- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
Ezt ugye te SEM gondoltad komolyan? Ez a telefon 65k kártyafüggően, Domino csomagban.
Egy éve vettem az akkor már egy éve piacon lévő Nexus S-t 70 ezer Ft-ért, kártyafüggetlenül. Igaz, hogy akkor sem számított már csúcshardvernek, de a kamera tökéletesen működik rajta. Itt nem arról van szó, hogy egy HTC One X szintjét kell hoznia, csak épp arról, hogy ha belerakják az előlapi kamerát, akkor az miért nem üzemel megfelelően? Ha nem rakják bele, akkor senki nem kérdezi meg, hogy hol az előlapi kamera egy 65k-s telefonban (aminek szerintem már alapfeltételnek kellene lennie), de így hogy van, szerintem jogos a kérdés, hogy miért nem használható. Remélem, hogy csak szoftveres bug és lesz rá javítás, mert ez a része így használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Napelem
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest