Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
MájkiVán
csendes tag
Véleményem szerint megéri. Én konkrétan ezt vettem meg és megvagyok vele elégedve. Bár teszem, hozzá, hogy az ,,ajándékba" adott fóliát amit tartalmaz a doboz gyorsan és határozottan felejtsd el mert valami borzalom tudom ajándék lónak ne nézd a bal lábát de förtelem. Viszont egy tipp : http://www.fortunagsm.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3010&category_id=210&option=com_virtuemart&Itemid=58 (sry a hosszú linkért) ezt vettem és tettem a Crystalt nem az Antireflex-et. Egyelőre ezzel elvagyok, néha látszik az ujj lenyomat de nem zavar igazán, ha már nagyon gáz megtörlöm a kendővel ami van a dobozban és ennyi.
Szóval saját tapasztalat alapján a tokot ajánlom (a hozzátartozó fóliát nem), illetve szintén a linkelt fóliát.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest