- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi Band 6 - hatodik érzék
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
(#7123) w333
Nekem eddig max 650 MB szabad RAM-ot sikerült összehozni, de azt is úgy hogy kidobáltam a rendszerprogramok nagy részét (kb. 20 maradt), plusz letiltottam Autostarts-al az összes felesleges cucc elindulását, és így is csak közvetlenül reboot után van annyi. Szóval azt a 6-700-at nem tudom honnan szedted, de normál uptime-os rendszer alatt biztosan nincs annyi, legfeljebb 200 körül. Bár ez így van jól természetesen.(#7126) beri95
Nekem is csinált tegnap hülyeségeket a gyári ébresztő, leszürkítette valamiért a csengőhangokat, és bármit nyomtam neki, nem engedett választani belőlük. Mostanra helyrejött. Szerintem próbálj ki egy másik ébresztőprogramot is.
Az időt meg néha nálam is beltelik pár mp-be mire frissíti, de ez így volt eddig minden telefonon, szerintem az normális.Más.
Tegnap este óta elkezdett nekem is durván fagyni a képernyő bekapcsolgatásokkor, ez már kb. a 4. alkalom. Asszem ennek az lesz a vége, át kell állítsam, hogy csak ébrenlétkor kapcsoljon be a WiFi, mer alvó módba valamitől megdöglik, és viszi a rendszert is.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1 humoros
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest