Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
opi064
tag
Sziasztok: I9506-om utóbbi időben ezt teszi: Ha kilépek a fényképező alkalmazásból, akkor a főképernyőre kitett gyári időjárás widget ( a nagy, 4X2-es) helyén nagy feketeség lesz. Ki kell dobni, újrarakni és akkor jó. Viszont volt olyan is, hogy ez a hiba tetéződött még azzal, hogy pár másodpercre az időjárás képernyő halála után az összes képernő összes alkalmazásának a betűi fekete krix-kraxokká váltak. Csak a teló újraindítása segít ilyenkor. Mi lehet ez? Mindíg a fényképezésből kilépéskor jön elő, kb. 20 % eséllyel. És ami a lényeg: a 4.4.2 kitkat felrakása óta. (Elhittem a márkaszervisesnek, hogy ha nem simán csak ráfrissítem, hanem régi Android leszed, és az új rárak, akkor hibamentes. ...Nem így lett. Esetleg valami ötlet a javításra? Mert így sajna már utálom is a telómat.
-
opi064
tag
válasz
silvergod #43344 üzenetére
Igen, az van rajta, semmi bajom vele, csak már idegesít, hogy állandóan csesztet miatta, hogy frissítsem. Meg már elvileg le is töltötte a csekély fél gigányi csomagot. Gondolom sehogy sem tudom kitörölni belőle. Vagy kikapcsolni, hogy ne értesítgessen állandóan a frissítésre.
-
opi064
tag
Sziasztok! Ne haragudjatok, nem olvastam vissza a témában, csak így gyorsba megkérdezném: S4 LTE Telekomos- ra jött a Kitkat frissítés (4.4.2). Nem merem megnyomni a "frissítek"-et, mert olvastam sok problémáról a független készülékekről, hogy akku idő problémák, nem látja az SD kártyát frissítés után...stb. Mik a tapasztalatok ez ügyben? Frissíthetek bátran, vagy inkább hagyjam?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- World of Warships
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP szerverek áron alul
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest