- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigryss76
tag
Szia!
Köszi a segítséget, de sajnos nem működött. Nekem az értesítési hangokkal van bajom, a Zedge alatt meg nem találtam ilyen lehetőséget, valamint a saját csengőhangjaimat nem látta az alkalmazás. A notificaton alatt van valami gebasz, mert pl. az "Audio Customizer" sem látja, értsd üres a notification mező, ellenben csengőhangot állíthatok, valamint a gmail alatt is emiatt produkál leállást. Összefoglalva: hang menű leáll ha be próbálok lépni, Audio Customizer kilép, ha notification hangot próbálok állítani, gmail, ha meg akarom változtatni néma helyett az értesítést kilép. "Láma módban" kitörölhettem valamit, bár nem emlékszem.
Nincs más választásom, mint a gyári adatok visszaállítása. Azért egy óra alatt csak végzek a visszaállítással. Ha csak nincs valakinek más ötlete.Húú, mindenkinek köszönöm, aki végigolvasta ...
Köszönettel:
T
-
Canonfan
senior tag
ha a telefonon a szoftverfrissítés menüben lefrissítem a szoftvert, úgy kireseteli a telefont, vagy megmarad minden program és beállítás?
Ez érdekelne engem is, + hogy ilyenkor a sim kártyát benne lehet hagyni?
Én még nem frissítettem OTA-n mert az előző telefonomon (HTC Tattoo) eszméletlen outdated volt a gyári rom, (1.6-os Android) és nem is foglalkozott vele a HTC már különösebben (pedig meg volt igérve rá a 2.1) szóval amint összehozták rá a teljes értékű 2.3-at az XDA-n azóta főzött rommal használtam, ott meg nem volt OTA frissítés, ezért kérdezek csupán ilyeneket, hogy hogy megy ez...
Gondolom, ha a wipe data nincs bepipálva csak a cache, akkor maradnak az appok, kérdés, hogy ezt lehet-e ennél a frissítésnél így, mivel frissült a kernel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Vírusirtó topic
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest