Hirdetés
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrox
őstag
válasz
silvergod #58206 üzenetére
Vettem én is ilyen fasza ebayes üveget, 2 ezer volt. a nagy melegben felhajlott a két függőleges széle. magyarul elállt a kijelzőtől. elég csúnya lett, gondoltam visszaszedem, és felteszem újra. Amikor alányúltam, sikeresen elválasztottam a belső fólialapot az üvegtől (3 részből áll). Szóval kuka. Kb 2 hónapot ha használtam.
-
lkristóf
senior tag
válasz
silvergod #54592 üzenetére
2 hónapja használok ebay -es üveg fóliát ~550 forintos, személy szerint sokkal jobb mint egy fólia kevésbé zsírosodik (nem kell annyit törölgetni), és eddig semmi karc nincs rajta bár nem is rakom kulcsok közé se aprópénz mellé. Jól bírja ennyiért bőven megér egy próbát. Kicsit vastagabb ~0.3 mm ami annyi, hogy a home gomb egy picit beljebb ül, engem nem zavar.
-
Kavinton75
senior tag
válasz
silvergod #49089 üzenetére
Köszönöm a választ.
Nekem is naponta kell töltenem, van hogy 2szer is.
Most újra raktam az egészet, mert valami nagyon merítette.
Azt hittem a folyamatos bluetooth miatt van, de melegedett is rendesen.Most egy fokkal jobb a helyzet, nem melegszik és nem is merül annyira.
-
upbuvar
tag
válasz
silvergod #47826 üzenetére
Én tegnap reggel rendeltem meg, és ma délben vettem át.
Ennyiért tényleg best buy volt.Mondjuk a múlt héten vett vezeték nélküli töltővel is elégedett vagyok.
-
madkiller
őstag
válasz
silvergod #47317 üzenetére
Ha jelzed, hogy gyorsan merül elvileg elviszik a telefont bevizsgálásra...
Az enyém félévig bírta karcnélkül most már, azért van rajt jópár, de csak lámpához oda tartva latszik használat közben nem látszik.
Meg az elején alig gyüjtötte az ujjlenyomatot, mintha lett volna rajt vmi taszító bevonat nem tudom ezt más észre vette-e. -
sheep
addikt
válasz
silvergod #46053 üzenetére
ezt kipróbálom, köszi!
@trobi28:
igazából nem zavarna, sőt jó ötletnek tartanám ha igényesen lenne megcsinálva, de sajnos nem az, hanem gagyi hatást kelt. Most az van hogy 2 mp-ig nem is hallod szinte, közben a túloldalon lehet már 2x kicsengett, majd rákezdi full hangerőn. Ennek így semmi értelme. Engem pl. soxor keresnek haverok úgy hogy egyet kicseng és leteszik, utána én visszahívom. Na ezt sosem hallom. Ők pedig azt hiszik hogy egyszer kicsengett, biztosan meghallottam.
Vagy legyen full hangerő alapból, vagy legyen emelkedő csengőhang. Vagy legyen választható...
Amúgy meg munkahelyen, stb. rezgésen van mindig, ki nem állhatom ha valakinek üvölteni kezd a telefonja a fülem mellett. De ez meg nyilván nevelés kérdése hogy egy irodában az ember ilyenkor rezgőre állítja a mobilt.
Csak ugye van olyan helyzet amikor igenis meg akarom hallani ha keresnek, az első pillanattól fogva. -
válasz
silvergod #45838 üzenetére
Szia! Én ezt rendeltem [link] nekem majd januárban jön meg, viszont a szomszédom megkapta e hét kedden, ma mutatta meg, nagyon király, szó szerint olyan mint egy gyári, én is a note 3-hoz tudom hasonlítani, olyan jó, nagyon szép, és csak 1200Ft.. De nem véletlenül veszik tőle százszámra hetente!
-
Zsolaf
addikt
válasz
silvergod #45670 üzenetére
Vagy ez az S6? Csak nem értem minek van a tetején és az alján 2-2 kinövés, mert a kész házról sincs levágva... úgy néz ki mintha, ütés álló lenne, van egy külső és egy belső része.
-
Keem1
veterán
válasz
silvergod #44403 üzenetére
Én nem látok több problémát annál, hogy 4-4,5 óra kijelző volt a 4.3-nál, míg 4.4.2-nél meg hullámzik 2 és 3,5 óra között. Jó, ez se túlzottan jó, ám tekintve hogy majd' mindegyik telefonon ilyen a KK, nem meglepő, remélhetőleg 5.0-ban javítják. Más egyéb problémát nem tudok felhozni. Ezért mondtam, hogy erős a kijelentésed. Töltöd minden nap a telefont, nem másfél napot bír, hanem egy napot. Nem jó, de még mindig nem katasztrófa. Ma már úgyis konnektorról konnektorra járunk, ráadásul a JB-t is le tudtam meríteni fél nap alatt, KK-t is (utóbbit persze sokkal könnyebb). Ez az én véleményem, a tiéd más, én elfogadom, de nem temetem a telefont a KK miatt.
Lefagyni, újraindulni és belassulni se szokott a kitkat. -
Mate
nagyúr
-
opi064
tag
válasz
silvergod #43344 üzenetére
Igen, az van rajta, semmi bajom vele, csak már idegesít, hogy állandóan csesztet miatta, hogy frissítsem. Meg már elvileg le is töltötte a csekély fél gigányi csomagot. Gondolom sehogy sem tudom kitörölni belőle. Vagy kikapcsolni, hogy ne értesítgessen állandóan a frissítésre.
-
migabi24
nagyúr
válasz
silvergod #42052 üzenetére
Hát nem vagyok hozzászokva, hogy egy romot használok, az összes galaxy eddig a romolás miatt volt jó, ezen meg semmit nem lehet csinálni, hallgatok rátok marad a 4.3, majd elugrok a médiába azt ott megnyomkodok egy kitkatos S4-et, csak hogy lenyugodjak, szemét samsung visszaszívhatná ezt a szemét knoxot, mert a következő teló választásánál ez biztos kizáró ok lesz
-
ebegab92
senior tag
válasz
silvergod #39558 üzenetére
Akkuk is, amiket itthon árulnak "olcsóbbként" 3.500 Ft-okért a gyári helyett, 5$ körüli összegekért megrendelhető elektronikai cuccosos oldalakról (dx.com, fasttech.com, eBay, stb.), csak legutóbb egy S3-as akku eljutása cirka 4 hónapot vett igénybe
A dolog pikantériája, hogy mire megérkezett, addigra már nem volt meg a telefon, mert eladtam
Lehet, hogy kellett volna rá kérni 2.5-3$-ért trackingID-t kérni
-
bébi67
aktív tag
válasz
silvergod #38722 üzenetére
Általánosan elmondható, mert többet is kipróbáltam az ismeretségi körömben. Az s4 lassúbb, mint a htc one m7. De még a klónjánál is lassúbb.( MTK 1,2 GHz-es proci.) Egyszerre nyitottunk meg különböző appokat és az s4 mindig később indította el őket. Ezek tények, próbáld ki, ha kételyeid vannak.Tized másodpercekről van szó, néha azonban 1-2 másodperc is becsúszott.
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
silvergod #38070 üzenetére
a francokat.egy szoval nem mondtam,hogy szar az android,viszont az iOs sokkal megbizhatobb,kifinomultabb,profibb rendszer,ezt minden nem elvakult ember tudja.(bar nekem sem kene,max masodlagos megbizhato telefonnak,de annak tul draga,es nekem nem megfelelo a kompromisszumai miatt)
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
silvergod #38050 üzenetére
adott volt a kommentjében 3 készülék(xperia z,s4,iphone5)
ezek közül bizony az iphone a legjobb.más kategória,és én sem venném a szifont,mert más felhasználó vagyok,és kicsi a kijelző nekem.
nem hasonlítottam őket,csak leírtam,a felsoroltak közül melyikkel járna a legjobban
amúgy igazad van,kategóriájukban mindkettő jó (a legjobb) telefon.
de az iphone azért a kategóriákban is felsőbbet képvisel.(főleg a mindennapi használatban) -
Gizmo94
veterán
válasz
silvergod #36121 üzenetére
Hidd el, tapasztalat.. (keserű) Szerteszét szenvedtem magam a kamerájával, hogy kicsikarjak belőle valamit, de a leggyengébb pontja volt a telefonnak. Kültérben, nem mondom, lehet vele szép képeket csinálni, de az S3-mal is lehet.. Az S4 kamerája nekem komoly csalódás volt. Mások istenítik, én csak leszólni tudom. Sok megapixel-gyatra teljesítmény. Felejtős volt erősen...
tajati: Inkább 4.3-at ajánlanék....
-
zseko
veterán
válasz
silvergod #35318 üzenetére
Ez a két kép túl sokat nem mutat, az elsőnél sok a fa, a másiknál meg kevés a fény, de szerintem nincs vele baj, az enyémek is ilyesmik. Néha én is gyengének látom az enyémet, főleg mikor ugyanazt fotózom a rendes fényképezőmmel ami 'csak' 5MP, de ég és föld a különbség. Mint mobil szerintem használható képeket csinál.
-----
Más, sikerült beállítanom egy SIP fiókot, jól működik a voip telefonálásBár Edge hálózaton már nem nagyon értenek mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- BMW topik
- Milyen TV-t vegyek?
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen routert?
- Kedvenc zene a mai napra
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest