Hirdetés
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
válasz
szponzor #3271 üzenetére
A semmihez képest ez is valami így, hogy belerakták. Nekem mindegy, mert eddig sem használtam és ha csúcsszuperul működne akkor sem használnám. Persze hajlamos vagyok azt mondani én is, hogy minek rakták bele ha ilyen gyenge a cucc, de legalább megvan a lehetőség és ez már plusz.
Persze én is törekszem a tökéletesre és nyilván bennem van, hogy ha évente egyszer használom, akkor legalább az az egy alkalom legyen tökéletes videohívás, de elfogadom, hogy ez egy relatív olcsó telefon és valamivel spórolni kellett. Aki meg gyakran használja és fontos neki ez a dolog, az vegyen drágább telefont, vagy egy ilyen árban lévőt, amin ez jól működik, más meg esetleg sokkal rosszabb. Kinek mi a fontos ez itt a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest