-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bill0121
csendes tag
válasz
tompysoft84 #7090 üzenetére
Üdv! Nekem van mind két teló! ot995 és gxi is. mire vagy kiváncsi?
-
Bill0121
csendes tag
Közben kaptam segítséget, egy kis modding formályában
Kösz de a zenéket szeretem benne, akkor inkább lagoljon! De itt a grafika a gond mert erősebb hardvert érzékel a játék mint az alkatelnél és följebb állított grafikával futtatja.
Ha már fps akkor ot995=24-28fps. GXI=15-18fps.
Te informatikus vagy én szervizelek, ettől még szorulhat segítségre az ember -
Bill0121
csendes tag
Nekem van viszonyítási alapom, mind két telómon rajta van a game. És bár játszató a GXI-n is de az ot-995-ön sokkal simábban fut.
Igen nagyobb felbontású a kijelző is de ami szembetűnőbb az a tükröződés ami az alcatelnél nem nagyon van. És talán AA és AF is van a GXI-n.
Na dehát quadrant és antutu dupla pontszám a GXI-N! Az NFS MW meg lassabban fut? -
Bill0121
csendes tag
válasz
#40993792 #7043 üzenetére
Igen a fix 1600mhz már be van állítva, és a C3d tudom hogy nem jó.
Csak zavar, hogy az eladó sorba került ot-995-ön simán fut az NFS MW a tesztekben kétszer erősebb GXI-n pedig kicsit lagol ( még fix 1600mhz-n is)
Ez vagy a support hiány miatt van vagy a láthatóan szebb grafika miatt (ezért kellene butítani a 3d-t)
Persze lehet egy uj szoftvercsomag megoldja! -
Bill0121
csendes tag
Üdv! A chainfare3d-n kívül tudtok valami
progit amivel a gpu-t le lehet butítani vagy
tuningolni?
Vagy amivel a procit túl lehet húzni?
Sima root-al működőkre gondolok, nem
akarok sem costum romokat sem kerneleket
rá rakni! -
Bill0121
csendes tag
válasz
agressor12 #6637 üzenetére
Igen próbáltam, és azzal másolta a most wanted-et. A saját kábelével mindig lefagyott az elején már. Én sem találkoztam még ilyen hibával, de hát ez van. Hajrá ZTE ?:-) !
-
Bill0121
csendes tag
válasz
agressor12 #6634 üzenetére
Üdv! Nekem is ez volt a gondom:-) Elég furi de rossz a gyári usb kábel. Ha van használj másik micro usb kábelt, azzal jó lesz.
Kiváncsi leszek kicserélik e majd gariba, és ha igen az jó lesz e? -
Bill0121
csendes tag
Üdv! az MW nekem sem megy simán 1.6-on sem, legalább is az ot-995-höz kèpest. Azon nálam gyorsabban fut de ott a hang akadozik a kevesebb ram miatt.
A grand x in majd 2x erősebb a 995-nèl hardveresen, szoval csak azèrt lassabb mert a játèk az erősebb hardver miatt fullra húzza a grafikát. Sokkal szebb mint az ot-995-ön, pedig azon is nagyon szép, ès persze a felbontás is nagyobb.
Ezt a Chainfire3D-vel meglehetne oldani! Kicsit lebutìtani a grafikát és már is gyorsabban futna :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest