- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nem lesz iPhone 19
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
petike2014
aktív tag
Üdv mindenkinek!
13-án beléptem én is a klubba, viszont a mai napon 3napos cserében pixelhiba miatt visszavittem, pontosan ugyan olyan hiba van mint amit már korábban előttem is jelentettek. A készüléket 2012/06-hóban gyárották és 04-es FW-el jött. A mait amire kicserélték (hibátlan, eddig) 2012/07-ben és 03-as FW volt rajta ( ??? ). Találtam egy olyan opciót a menüben még 03-as FW-el ami a 04-es frssítéssel eltűnt róla,hogy gyors, energiatakarékos üzemmód, továbbá olyan beállítási lehetőségeket,hogy milyen mintavételezéssel dolgozzon a fényérzékelő illetve mennyi legyen az egyszeri beállított fényerő időtúllépési ideje = (gyári beállítás mintavétel 2s, szinten tartás 5s-> tehát 2 másodpercenként 5 másodpercre fixálta a kijelzőt az én értelmezésem szerint).
Hang nem recseg, jól hallanak, a kijelző hibátlan, a nyomás próbánál nekem is kicsit "megfolyik" mint a pár hsz-el ezelőtti videón, a kamera autófókusza is jó a képek nem homályosak. Annyi még,hogy az első telefonom akkuja gyárilag 15%-on volt, és nem teljesen pontosan volt illesztve a szállítási fólia rajta (1mm eltérés kb, és volt pár buborék alatta). Ezen az újon viszont buborék mentes és pontos. Perpillanat van nálam egy TI OPAM 4430-as chipsesetes telefon is, sőt, egy Tegra2-es is bár azon 2.3.6-van, azonos appokat megnyitva, használva (böngésző betöltődési idő) a Tegra 2-nél picit fürgébben az OMAP-al viszont teljesen párhuzamosan dolgozik a telefon, és ez nem benchmark, ezt én itt nyomkodtam magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő