-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kidarida
csendes tag
Na nekem sikerült megoldanom a gps problémámat, factory reset elég volt neki...
Még soha nem telepítettem vissza ilyen gyorsan telefonra mindent, kb 10 percembe került.
A kontaktokat vissza gmailból az appokat meg manuálisan gyorsan -
kidarida
csendes tag
válasz
Peter_Pan #3417 üzenetére
Tökéletesen megtslal vagy 9 műholdat, de nem csatlakozik râ..a gps test nevű programmal csekkoltam ezt.. 3s nem szinesek a műhold jelerősseget mutato csikok hanem szurkek valamint 50-78 tartomany kozott mozog a jelerosseg.
Testverem azt ajànlotta huzzam ujra az android rendszert memkarirol, mert a frissitest en a gyari frissito appal raktam fel es lehet ekkor tortent valami. B03 on egyebkent tokeletesen mukodott..
Holnap ha lesz idom megprobalom ezt hàtha
Addig varom a tippeket mert en meg soha nem talalkoztam ilyennel es ez az elso androidos telom. -
kidarida
csendes tag
Sziasztok! Olyan problèmám van hogy a gps nem működik rendesen.. latja a műholdakat de nem csatlakozik fel rájuk hogy pontos helyet számítson.. gps test programmal csekkoltam, szürkèn mutatja csak a műholdakat (8-9db)... újraindítàs után sem jött helyre
Valakinèl hasonlò törtènt már? Mi a teendő? -
kidarida
csendes tag
Sziasztok! Ki is az aki àrul hozzà tokot foliàval?
Valamint màr holnap àt lehet venni?
Köszönöm az infot! -
kidarida
csendes tag
Az árulja el valaki, hogy ha átállítom a touchpal billentyűzetet masra, akkor egy kis idő után miért állítódik vissza magától? Nagyon bosszanó..
Valamint van esetleg másnál is olyan gond, hogy nem kapcsolódik alvó módba a telefon x idő után? -
kidarida
csendes tag
Mèg egy buta kèrdès így iOS utàn
Vissza lehet varázsolni az előző B03 as szoftvert ha nem jön be az új?
Ès ha igen akkor sima sd kártyás megoldàssal vissza tehető?
Köszönöm!! -
kidarida
csendes tag
Èn is szeretnèk frissìteni, a gyári frissìtő alkalmazás már le iss töltötte a frissítèst (2Xmb), csak hezitálok a játèkok miatt mert mintha visszàbb olvastam volna, hogy B04 es frissítès utàn az akumlátor menüben eltűnik a processzor beállítàs lehetösège, valamint a gyors ès kisfogyasztás menü is..
Tapasztalatok? -
kidarida
csendes tag
Tudja valaki,hogy lehetséges e a billentyűzeten az "y" és "z" betűk felcserélése?
Ha át állítom alap android billentyűzetre akkor jó, de egy idő után vissza áll magától touchpalra..
Másnál is jelentkezik az utólag említett probléms? -
kidarida
csendes tag
válasz
Lacko87 #2085 üzenetére
Ha 600Mhz hagyom szaggat lagol a Most Wanted
Ha 1,6Ghz re állítom teljesen simán fut
Tehát eme gyakorlati teszt alapján valamit biztosan állítgat.
Más dolog az, hogy így hagyva mennyire enné az akkut.Szerintem ha ondemandon hagyom és 1,6Ghz re állítom a frekvenciát akkor 1,6-16ghz között változik a sebesség értelem szerűen ergo folyamatosan 1,6Ghz ketyeg.
Ha pedig 600Mhz választok akkor szerintem 600mhz-1,6Ghz között mozog az ondemand funkció miatt
Szerintem ezért szaggat a játék is mert össze vissza ugrál a két tartomány között nem tudta belőni a tutit..
míg 1,6ghz-1,6ghz között ugye nem tud semerre ugrálni..Vélemények?
-
kidarida
csendes tag
Tesztelgettem kicsit
Ondemandon hagytam a frekvencia vezérlést és 600on a procit, így laggolnak a játékok pl.
Viszont ha proci 1,6Ghz re állítom akkor teljesen jók a játékok.
Akkor végül is hogyan működik az ondemand funkció? Mert ezek alapján játékban nem adja le a teljes teljesítményt ha 600mhz van hagyva a frekvencia, vagy csak össze vissza váltogathat a legkissebb(600mhz) és legnagyobb(1,6ghz) frekvencia között.
Gondolom a játéknak vannak olyan részei ami nem kívánja meg a maximális teljesítményt, de pár pillanat múlva megint szükséges lenne, aztán megint nem.. tippem szerint amikor változik automatikusan a frekvencia akkor nem tudja tartani a lépést a játékkal, vagy nem tom
Biztosan lesz itt hozzá értőbb személy aki tud erre magyarázatotÉs mindenkinek ajánlom ezt a telefont 2012 legjobb vétele címet megérdemli!
-
kidarida
csendes tag
Kíváncsi voltam mit bír a kicsike játékok terén így letöltöttem a marketből a Need For Speed Most Wantedet
Kellemes csalódás ért, mert elindultigaz lagol egy kissé, mondhatni nagyon, de gyorsan betölt.
Gondolom majd ha lesz esetleg custom rom, azzal esetleg többet is kilehet préselni a hardverből, ugyan semmi szükség rá mert már így is nagyon megvagyok vele elégedve.
Ugyanakkor ez egy jó teszt voltUpdate!!!
Feladatkezelőben kilőttem mindent és most tökéletesen simán fut!!! -
kidarida
csendes tag
Antutuval ténylegesen kijön a 7000 es pontszám, vagy csak kerekítetek?
Nekem 6756 ot dobott -
kidarida
csendes tag
Köszönöm mindenkinek az infot
-
kidarida
csendes tag
Szissztok!
Azt lehet tudni mem karibòl mit szeret a kicsike?
Èn egy 16gb samsungra gondoltam -
kidarida
csendes tag
Hát beléptem a klubba
Eddig minden ok, teljesen megfelel a készülék az elvárásaimnak.
Nekem most B03 rom van fent, van már B04? Mintha itt olvastam volna, de nem találom sehol
Tudja esetleg valaki mit változtat a frissítés? Valamint ha egy linket is tudna adni azt megköszönném! -
kidarida
csendes tag
válasz
Peter_Pan #919 üzenetére
Nem szeretem
Teszt szerint nem melegszik, egyszerűen érdek hogy lehetséges e
Nem azért írtam, hogy motorola vásárlásra buzdítsam a népe,t mert 400Mhz el fentebb van skálázva a processzor..
Egyszerűen az érdekel lehetséges e, szeretem hobbiból feszegetni a hardverek határait
És biztos vagyok benne hogy sok mindenkiben ott a kisördög
Pl Zte Bladen is lehetett állítani a cpu-n, igaz semmi értelme nem volt mert teljesen instabil lett a rendszer mert a cpu nem arra volt tervezve.
De jelen esetben tényleg inkább csak érdekességnek szántam.. -
kidarida
csendes tag
Hmmm
Most olvastam a motorola tesztet mobilarenán és abbna a telóban is egy intel z2460 ketyeg de 2ghz-en.
Vajon akkor a zte esetleg majd szintén egy kis tuningal 2ghz re tornázható?Update:
Viszont a boltban kapható specifikációi szerint 1,6Ghz
Hol írták el? -
kidarida
csendes tag
Hát, hang alapján tényleg furcsa, kíváncsi lennék élőben milyen.
Vajon mikor fogják árulni más mobil boltban?
Kíváncsi leszek az árára. -
kidarida
csendes tag
válasz
Cooler96 #758 üzenetére
Én azt is egy simmel használnám csak árban(domino zte és független alcatel) nincs nagy különbség. Itt talán az intel processzor fogott meg
Csak tényleg azt nem tudom eldönteni melyik a jobb
Teszt kepek és videok alapjan a zte talan bizonyosan szebb képet készit meg a video is eleg jó.
De gondolom pont az intel proci miatt vesz fel és kodol is ilyen jol a zte.
Mobilarenas tesztben pl alcatel nem jatszott vissza full hd videot..(lehet 720 as volt most hirtelen nem ugrik be)
A zte-vel ilyen gondok akkor nincsenek?
Nagyon jo kis telefonnak latom az eddigiek alapjan.Off;
Most akkor paypass egyenlő nfc vel? Probaltam utana olvasni de nem tudtam leszűrni most akkor mivan.. Van ahol egy lapon emlitik es van ahol kulon... -
kidarida
csendes tag
Esetleg csinalna majd valaki egy bechmark tesztet?
Én még egy Alcatel 997 en gondolkozok, nem nagyon tudok dönteni:d
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest