- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LTE frekvenciák
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
petike2014
aktív tag
Nem vagyok samsung fan egyáltalán, volt GXI-m is meg sok másik telefonom is, a lehetőségekhez mérten mindent kipróbálok (perpill desire c-t meg mini2 -t nyúzok) . Fogalmazzunk úgy,hogy natívan csak a 3.0+ eseten támogatja a droid a több szálasítást, több mag kihasználását. Figyelmedbe ajánlanám a beszélgetést
-
petike2014
aktív tag
Téves az információ. 3.0 felett használ több magot/szálat az android, így az S adcancedben 1magot használ csak a rendszer a JB frissítéssel viszont már fogja mindkettőt. A JB-nek közel azonos a hw igénye mint az ics-nek -> 600mhz armv7, 512MB ram, adreno 200. (ezzel a hw-el minden animáció és flash is használható már)
-
petike2014
aktív tag
A beállítások,hívás beállítások,további beállítások, hívóazonosító, azonosító küldése beállításon túl vagy és az állapotot a szolgáltatóval a telefon le is szinkronizálta stb... ?! Restart? SIM csere?
UPDATE: Előtte másik telefonban jó volt? Szolgáltatótól nem kérted,h tiltva legyen alapból?
-
petike2014
aktív tag
Azt azért még valaki, nálam okosabb kifejthetné,hogy mitől lehet az,hogy a nexus s-en az os 176mb RAM-ot emészt fel a gxi 446-jával szemben
. Azonos programok, beállítások.
-
petike2014
aktív tag
100% nfc nélküli telefonon, Smart II (Alcatel V860) ugyan azt írja mint GXI-n és Bladen.
UI: TouchPal-t ki lehet kapcsolni valahogyan, hogy stock keyboardom legyen?
-
petike2014
aktív tag
A fejhallgatós témához annyit,hogy én korábban pontosan ugyan ilyenbe ütköztem amikor Galaxy S-ről Nexus S-re váltottam, alig találtam fülest hozzá ami jó... Egy nálam hozzáértőbb embert azt mondta,hogy valami ohm-os dologgal van gond és létezik 16 meg 32, küldött egy olyat amivel ő azt gondolta,hogy jó lesz és ám láss csodát ment. Nos azóta begyűjtöttem 2db nexus s fülest és van vagy 3-4 db galaxy s-es fülesem. A galaxy s-é pl jól szól ipodban meg laptopban, még a nexus s-hez járó ezekben visszhangzik. A GXI-be bedugva visszhangzott a galaxy s-é és innen jött az ötlet hátha ugyan az a gond mint anno volt.., ráhibáztam, a nexus s fülese hibátlanul szól a GXI-ben.
Viszont ami egyre jobban aggaszt,hogy nem egy térerő tengerben lakom (edge 3-4 pálcika), és amikor fényképezek vagy wifi-zek illetőleg játszom rendszeresen eldobálja a térerőt 3-4 mp-re 30 mp-enként kb, majd újra beáll 3 pálcásra. Összehasonlítottam a nexus s térerejével ugyan azon a helyen nexus -95dbm 10asu gxi -105dbm 4asu, néha asztalon önmagában is eldobja és megtalálja a térerőt piszkálás nélkül.
-
petike2014
aktív tag
válasz
Peter_Pan #3517 üzenetére
Van két nfc-s telefonom, de nem sikerült átkülden GXI-re semmit..., érdekes,h a feladatkezelőben benne van, sőt az antenna kivezetés helye is megvan, csak le van vakítva (hátlapon). Térerő gondom visziont nekem is van/volt, olyat csinál ha asztalon van 1 indikátor világít, bekapcsolom a wifit elkezdek netezni és egyszercsak ki x-el és pirosan villog 1-2 mp-ig majd újra van, és ezt eljátsza úgy 20-30 mp-enként. Ahol kicsit jobb a térerő ott csak térerőt vagy még azt sem veszít. Tehát mintha a wifi bezavarna a radio antennának.
-
-
petike2014
aktív tag
válasz
Peter_Pan #3342 üzenetére
Eltávolítva a fóliát érezhetően jobb..., kipróbáltam. Talán túlságosan szigetel és nem meg át az elektromosság rendesen, bár fura,hogy az egyiken igen a másikon meg nem. Mellétettem most egy SGS II-t sebességben azt is tartja/hozza, nem csak a TI OMAP 4430-at, természetesen 4.0.4 van mindkét készüléken. 7099 antutu nekem, az sgs II 6350. Viszont Nexus S-el összemérve (azon 4.1.2) a 2d teljesítmény jóval kevesebb GXI-n a 3d picivel több.
-
petike2014
aktív tag
Üdv. Cseretelefon után minden rendben (hangszórók,kamera,rezgőmotor,kijelző,akku idő, szoftver), viszont ennek az érintőjének az érzékenysége alatta van az előzőnek és én úgy észlelem,hogy kicsit "mellé" is hord. Tehát a kiválasztásokat sokszor összetéveszti a húzás mozdulattal (pl rányomok,h beállítások és átgördül a következő fülre a beállítás megnyitása helyett).
UI: Fólia mindkét készüléken a gyári és nem vettem le.
-
petike2014
aktív tag
Üdv mindenkinek!
13-án beléptem én is a klubba, viszont a mai napon 3napos cserében pixelhiba miatt visszavittem, pontosan ugyan olyan hiba van mint amit már korábban előttem is jelentettek. A készüléket 2012/06-hóban gyárották és 04-es FW-el jött. A mait amire kicserélték (hibátlan, eddig) 2012/07-ben és 03-as FW volt rajta ( ??? ). Találtam egy olyan opciót a menüben még 03-as FW-el ami a 04-es frssítéssel eltűnt róla,hogy gyors, energiatakarékos üzemmód, továbbá olyan beállítási lehetőségeket,hogy milyen mintavételezéssel dolgozzon a fényérzékelő illetve mennyi legyen az egyszeri beállított fényerő időtúllépési ideje = (gyári beállítás mintavétel 2s, szinten tartás 5s-> tehát 2 másodpercenként 5 másodpercre fixálta a kijelzőt az én értelmezésem szerint).
Hang nem recseg, jól hallanak, a kijelző hibátlan, a nyomás próbánál nekem is kicsit "megfolyik" mint a pár hsz-el ezelőtti videón, a kamera autófókusza is jó a képek nem homályosak. Annyi még,hogy az első telefonom akkuja gyárilag 15%-on volt, és nem teljesen pontosan volt illesztve a szállítási fólia rajta (1mm eltérés kb, és volt pár buborék alatta). Ezen az újon viszont buborék mentes és pontos. Perpillanat van nálam egy TI OPAM 4430-as chipsesetes telefon is, sőt, egy Tegra2-es is bár azon 2.3.6-van, azonos appokat megnyitva, használva (böngésző betöltődési idő) a Tegra 2-nél picit fürgébben az OMAP-al viszont teljesen párhuzamosan dolgozik a telefon, és ez nem benchmark, ezt én itt nyomkodtam magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple asztali gépek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest