- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooler96
aktív tag
Más: Emberek,ha gond van a képernyővel,akkor nem kell nyomkodni?Minek nyomkodjátok erősen?LCD monitort megnyomod az is hullámzik.
Még más:Hogy lehet teljesen felhúzni a procit? Nem tudom de nálam pl a dead trigger(nem vagyok nagy játékfüggő,de néha rámj jön az unalom) med grafikán néha beakad.Cp spy-al néztem és játék közben szinte mindig 1000 alatt maradt a proci.Lehet hogy az inteles gpu-t sem használják ki a mostani gamek teljesen?
-
rizso
addikt
Csengőhangnál nálam nincs probléma, bár ez az adott csengőhangtól is függhet. Beszéd közben már más a helyzet, ott volt mikor találkoztam recsegéssel. De ez meg a másik féltől is függ (milyen telefonról hív, milyen a hálózati lefedettség). Én is megijedtem múltkor, mikor telefonáltam, és azt vettem észre, hogy kicsit recsegős a hang. Aztán mással is beszéltem, és ott nem hallottam semmiféle recsegést/rezonálást...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest