Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• petike2014

aktív tag

Üdv mindenkinek!
    13-án beléptem én is a klubba, viszont a mai napon 3napos cserében pixelhiba miatt visszavittem, pontosan ugyan olyan hiba van mint amit már korábban előttem is jelentettek. A készüléket 2012/06-hóban gyárották és 04-es FW-el jött. A mait amire kicserélték (hibátlan, eddig) 2012/07-ben és 03-as FW volt rajta ( ??? ). Találtam egy olyan opciót a menüben még 03-as FW-el ami a 04-es frssítéssel eltűnt róla,hogy gyors, energiatakarékos üzemmód, továbbá olyan beállítási lehetőségeket,hogy milyen mintavételezéssel dolgozzon a fényérzékelő illetve mennyi legyen az egyszeri beállított fényerő időtúllépési ideje = (gyári beállítás mintavétel 2s, szinten tartás 5s-> tehát 2 másodpercenként 5 másodpercre fixálta a kijelzőt az én értelmezésem szerint).
    Hang nem recseg, jól hallanak, a kijelző hibátlan, a nyomás próbánál nekem is kicsit "megfolyik" mint a pár hsz-el ezelőtti videón, a kamera autófókusza is jó a képek nem homályosak. Annyi még,hogy az első telefonom akkuja gyárilag 15%-on volt, és nem teljesen pontosan volt illesztve a szállítási fólia rajta (1mm eltérés kb, és volt pár buborék alatta). Ezen az újon viszont buborék mentes és pontos. Perpillanat van nálam egy TI OPAM 4430-as chipsesetes telefon is, sőt, egy Tegra2-es is bár azon 2.3.6-van, azonos appokat megnyitva, használva (böngésző betöltődési idő) a Tegra 2-nél picit fürgébben az OMAP-al viszont teljesen párhuzamosan dolgozik a telefon, és ez nem benchmark, ezt én itt nyomkodtam magamnak.

Új hozzászólás Aktív témák