- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter_Pan
tag
válasz
kidarida #3430 üzenetére
Hmm... ha ablak mellett is szürkék maradnak a sávok az nem normális. Esetleg próbáld ki szabad ég alatt. A nevezett tartományban a sávoknak már zöldnek kéne lenniük. Valami miatt a gps test program hibásan működik nálad. Lehet valami más szoftver zavarja. Szerintem ha factory reset és azt követő ROM újratelepítés után sem tud kapcsolódni a műholdakhoz, akkor valószínű, hogy hardveres hiba lehet, azaz csere/javítás.
-
Peter_Pan
tag
válasz
kidarida #3406 üzenetére
@kidarida, ko9
Számomra úgy tűnik, hogy nem éppen kiváló a GPS-antennája. Gyakorlatilag akkor talál jelet, ha az ablaküveg mellé tartom. Ekkor is alulról súrolja a 30-as SNR értéket a jelerő. Mondjuk én így is elvagyok vele, mert ha navigálásra kell, akkor úgyis szabadéleg alatt használom.
Nálatok így sem lát rá?
Illetve vajon autóban kiválthat-e navigációs céleszközt olyan módon, hogy valahogyan külső antennáról GPS-jelet kapjon, vagy ez praktikusan nem megvalósítható elképzelés részemről? -
William84
csendes tag
-
rizso
addikt
válasz
kidarida #2647 üzenetére
Szerintem igen. Egyszer kipróbáltam, hogy kilőttem mindent, és utána a touchpal jött be a gyári android billentyűzet helyett. Mondjuk én nem szoktam használni az ilyen mindent offoljunk egyszerre okosságokat, tök fölösleges. 1-2 alkalmazást letiltottam (pl. touchpal), aztán a többit oldja meg a rendszer, ha már olyan okos. Egyébként azt vettem észre, hogy az az ICS egész jól bánik az erőforrásokkal - bár a GXI esetén talán nem is olyan nehéz ezt jól megoldani...
-
rizso
addikt
válasz
kidarida #2637 üzenetére
Feladatkezelőben nem szoktál rámenni a "mindet kilövi" opcióra?
Samus: eddig talán egyszer indult újra nálam. Mondjuk én nem csinálok vele semmi rendellenes/különleges dolgot: telefon, sms, net, email, fb, ébresztő, fényképező, filmezés, zene, és hasonló mindennapos feladatok.
-
szponzor
senior tag
válasz
kidarida #2074 üzenetére
Az ondemand-nak pont az a lényege, hogy magától skáláz és ezért nem kell powersave-re vagy performance-ra állítani. Még nincs ilyen telefonom, nem tudok tapasztalatokat írni, de az eddigi telefonjaimnál (ARM proci) governor-ok szépen tették a dolgukat. Lehet, hogy ide valami spéci governor kell.
szerk.: A 600 MHz, az az állítható minimális frekvencia, ugye? Tehát nem a maximum, hanem az alsó határ, ugye? 600-nál nincs is kisebb?
DrCsernus: Az ondemand is csak a megadott határértékeken belül ugrál több fázisban.
-
-
rizso
addikt
válasz
kidarida #1761 üzenetére
32GB class10 Samsunggal gond nélkül megy
Egyszer mondjuk csinált egy olyat, hogy letörölte a memóriakártya tartalmát. Nem tudom mitől volt, talán az nem tetszett neki, hogy töröltem az sd kártyán belül egy sd-card nevű mappát, amiben kamerás mappák voltak (dcim meg még nem tudom mi), de hát volt nekem magán a kártyán már dcim és társai, így fölöslegesnek éreztem, hogy duplikálva is meglegyen. Egyszer korábban valamelyik telefonom már csinált ilyet, csak ott semmit nem töröltem (talán Sensation volt). Remélem több ilyen nem lesz...
-
vegyszer
addikt
válasz
kidarida #1521 üzenetére
A ZTE oldalán van fent. De hogy miben másabb az nem derült ki... T-és búcsúanimációt tartalmaz, de hogy az eredeti is ilyen-e, az telefon hiányában nem egyértelmű.
Tehát a ződ led olyan mint a Bléden a vissza nyíl volt?
Azaz ha akció volt, villog/világít, de nem azért van hogy tudjuk, most épp fent van a Té hálózatán?
(a WestEnd-ben villogott, de nem tűnt fel esemény, mármint mail, vagy ilyenek, de az is igaz, kényszertöltésen volt. Lehet, csak azt láttam, és az kavart meg. Töltés közben nem folyton világol?) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest