Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schrift
tag
válasz
sanyek2 #64172 üzenetére
Nem tudom, hogy a kettő közül melyikre gondolsz. Viszont a telepítés menete mindkét romnál hasonló.
TWRP recovery és valószínűleg root után a ROMnak a zipjét az eredeti posztokban leírtak szerint fel kell flashelni.
A recoveryhez kell valamit csinálni az Odinnal, ha jól emlékszem. A fórumban az összefoglaló posztban biztos le van írva.A Lollirom talán kevesebb samsung sallangot tartalmaz, mint a gyári, de alapvetően mégis az a lényege h tele van tömve samsung featureökkel.
A GPE semmi sallangot nem tartalmaz, annyira, hogy még kamera és sms app sincs gyárilag. Vagy ha nem tetszik, hogy ennyire light , akkor van egy másik verzió. Ez elvileg úgy néz ki, ahogy azt a Google megteremtette.Esetleg érdemes lehet megnézned előbb a teszteket róluk.
[Lollirom V8]
[Lollirom V9]
[GPE 5.1]
[Untouched GPE 5.1] -
Schrift
tag
válasz
sanyek2 #64169 üzenetére
Én leghosszabb ideig talán ezt használtam: [Lollirom] méghozzá a V8-as változatát. Ez teljesen stabil, mert gyárira épül, viszont fel van doba extra feature-ökkel, mint például az egykezes mód, vagy a szürkeárnyalatos mód.
Jelenleg GPE 5.1 romot használok. Nagyjából 1 hete. Gyors, akku idő jónak tűnik, élmény használni. Egyetlen jelentősebb bibi, hogy a Bluetooth néha vacakol, és nem csatlakozik magától, vagy eldobja a kapcsolatot. Ennek ellenére használhatónak tűnik.
A CM13 alapú romok nagyon gyorsan merültek nálam, valamint az én tapasztalatom szerint a hangfelvétel is rossz, videóban is.
-
hr2
őstag
válasz
sanyek2 #61003 üzenetére
ROM Toolbox
Van LITE is. -
-
sanyek2
senior tag
válasz
sanyek2 #40697 üzenetére
Nos ezt írja ki pici piros, és sárga betűkkel a bal felső sarokban, amikor a Samsung Galaxy felirat jön ki:
Kernel is not seandroid enforcing
Set Warranty: kernelTípus:
GT I9505Ez a német független rom?
I9500XXUAMDKItt nem látok német romot, plusz innen eltávolították a drivert.
Szóval akkor szükségem lenne a driver linkjére, megerősítésre, hogy melyik a német független rom, és ha nem találok, akkor egy útvonal a letöltéshez.
Megoldható? -
mgTerminator
veterán
válasz
sanyek2 #38187 üzenetére
Én azt hittem valami régebbi fajta kisbuszról van szó
Amúgy az autó tervezőjének szerintem halvány lila fingja nem volt a szivargyújtó fogalmáról és hogy mire lehet használni
Gondolta tesz bele mert a többi kocsiban is van de jól eldugta mert úgy gondolta hogy fölösleges xD
-
CHIPman
nagyúr
válasz
sanyek2 #38126 üzenetére
Ez komoly? Nem láttam még olyan autót, amiben vagy a váltó előtt középen, vagy a könyöktámasz alatt, vagy a csomagtartóban ne lenne egyetlen szivargyújtó. Sőt, van olyan, amiben van a váltó előtt, a könyöktámaszban, hátul a két ülés között, és a csomagtartóban IS van 1-1 darab. Tuti nincs valahol eldugva?
-
Gizmo94
veterán
-
borsodika
őstag
válasz
sanyek2 #37897 üzenetére
Samsung-nál úgy gondolkodnak, hogyha kiadtak 1 rossz szoftvert akkor vegyél 1 újabb Samsung telefont mert annak a szoftvere hátha nem hibás. S3 esetében 4.3-on a zenelejátszó szaggat. Ezt sem voltak képesek javítani.
S3nál még ott a lehetőség a downgrade-re de nálunk ugyebár ezt is jól megcsinálták a Knoxal mert erre annyira volt igény... -
Petyyyyy
addikt
válasz
sanyek2 #37535 üzenetére
Ejha. Ez melyik rom? Tegnap én is csekkoltam két unatkozás között, de nem jelzett semmit. (T-s 4.4.2)
Szerk: Most látom német. Akkor egy darabig még nem kell aggódnunk a frissítés miatt. Igaz, hogy autóval csak pár óra a távolság, de mégis hónapokat kell várjunk.
(#37537) zerge861 - De még mennyire. -
Hobbbyt
őstag
válasz
sanyek2 #36460 üzenetére
Ha ennyire lelősz mindent, akkor kár az okostelefonért.. hisz az okos dolgot írtod ki belőle
Az állandó ram ürítgetés nem hoz plusz energiát, sőt! (de próbáld ki nyugodtan)
Nekem a Wifi-Mobilnet-GPS szentháromság mindig, minden esetben be van kapcsolva. Így mindig van net a mobilon. Naponta kell töltenem, 3-4 óra kijelző idővel. Ha nem piszkálom akkor 2.5-3 nap készenlét van meg, (sose ürítgetem a ramot, a sok hülye szenzor ki van kapcsolva.. nekem ne figyelje a tekintetem stb. a touchwízt ízléstelenség gyanúja miatt még első nap töröltem, helyette Nova launcher van)
(#36500) barnabasss Alapesetben nem lenne szabad, hogy a sima bekapcsoló gombra ez jöjjön be... (próbáltátok már újraindítani?)
-
-
nfsu17
veterán
válasz
sanyek2 #36440 üzenetére
fölösleges köröket futsz, de ha magadnak elhiszed, az a lényeg
2 hete nem volt kikapcsolva a teló, nem ürítettem egyszer sem a memóriát, progikat, stb, xartam bele az egészbe és pont úgy fogyaszt most is, mint ha állandóan ürítgetném...tovább megyek, ha állandóan üríteném, szerintem jobban merülne.
volt hogy 5 napig se volt töltőn, szvsz ez még nem jelenti azt, hogy hű de sokáig bírja, hisz alig volt nyomkodva
de mennyi a kijelzőidőd 3 nap után?
mert anélkül semmit nem ér a felfedezésed.
nekem 4 nap után is megvan a 4 óra. -
FrankMonzano
őstag
-
Eternitys
aktív tag
válasz
sanyek2 #36158 üzenetére
Elvileg megoldható lenne egy automatizáló progival ami akkor kapcsolná be ezt a nevezzük modjuk "cell tower swither" appot, ha adott helyre/területre érsz GPS alapján.
Lehet van kombináció is rá, nézd meg ezt a listát, talán benne van: Samsung Galaxy S4 Secret Codes (sajnos nem tudom most átnézni) -
-
Eternitys
aktív tag
válasz
sanyek2 #36141 üzenetére
Na, akkor máris van némi infód az adott torony erősségéről. Ha csak ez az 1db van a közelben, akkor én első körben egy sim kártya cserét javasolnék, hátha azzal erősebb jelet kapnál, vagy valami erősítő kütyüt ami előttem is írtak(szolgáltatónál érdeklődve), de jobbat én sem tudok javasolni, nekem még ilyenre nem volt szükségem eddig.
-
Sword
őstag
válasz
sanyek2 #36137 üzenetére
Sajnos tényleg nem értek hozzá, de az első gondolatom (azon túl, hogy költözz el
)) ), hogy vmi jel erősítővel talán stabilabb lenne. Majd akik értenek hozzá megmondják, hogy van-e ilyen az ugrálást megszünteti-e vagy sem.
Egy biztos, hogy abban a székházban, ahol dolgozom (míly meglepő) a Vodafone-nak kb. 0 volt a térereje (Bp. közepe...), ellenben megnyerték a szolgáltató tendert, ezért telenyomták a székházat jel erősítőkkel, mindenhol figyel egy gombóc a plafonon, ami csak a Vodafone jeleit nyomja.
-
Sword
őstag
válasz
sanyek2 #36135 üzenetére
Nem lehet, hogy sokat tartózkodsz cellahatáron és le fel át stb. jelentkezget folyamatosan?
Nem értek hozzá, de én anno olyat tapasztaltam, amikor a T hülyéskedett a székházunk teteje környékén, akkor ide oda ugrált a 3G/H+/Edge stb., amiből arra gondoltam, hogy ezerrel váltogat a cellák, torony tosz tudja mi között. Nem mellékesen majd megsült a telefon, olyan meleg volt és persze merült is ezerrel.
Ebből gondolom, hogy egy sima cellahatáron létezés alapból - kevesebb ugrálással ugyan - hasonlóképpen viselkedhet a telefon. -
Gizmo94
veterán
válasz
sanyek2 #36011 üzenetére
Hm, nem tudom... A 4.4.2 az KitKat. Ott pedig sokaknál vannak ilyen problémák is. Esetleg egy data/factory reset vagy a rom újrahúzása, vagy mindkettő segíthet. Mást úgysem nagyon tehetsz sajna... Szerk. Annyi hibája egy telefonnak nincs, akkor összefosta rajta magát a macska egészség.
rakd újra és data/factory reset, ennél csak jobb lehet...
-
Gizmo94
veterán
válasz
sanyek2 #35968 üzenetére
Amennyiben ebben a topikban találtad, úgy az is mind tiltott volt, ne aggódj. De ne töröltesd, elrontod a napom.
Cserébe segítek: azt figyeld a megfelelő helyen a megfelelő fájlok leírásánál, hogy full hd-s legyen. Azt hiszem felülről a negyedik talán jó lesz.
Vagy egyszerűen letöltöd bármelyiket és átírod a sys.txt-t. A véleményeknél megtalálod, hogy hogyan kell és jó lesz. ;-)
Szerk: Sygic meg egy szar, ne használd. Ragaszkodj az eredeti elképzelésedhez, használj jó és stabil offline navigációs szoftvert, csak ne ennyire nyíltan tedd. -
Gizmo94
veterán
válasz
sanyek2 #35959 üzenetére
FM rádiót nyilván nem, mert ha hiányzik a telefonból az egész FM cucc akkor ugye nehézkes rádiómodul és antenna nélkül. Viszont amint írták az ingyenesen telepíthető Tune in Radio apk vagy a Pro verziója, ami wifin vagy mobilneten használható, tökéletes, ráadásul megy fülhallgató nélkül is.
-
Vagany
őstag
válasz
sanyek2 #35917 üzenetére
Nekem is itt ajánlották és bevált, meg is vettem a licencet.
Telefonhívás rögzítő - ACR -
válasz
sanyek2 #35876 üzenetére
fa*zt megnyugtató (bocs)
konkrétan a samsung elkúrta az S4eket 2 hónapja, a 4.4.2 rommal, hogy ilyen fost adtak ki rá (melegedés,térerő,wifi,aksi idő)
nagyon sok ember szív miatta...
ráadásul arra sem adtak lehetőséget, hogy rom downgraddel orvosolható legyen, amíg a frissítést kiadják hozzá, ami megint csak roppant dühítő üzletpolitika a szaros knoxuk / zárt bl miatt -
válasz
sanyek2 #35874 üzenetére
4.4.2 bug lesz
4.2.2 és 4.3on semmi problémám nem volt
de 4.4.2ön ugyan az van mint nálad gyengébb a wifim sokkal
plussz olyat is csinál, hogy a saját wifimre egy bő 20-30 mp alatt lép fel ami 4.4.2 előtti romon 1-2 mp volt (ahogy annak lennie kéne)
természetesem S3on és Ace2ön minden stimmel ugyan azon a helyenrakás szar a csoki romi
ui: boccs kicsit benéztem, te mobilnetről beszélsz én meg wifiről
amúgy a mobilnet is trébb sokkal, szóval nekem is ugyan olyan tré mint nálad -
sajby
senior tag
válasz
sanyek2 #35865 üzenetére
Ez valami Samsung "betegség" lenne?
Nálam az s3 játszotta ezt,sokszor el is dobta a hálózatot.Szervizes(t-partner irodában) azt modta,hogy tuti hálózati hiba és nem a telóm rossz..De pontosan az egyik visszatartó erő ez,ami miatt még nem vettem s4est.MErt az elődmodell is szivatott a térerővel. :/
VAgy ez a probléma csak egyedi lenne s4 körökben? -
-
kurion
senior tag
válasz
sanyek2 #33572 üzenetére
Ez alapján tudod leszedni a kijelzőt, csak névjegykártyával próbálkozz mással nagy az esélye hogy reped a panel és akkor drága lesz a csere.
Ami kell hozzá:
-Egy üveg (én ebayről vettem egyet Kínából 1500FT-ért 2 oldalú ragasztóval együtt.)
-UV LOCA ragasztó (szintén ebayről vettem egyet 700Ft-ért)
-Javasolt még egy UV lámpa is a ragasztóhoz de nem fontos a napon is megköt fél-egy óra alattNekem még nem érkezett meg az alkatrész de ezek segítségével szeretném én is kicserélni a törött kijelzőmet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Battlefield 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest