem fogja megkapni. olyan felesleges eroforraspazarlasnak erzem ezt a gdr2-ot.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
y300fire
tag
Segítséget kérnék!
Androidról váltanék Windowsra, de a csoportos sms küldés miatt elbizonytalanodtam.
Azt mr sikerült kinyomoznom hogy a windowsos telefonok képesek csoport létrehozására, majd a csoportnak üzenet küldésére.Viszont valaki említette hogy 8-10 sms-nél nem képes többet küldeni, nekem 25 smst kéne alkalmanként kiküldenem. Csoportban kéne a gyorsaság miatt...
-
tlac
nagyúr
Hozzáadtam a gmail accountomat, látom az emaileket is, viszont ha újat akarok írni, akkor nem találja meg az email címeket.
Mit kellene még hozzá varázsolni? -
mrbego
aktív tag
Sziasztok,
tud valaki ajánlani valamilyen megoldást/alkalmazást arra, hogy nem fogadott hívás, üzenet, értesítés stb. esetén jelezzen a telefon (L630) ?? Pl. egy nemfogadotg után néha felvillan a kijelző vagy valami?.
KösziÜdv, P
-
Morris
veterán
válasz lugosi #66238 üzenetére
"nem emlékszem, hogy volt olyan nap, hogy a munkanap végére 60% alá merült volna, és akkor még túl is lövök a célon" - jó neked, irígyellek.
Szerintem nincs ok aggodalomra. Az 1520-nak IPS kijelzője van. A beégés inkább az Amoledhez köthető de ... nem, ott sincs mitől félni.
Samsungnak vannak/voltak? olyan Amoled kijelzői amik előszeretettel beégtek. Pl S2 Plus, S3.
Lumia 925-nél (nálam) nincs ilyen gond.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Olvastam amiket írtatok a Glance Screenről, és lenne is kérdésem. Én most beállítottam, az általatok leírtakon felbuzdulva, hogy állandóan legyen bekapcsolva. Az most, hogy mennyit fogyaszt naponta, az nem igazán érdekel, lévén hogy a telefonom akkuja az kábé egy traktort is bebikázna (1520), nem emlékszem, hogy volt olyan nap, hogy a munkanap végére 60% alá merült volna, és akkor még túl is lövök a célon.
A kérdésem az lenne, hogy a kijelzőnek nem árt-e? Nem fog beégni valami? Illetve, a kijelző élettartamát vajon mennyiben befolyásolhatja?
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Szükségem lenne egy "Útvonal tervező" programra, ami összeállítja a leggazdaságosabban és logikusan a megadott településekből az útvonalat(futár vagyok).
Létezik ilyen WP-re?[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
Воланд
titán
na, az update 2-ben az mkv support is benne van. egyre inkabb nem latom ertelmet ennek a "frissitesnek"....
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
gabag28
tag
Sziasztok!
Az itthoni szolgáltatók esetén az LTE képes eszközök mennyiben nyújtanak többet a gyakorlati tapasztalatok alapján? Nem arra vagyok kíváncsi, hogy az LTE miben jobb mint a 3G, hanem, hogy az eddigi itthoni tapasztalatok alapján van-e jelentős előnye, hátránya az LTE és a csak 3G-t ismerő telefonoknak egymáshoz képest. Napi 1 óra hanghívás és havi 4-5 giga adatforgalom mellett van lényeges különbség WP telefonok esetén?
-
kolosanyi
veterán
válasz Pttypang #66230 üzenetére
Én se fogok egyelőre. Droidra akkor se megyek vissza, ha cigánygyerekek potyognak az égből (a Nexus 7-et is adom el a francba, amint tudom). A végleges W10-ben bízom azért, szerintem nem fogják elcseszni, viszont ha mégis úgy alakulnak a dolgok, hogy eltántorítanak a platformtól, akkor még mindig van más választási lehetőségem.
(#66232) bogyo112
Szerintem minden topiklakónak egyértelmű, hogy a WP. Az offtopikban viszont valószínűleg BB-t mondanának, kivéve wolandot. Ő a Xiaomit...[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
Késelésig fajult az iPhone-Android vita: [link]
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
desolator
senior tag
Használja valaki rendszeresen az msn egészség és fitness appját? Az a gondom vele, hogy nem menti el az elvégzett tevékenységeket. Először amikor feltettem elindítottam egy bicajozást, el is mentette a "history"-ba az erdményt, viszont azóta bármit csinálok nem menti el. Olyan mintha valami szinkronizációs gondja lenne.
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
kolosanyi
veterán
válasz Plazmacucci #66225 üzenetére
A 800 a barátnőmnél a mai napig teszi a dolgát.
(#66227) Burt1793
Te aztán tudsz lényeget kiemelni, gratulálok. -
törölt tag
Miért van a naptárban 12 órás időformátum? Hogy lehet átállítani? Agybajt kapok az ilyen kis baromságaitól ennek a bughalmaznak! Régiónál minden magyar, az ébresztőóra 24 órás ahogy a sarokban lévő óra is. A naptár mégis ezt az idióta 12 órás formátumot erőlteti.
Most megnéztem weben, ott is 24 órásra van állítva és úgy is működik. Nem értem
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
kolosanyi
veterán
válasz Plazmacucci #66223 üzenetére
Nem csak az IE-re gondolok, hanem az általános stabilitásra. Cyannal is volt 1-2 fagyás, de Denim óta rendszeressé vált, természetesen a HR nem oldja meg. Arról nem is beszélve, hogy a Lumia Camera valami 15 másodperc alatt lesz működőképes, ha azzal a f*ssal akarok képet készíteni, bőven elszalasztom a pillanatot. Még szerencse, hogy kritikán aluli képeket csinál a 630 nem tökéletes fényviszonyok között, így nincs ingerenciám fotózni vele.
-
félisten
-
kolosanyi
veterán
válasz Pttypang #66218 üzenetére
Milyen Endomondo? Szóba se jött az.
Más: Tényleg b@szott idegesítő, ahogy ugrál ez a retek IE. Megnyitok egy oldalt, lapot váltok, visszamenné az előző lapra és egy jó pár betöltéssel azelőtti weblap fogad. A másik kedvenc, amikor meg akarsz nyitni valamit új lapon és hosszan nyomsz a linkre, erre elvándorol a kép a bal oldalra...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
tlac
nagyúr
válasz hülyegyerek #66216 üzenetére
ha elhúzod a kezed a közelségérzékelő felett, vagy mondjuk a zsebedből veszed ki a telefont.
ahha, akkor meg van a válasz a kérdésemre ("van valami mozdulat amivel elő tudom hozni?")
nem bírtam rájönni, hogy mi alapján jelenik meg[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz #16820480 #66215 üzenetére
Az ikon nem villan fel, de ha gyors pillantásra van állítva a glance, akkor csak abban az esetben látszik, ha elhúzod a kezed a közelségérzékelő felett, vagy mondjuk a zsebedből veszed ki a telefont. Baromi jó dolog.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
törölt tag
válasz Morris #66211 üzenetére
Nem így működik?
Nem volt Glance-es telóm, csak AD-es, annál úgy működött, hogy alapból nem látszott semmi, csak ha jött valami üzenet, akkor kb 1-2 másodpercenként felvillant az ikonja a képernyőn, illetve ha megmozdítottad a telefont (megbökted, felemelted, stb), akkor mutatta az időt. Kivéve ha le volt takarva a közelségérzékelő.
Én ezt szeretném látni WP telefonokban is. -
MrCsiT
addikt
válasz MrCsiT #66180 üzenetére
update:
Nálam , 830-on GDR2 update után, az outlook nem volt képes a telefonhoz társított fiókkal szinkronizálni, valami talán 184-re végződő hibakóddal.
Ennek örömére, kipróbáltam a biztonsági mentés készítést - az működött rendben - és HR kellett, majd visszaállítás, és így már rendben csatlakozik. Ez fontos adalék lehet a frissítéshez.
Az appok szépen visszamásztak, párnak a beállítása azonban nem, azokat ismételten meg kellett adnom, illetve a teló beállításait is.(mikor legyenek hangok, 4g-n csatlakozzon, stb.)"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Morris
veterán
válasz #16820480 #66210 üzenetére
Glance azért sokkal informatívabb egy LED-nél - teljes mértékben egyetértek ezzel (is).
Tényleg, ha már Glance: Számomra akkor lenne hasznos ha normál módban nem látszana semmi, ám ha érkezik valami (sms, e-mail, n.f. hívás), akkor megjelenne folyamatosan az óra és az egyéb ikonok (míg meg nem nézem). -
törölt tag
válasz Morris #66208 üzenetére
Ennyi erővel az értesítési LED is fogyaszt, szóval azt sem szabad használni. Igazából ha már értesítés, akkor a Glance azért sokkal informatívabb egy LED-nél. Az egyik legjobb megoldás a dologra amúgy a motorolás Active Display, az elvileg többet is tud a Glance-nél, bár leginkább ezek csak AMOLED kijelzőn működnek jó hatásfokkal.
-
Morris
veterán
Olyan nincs, hogy lényegében 0 akkut használ. Akkor is meríti. És sajnos a 925 esetében minden miliamper számít. Kb 1 napot sem bír ki az akku...sajnos...
És engedd meg, hogy ezt gondoljam, köszönöm! Nem tartom magam alulinformáltnak. Egyszerűen én nem használom, így számomra felesleges. De ezért nem hinném, hogy megérdemeltem az alulinformált jelzőt! Én nem vitatkozni akarok, aláírom hogy egyesek tényleg megelégedéssel használják és hogy számukra hasznos "fícsör", de nálam ez nem így van.
viewdetails: De azért az értesítési ledet már hamarabb is alkalmazhatták volna.
[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
-
hroberto
veterán
válasz Morris #66202 üzenetére
Azért jóval igényesebb megoldás a Glance egy értesítő LED-nél. Igaz én sem használtam soha. Jelenlegi készülékemen nincs is (930).
Viszont állítólag a Windows 10-el érkezik az értesítési LED használatának lehetősége. (A Lumia 735-ben már benne van, amit majd a Win 10 aktivál elvileg.)KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Morris
veterán
válasz hülyegyerek #66196 üzenetére
Én csak egy fölösleges akkumerítő dolognak tartom.
Valahogy nem esz az ideg folyton, hogy jött e e-mail vagy sms esetleg volt e nem fogadott hívásom...
Sajnos a 925 akkuja így sem egy vadállat. De ezzel a glance-szel még jobban merül.
Az, hogy Microsoft-ék még mindig nem ismerik a jelző LED-et, elég kiábrándító. Ehelyett kaptuk a glance-t.Ha esetleg figyelnének ezekre a dolgokra, akkor nem kellene az eladási számok miatt aggódni. De valahogy mindig kihagynak egy-két fontos feature-t az összes készülékből.
A droid frontot ne is említsük.[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Sziasztok, az egyik barátom nemrég vett Lumia 830-at, és nem tudja rá feltenni a Live lock screen beta alkalmazást, ki szeretné próbálni. Az áruházban nem találta (amúgy én úgy tudom, hogy a beta appokat nem is lehet megkeresni?), esetleg hogyan érhető el számára? Köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest