Hirdetés
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Strapabíró és csinos belépő szintű modellt mutatott be a Vivo
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Filléres Honor modellek érkeztek
- Yettel topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kbali
nagyúr
Nem egyszerre jöttek ki, a 920 ráncfelvarrott verziója a 925. A 920 ráadásul már kifutottnak tekinthető, mint a többi 20-as szériás modell (620, 720, 820 - 520 még addig tartja magát, míg nem jön az 525 is hivatalosan).
Az 1020 már újabb dobás volt.
Most inkább a középkategória kínálatának megújítása várható szerintem.... -
Воланд
titán
en a legelso blogposztban jelentkeztem, hogy ertesitsenek, hogy ha elindul az ondrive es voltak olyan jo fejek, hogy ertesitettek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
spider80
őstag
Sajnos ez a wp8/512mb RAM miatt lehet tényleg. Nekem lumia 925-ön akár napokig ott a megnyitott böngészőoldal.
De ha ez megnyugtat,az előző telóm 1gb Rammal is állandóan újratöltötte a böngészőt( galaxy S3)
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
pzstm
titán
Srácok, engem elborzaszt a rendszer instabilitása.
Az OFFtopicban nemrég linkelt, VVnyelvujitos cikket IEvel megnyitva(Xpressel jo) kifagy az oldal.Ebből Te leszűrted a rendszer instabilitását?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hülyegyerek
addikt
Engem a múlt héten navigálás közben lepett meg egy restarttal... Hát persze, hogy rossz kijáratnál hagytam el a körforgalmat, és tettem egy 60km-es kerülőt. Kevésen múlott, hogy most nem egy Pápa környéki kis falu főutcáján hever darabokban a nyóchúsz.
(#34693) savoo: A kugli persze, hogy genyó, de ezek szerint a Ms meg egy domina, hogy ennyire szereti szenvedni látni a júzereket.
[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
waces
aktív tag
igen, ahhoz viszont miracast vagy azzal ekvivalens megoldás (allshare, chromecast, stb) kell, ami viszont nem fog menni (erre írtam az első hozzászólásban, hogy ez nem működik. csak a dlna - amiről megfeledkeztem, de az meg neked nem lesz jó megoldás)
Every living creature on earth dies alone.
-
waces
aktív tag
nem-nem. forditva. a telefon csak dlna-n keresztül fog tudni kommunikálni és ezt kell támogatni a tv-dnek. a "buta" tévé okosítók viszont általában miracast/anycast vagy chromecast alapúak. ami teljesen más. ahhoz, hogy azt használd a telefonnak kellene tudnia támogatni ezeket a protokolokat
Every living creature on earth dies alone.
-
Fkris
őstag
Találtam valamit, remélem beválok, Recovery tool kell hozzá.
Jó ég, ennyi szopást egy frissítéssel, és még sokáig is tart...Isten áldja nexuson a clean flash-t"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen