- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamu telefonok
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaja2
senior tag
válasz RaZroX #18443 üzenetére
Csak a stabilitás miatt szeretnél váltani?
Azért mindenképp megéri. Nekem a Lumia 800 már 2 hete be van kapcsolva,már rakás sz@rt raktam rá,és egyszer még csak meg sem döccent.Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
kezman
őstag
válasz RaZroX #40522 üzenetére
Szerintem egyenlőre semennyire, csak pár nagyobb erőforrást igénylő játék nem fog menni, aztán később mi lesz azt nem tudom, mondjuk én 1 giga alatt azt hiszem már nem ruháznék be új telefonra.
Ez természetesen az én véleményem, jelenleg 520-at használok, semmi gondom nincs vele még így a 8.1-el sem, nagyon szeretem[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
this is life
Ármester
Ha nem vagy hc gamer akkor nem lesz hatranya a lumia 625 512 ramjanak ,esetleg annyi jon elo , hogy kevesebb lapot tudsz a bongeszoben nyitva tartani, illetve illetve a multitasknal alkalmazasokat nem hatterbe teszi hanem ujra tolti, s igy par tized masodpercel lassabban nyitja meg. De amugy a l820 mellett a l625 nem tunik lassabbnak , kiprobaltuk , bongeszes egyforman gyors, alkalmazas megnyitas szinten zenesz,gorgetes es egyebek is . Amiben a 625 verhetetlen az az uzemido ..
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
satz18
őstag
Modern combat 4, Mass effect infiltrator, Batman, Spiderman, Fifa 2014. NOVA 3, GTA san andreas Pl ezeket tuti nem. Vélhetően a jövőbeli AAA 3D-s játékok sem. Ami elérhető rá: Asphalt 5, 7,8, és a Halo: Spartan assault. Meg persze sok másik alacsony erőforrásigényű.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
válasz RaZroX #44575 üzenetére
Lehet felesleges a kérdés, de a gépeden ugye bekapcsoltad a távoli elérést?
“All nothings are not equal.”
-
Melack
veterán
válasz RaZroX #52318 üzenetére
Ha a szolgáltató végzi, akkor természetesen nem.
(#52316) Hegyirabló: csinálsz egy outlook.com fiókot (Microsoft fiókod is lehet ez pl), és a weben keresztül mindent importálsz GMailből. De nem feltétlenül kell lementeni semmit, elég, ha felveszed a GMailedet a telefonra, és a névjegyzékben a Google fiókot állítod be mint alapértelmezett névjegyek helye.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
félisten
-
-
cattus
addikt
válasz RaZroX #58585 üzenetére
Valószínűleg, bár nekem ez eléggé androidos lett (mondjuk a legutóbbi frissítés előtt még sokkal rosszabb volt). De szerintem a nagyobb változtatásokkal megvárják a Win 10-et (amit már mi is várunk jó ideje telefonokra, remélem nem hiába).
Amúgy nincs bajom azzal, hogy a MS fejleszteni akar a Modern UI-on, csak néha azt se tudják ott, hogy mit akarnak (pl. a hamburger menü WP-n szerintem a legbénább megoldás).
Do the thing!
-
törölt tag
válasz RaZroX #66842 üzenetére
Igazából mire kell felsőkategóriás hardver egy olyan "kicsi" telefonban? Persze ennek is vannak fokozatai, de sosem értettem az olyan embereket, akik ilyen Snapi 810-et szeretnének látni a 4,3"-os készülékben. Megfőne olyan kis hővezető felülettel a SoC, és akkora kijelzőre amúgy sem kerül HD-nál nagyobb felbontás, akkor meg játékoknak sem kell ilyen erős hardver. Még az esetleg oké, hogy legyen normális kamerája meg elég RAM, de azért az nem teszi felsőkategóriába a telefont.
Arra még van esély, hogy jöjjön valami 4,7"-os Lumia 2GB RAM meg egy 10mpx körüli, normálisabb kamera társaságában, de mondjuk egy SD415-nél többre nem számítanék ilyen méretben. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs