- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
MájkiVán
csendes tag
válasz
MájkiVán #1938 üzenetére
Ismét egy gyors hozzászólás. 1 tapasztalat ezen az Antutu-n vagy micsoda a program (elnézést ha valaki mélyen megsértek a kezdősségemmel
). De a korábbi 600mhz vs 1.6Ghz között számbeli adat 600mhz-nél 6638, 1.6Ghz-nél 6880 lett a score. Biztos számít majd ha ki is tudom/fogom használni a telót, egyelőre maradtam 600-nál az aksi kapacitás miatt, meg úgy nem igazán érzem a számottevő különbséget.
M
-
LMSK
csendes tag
válasz
MájkiVán #1938 üzenetére
Hát nekem 2. napja van Androidos cuccom, szóval csak tipp, majd a hozzáértők mondanak rá okosat is.
A freki állítás alatti menüpont a vezérlés, gyárilag "Ondemand"-on van, illetve ha a frekit állítgatod akkor azt mondja, hogy pl "The 600000 preference has been clicked." Ebből én arra tippelek, hogy a gyári beállításon nem izzasztja feleslegesen a procit, de ha kell akkor kihozza belőle amit tud. Érzésre az akksikapacitás és a használhatóság között ez egy jó kompromisszum lehet. A freki vezérlés módjánál van olyan, hogy "powersave", de akkor meg minek vesz az ember ilyen telefont, ha nem akarja, hogy gyors legyen?
Más, és kicsit OFF:
Hárman túrtuk a Google Playt, meg minden mást is, közülünk ketten már régebben használnak Androidot, és egyikünk se vészesen IT analfabéta. A gyári, sima, Gmail chat, alias Google Talk/Csevegő app-hez honnan a fenéből lehet hozzájutni?Mindenáron a Google+-t meg annak a belső üzenetküldőjét (kb mint a Facebook chat) akarja rámerőltetni a Google, de hát nekem nem az kéne.
HTC Sensation XE-n gyárilag volt, másik haver Ace-én már nem emlékszik, de talán Play. Most viszont sehol nincs, legalábbis a Google Inc. progijainál tuti nem. Minden más többé-kevésbé használható van, de már kezdek hülyét kapni ettől, tényleg nincs, vagy csoportosan bénázunk ennyire?
-
rizso
addikt
válasz
MájkiVán #1938 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, hogy mi a gyakorlati haszna (az elméletivel tisztában vagyok), ha állítgatjuk a frekvenciát. Az eddigi telefonjaimban nem volt ilyen opció, itt is hagytam 600MHz-en, mert nem vettem észre érdemi gyorsulást 1,6GHz-en (vagy csak nem tudom mit kellene észrevenni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hardcore café
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Futás, futópályák
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest