- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
válasz #05304832 #64995 üzenetére
Valami szoftveresen van elrontva a 735 exlorerben , mert l820-on nem volt meg szerencsm osszeomlasnak,kilepesnek a bongeszobol, pedig nalam is fut a hatterben, a face,skype,viber,amazin weather hd... ez nem az 1 giga ram hibaja, hanem szoftveresen van valami elrontva.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
mdraco
őstag
Restart, utána fellélegzik. Ez is windows
-
veterán
Ja ertem, szoval mivel sikerult megoldanom, hogy osszeomoljon, ezert az oldal a hibas. Veletlenul se a telefonnal van a probléma, hogy egyszerűen az ie nem bírja el. Oh wait..
Egyszerűbb lenne beismerni, hogy igen, ez se tökéletes, ahogy más se.(#64992) cattus
Azt nekem is, rengeteg alkalommal, de ezek mindegyike egyedi hiba, nem gondolom, hogy másnál előfordulnának, én ilyet fogtam ki, készEverybody lies.
-
Imi1981
veterán
válasz #05304832 #64989 üzenetére
Az érdekes az hogy most direkt próbálgatom nem fagyki nem lép ki!Amúgy ezen az oldalon sűrűn előfordul: http://gp-live.hu/f1-hirek/vegre-magabiztos-a-ferrari-meglehetosen-jonak-tunik-a-temponk/
De gondolkodtam és lehet akkor van mikir Facebookon nyomok egy ilyen f1 live linkre és a Facebook és explorer sok neki.Most véletlenül se csinálja 😊.NGA a 735 nagyon tetszik!Haveromnak van olyan majd próbálgatom rajta ezeket.Amúgy gyönyörű kijelzője van es rohadt gyors.Szerintem később az lesz a következő telefonom.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Okés, köszi srácok. Csak nem tudtam, hogy származik-e hátrányom abból, ha nem hotmail van beregelve (droidon kötelező a gmail).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok!
Mit jelent a pajzs ikon a töltésjelzőn?
-
Imi1981
veterán
válasz netpeti98 #64971 üzenetére
Én is inkább mobil megjelenésű oldalakat nézek de a profiboksz.hu-nak nincs mobil verziója meg az (ami rosszabb)f1live-nak sem.Azt nem mondom hogy nagyon sűrűn kifagy de nem kevésszer.Más böngészők még rosszabbak kivéve az uc speed módban(igy nem fagy soha szinte)de igy meg csúnya és szétszórt az oldalmegjelenítés.
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok!
Ez tuti láma kérdés lesz, de ha esetleg veszek egy Windows Phone készüléket (535-öt néztem ki Telenornál), akkor kötelezően kell hozzá hotmail fiók, vagy lehet accountot kreálni gmail fiókkal is? Vagy ez pontosan hogyan működik? Van egy Microsoft fiókom a gmailes címemmel az Xbox miatt.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Imi1981
veterán
válasz fahrii #64967 üzenetére
Aktív-s akart lenni? Most néztem az 1gb ramos teló.Akkor pedig szomorú vagyok ha nagyobb erősebb telóknál is kilépked(nekem inkább befagy és csak 3-4oldalnál csinálja, de azokat pont minden nap olvasom).
Azért jó lenne ha tudna válaszolni egy 735 tulaj mert ha ott is ez van kénytelen leszek visszatérni droidra(amit nem szeretnék)mert ez nagyon zavar.Zolly444 ez jó hír 😊! Én max három alkalmazást futtatnék egyszerre de az jól menjen.Amúgy iszonyat tetszik a wp gördülékenysége sima futása és egyedül ez zavart a kis 520-ban,hogy sokszor kilép es befagy a böngésző.
zzz03 kösz neked is!Igy már nyugodtan maradok wp-nél. 😊
[ Szerkesztve ]
-
Szakáczki
csendes tag
Nem tudok biztonságimentést csinálni, mert azt írja, hogy sikertelen. Úgy emlékszem egyszer valaki írt valami megoldást erre. Segítsetek légyszi!
-
Imi1981
veterán
Kérdeznék valamit minden rosszindulat nélkül!1gb ramos WP telefonoknál ugye nincs az ,hogy egy bonyolultabb oldalnál kilépked (vagy befagy)az Explorer?Nagyon tetszik eddig a wp8.1 de ez a kis lumia 520 néha nagyon fel tud idegesíteni!Általában nincs vele baj de ha például facebookrol megnyitok egy linket (f1live.hu)akkor szinte mindig befagy vagy kilép ! Ezt még a profiboksz.hu oldalon is csinálja néha és pont sokat olvasom mindkét oldalt.Tervezek váltani egy lumia 525-re(1gb ram)vagy ha jobban állok egy 735-re.Ezeknél a telefonoknál nincs ilyen gondok?Amúgy mindig bezárom a háttérben futó appokat és csak azt hagyom amit használok éppen (max 2 alkalmazás,Facebook /Explorer vagy explorerben 2 lap).Egyedül a viber van engedélyezve ,hogy mindig futhat a háttérben.
Kösz a választ előre is![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hogy lehet kilépni a zenelejátszóból? (L925-Denim)
Ki kellett kapcsolnom a telefont ahhoz hogy a hangerőgombra is eltűnjön a pause-n lévő szám -
törölt tag
válasz Redneck #64954 üzenetére
A droidos trójaiakat és jobbára neked kell kézzel feltenni, nem szoktak csak úgy települni. Amúgy meg kb 5 perc (ha nem értessz a weblap készítéshez) egy olyan weblapot csinálni, ami kiírja a telefonod modelljét, és mellé azt, hogy vírusos. Amelyik kutya ugat, ugye... Ha meg akar valaki fertőzni, azt általában nem köti az orrodra.
-
Redneck
nagyúr
WP platformon van vírus? Az egyik ph! link olyan oldalra vitt ahol 1 kattintás után azt írta hogy "(4) vírus van Lumia 735 telefonján, kattintson az OK gombra hogy tovább léphessen". Valami Androidos zagyvaságot is írt ezért sem vettem komolyan. Azonnal bezártam az adott ablakot.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
nzsolt77
tag
sziasztok!lenne egy kérdésem.van egy lumia 800 telom és a tel számokat hogy tudnám lementeni vagy sim kártyára tenni? mert a telo közelség érzékelöje be szart sajna.
-
zojjektum
senior tag
válasz tothjozsi96 #64948 üzenetére
Szr az alkalmazás. Nekem szokta csinálni lassított net nélkül is és wifivel is.
-
hülyegyerek
addikt
válasz tothjozsi96 #64948 üzenetére
Vásárolsz még adatkeretet. Azon kívül nem sok.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
tothjozsi96
addikt
Olyan kérdésem lenne hogy a facebook alkalmazás nálatok nem szokott érdekességeket csinálni?
Belassított mobil internettel produkálja azokat a hibákat hogy:
- Többször kell frissítenem mert azt írja ki hogy "probléma adódott az adatok betöltésével"
- Egy ismerősöm adatlapját nagyon sokáig tölti, de persze ha megnyitom a hardveraprót vagy akármit az explorerben az villám gyors.
Erre létezik valami megoldás, vagy mittomén?[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz szamovar #64946 üzenetére
beállítások, email+accounts és ott megnézed a szinkronizálás állapotát. Hosszan nyomsz arra az accra amin a számok voltak és sync
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
szamovar
tag
Napközben egyik pillanatról a másikra eltűntek a gépre lementett telefonszámok. Újraindítás után sincs semmi. Hogy tudom a leggyorsabban visszaállítani a felhőből vagy nem tudom...mert elég sos a szitu.
Alcatel One Touch Max DB - Nokia 3310 - Nokia Ngage - Samsung E900 - Samsung P850 - Se w800 - Nokia N91 - Eten m500 - Samsung I900 - BlackBerry 9000 - Motorola Defy - Nokia E52 - Nokia Lumia 1020 - Apple Iphone SE
-
HKorn
veterán
válasz this is life #64943 üzenetére
Kösz, megcsináltam, de nem változott a dolog, nagyon nem,szeretnék HR-t ez miatt. 😩
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz this is life #64940 üzenetére
hol kell törölni az utolsó szinkront? Semmit nem tudok vele, be van szürkülve, nem reagál semmire, többi fiók oké, de ez az egy beállt, mint a gerely.
Run&Ride
-
this is life
Ármester
Probald az utolso szinkronizalast torolni , ez tobbnyire segiteni szokott, aztan mehet megint a sync. Nekem tavaly a pfd 8.1-nel adott ilyet elo , ott nem segitett igy hr lett a vege, aztan a nsrt-vel ujra raktam a rendszert.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
HKorn
veterán
fiók szinkronizálás befagy mit lehet tenni? Nem enged semmit csinálni vele, csak egyfolytában azt írja, hogy szinkronizálás, de nem történik semmi. Újraindítás megvolt.
Újra tudom regisztrálni ugyanazt a fiókot?
Run&Ride
-
nonsen5e
veterán
-
this is life
Ármester
válasz ensolid #64930 üzenetére
Telepitsd az easy transfert es a szamitogeped bongeszojebol tudsz zeneket, fotokat ...stb mozgatni.
Gertrius
Amennyiben szamlat is kapsz hozza akkor nem lesz gond a gariztatas .ZavaBalazs
Nem tudom mennyire lenne jo otlet a droid appok futtatasa, milyen melyen epulhetnenek be a rendszerbe, konpatibilitasi gondok jelentkeznenek e , a gui/ux-be mennyire illeszkednenek....
Amugy nem hiszem hogy a droid appok futtatasanak lehetosege tul sokat segitene a wp terjedesen. Lasd Blackberry..[ Szerkesztve ]
-
ensolid
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérdezni. Most vásároltam egy Microsoft Lumia 435 telefont Windows Phone 8.1 van rajta nagyon tetszik viszont nem kaptam hozzá usb kábelt amivel gépre tudnám csatlakoztatni, hogy zenét rakjak rá. A régi androidos alcatelem tudott olyan, hogy ha rácsatlakoztam a wifi routeremre vele és a laptoppal is rácsatlakoztam a routerre akkor a routeren keresztül át tudtam másolni a telefonra a fájlokat. Ezzel a Windows Phone rendszerrel hasonlót nem lehet csinálni? Ez az első ilyen rendszerű telefonom és még nem nagyon értem a dolgait.
-
tixem
addikt
Hali
Hogy tudom megváltoztatni azt, hogy ha a tabomon beállítok egy színsémát az ne jelenjen meg ugyanúgy a telefonomon is. Tabon kéket szeretnék, telefonon meg piros lenne a jó, de ha valamelyiken is beállítok egy színt az a másikon is megváltozik.
Hol lehet ezt megszüntetni? Köszönöm
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
nonsen5e
veterán
Üdv!
Nehezebb garanciáztatást kivéve érhet valami hátrány, ha Németországból rendelek kártyafüggetlen készüléket? (Lumia 730)D4: hunPH, nonsense#2596
-
Lasliegrand
tag
Sziasztok! Jó ideje keresgélek már max 100 000 Ft körüli telót magamnak. A Lumia 930 nagyon szimpatikus modell, de idő közben tanulmányozgattam a fényképezők/kamerák specifikációit, konkrétan a Kamera F-számára/rekeszértékére gondolok, ugyanis nálam relatíve fontos szempont az éjszakai videózás minősége is. A 930 erre vonatkozó 2,4-es értéke viszont elvileg rosszabbnak számít pl a 730 vagy akár a 920-énál... Ezek szerint kompromisszumot kell kössek, ha a drágább modellt választom az olcsóbbak helyett? Vagy pl. a nagyobb dinamikatartomány kárpótolhat? Videózás esetén mennyire lehet babrálni a kamerabeállításokat éjszakai videózáshoz illesztve?
Előre is kösz a helpet! -
ZavaBalazs
őstag
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
-
this is life
Ármester
Nalam akkor van ilyen anomália amikor a.wifin es.a.gsm halozaton is log egyszerre,ha kilovom valamelyiket akkor megjavul. Pl a viber az üzenetet se küldi el ha aktiv az adatkapcsolat es a wifi is ...de hogy miert
-
Kube
senior tag
válasz gyurkikrisz #64910 üzenetére
Most az a kérdésem, én miért nem tudok / vagy hogyan kellene MMS-t küldenem?
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
Kube
senior tag
válasz gyurkikrisz #64910 üzenetére
És tényleg, Wifi-n voltam és azért nem jött be thx
-
Kube
senior tag
Üdvözlet!
Kaptam MMS-t egyik családtagomtól, Lumia 820-am van. Azóta is mindennap kapok üzenetet, hogy Média tartalom (29kb), sajnos hiába pöttyintek rá nem történik semmi. Valaki tud valamit érdemben nyilatkozni az MMS és Windows Phone kombóról, vagy egyáltalán működik ez a szolgáltatás még valahol?
-
savoo
addikt
Bekéne fizetni a szerver díjat srácok, nálam megy rendesen most is a messenger..
-
Zolly444
aktív tag
Hello. Napok óta nem kapok értesítést ha írnak messengeren(ha belépek, frissítem rögtön kéken mutatja a szöveget de értesítést egyátalán nem kapok). Már nyomtam telefonon gyári visszaállítást, millió ki-be kapcsolás és ujratelepítve is volt már.. Eddig működött egyszer csak meghalt.. L535
-
kcsa
veterán
válasz Bukk900 #64900 üzenetére
Kijelző alatt-felett jóóó széles, a'la HTC One. Szélein se keskeny, de az még emészthetőbb kategóriájú.
szerk.: szerintem, tehát nem kell hogy egyezzen a véleményünk
[ Szerkesztve ]
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest