Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Winchester95

őstag

válasz #40993792 #7086 üzenetére

Kösz a választ:)
    Blade: Meg meg akadt,kritikán aluli hangzás füles és hangszóró terén is zenelejátszás közben.
    stb...
    De a lényeg az Alcatelnél volt:
    (Igaz azzal viszont a zenehallgatás a legjobb volt)És rohadt jó fülest is csináltak hozzá.
    Bevilágító gombok.Újraindulás.Melegedés.Nem egyenletesen világító gombok.Képernyő szélén nem volt jól összeragasztva.Videófelvételnél mesterséges fénynél akadt a videó gyárilag.(nem is lehetett kikapcsolni) ment vagy 4-5 fps el.
    Fényképezésnél a színek nem azt adták vissza amit kellett volna.Narancssárga helyett már már piros volt az egész...
    Recsegett az egész mert nem volt jól összeragasztva a keret.
    Köhögtél egyet és a műanyag krómszerű keret már karcos is volt.

Szóval a GrandX IN és a Galaxy S Advance között gondolkodom.
    GrandX IN nél csak ennyi kérdés merül fel bennem:
    Mi lesz ha selejtet kapok?Megint szaladgáljak vissza Tmobilba de ha köcsögök akkor várhatok megint hiába kötelesek cserélni volt már rá pl.
    Ezeknél a kínai telefonoknál a zenelejátszás nagyon gyér.Recseg ropog halk akad stb...
    Kamerától is félek.(Ez egy nagyon fontos szempont.) Tud e olyan képeket mint egy Xperia Neo.Vagy legalább jobbakat mint egy LG Optimus 3D?
    +Az összeszereléstől, recsegés ropogástól is félek...
    SGS Advancenél is lehetnek esetleg ilyenek de ennél sokkal kisebb az esély meg azért ez még is Samsung.....

De ahogy az LG Optimus 3D vel megjártam.(Akadozó videófelvétel,zenelejátszás,nagyon gyér fényképezés1080p ben való sötétedés stb...) Pedig ez 150ezres telefon volt.:....
    Frissítést is egy éve ígérik....
    Szóval engem már nem nagyon hat meg a márka....Hallottam sok rossz dolgot más gyártótól is....

Szóval egyfajta megnyugtatásra vágyok hogy azért nem egy gagyi telefon ez.A ZTE oda tette magát.Még annál is jobban mint anno a Blade-nél.(Ott is volt elég sok baki). És hogy ha megveszem nem fogok benne csalódni és nem fog szétesni a kezemben:D

Nagyon csábító ez az 1GB Ram meg a 900x es kijelző és a többi.De már az Alcatellel is megjártam.Meg a bladel is.

Láttam olyat is hogy valakinek nem úgy érzékel a képernyő....Van ilyen is?:D

Új hozzászólás Aktív témák