- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
Winchester95 #44563 üzenetére
T-mobile garihoz nem kell regelni.
-
Polllen
félisten
válasz
kisdnl #44347 üzenetére
Be van lassulva a rendszerük, (ami azért vicc mert vállalati megoldásokat is árulnak, de a sajátjuk egy fosna), nálam tegnap érkezett meg az értesítés arról, hogy szállítás alatt a készülék, majd rá 1 másodpercre, hogy átvehető a pick pack ponton. Weben előtte az volt, hogy nem vettem át, már majdnem hívtam őket, hogy pontosan mit is nem vettem át.
Ma a státusz az, hogy átvételre vár a pick pack ponton. Tegnap este elhoztam, gondolom kell egy kis idő mire teljesítettre vált. Ezután kell megjelenjen a számla és gari levél. (ezt az infot én is itt kaptam
)
Szóval nem egyedi eset a tiéd.
BadboysNekem nexus 7 (2012) fent van az 5.0, de visszavonták a frissítést, mert sok embernél voltak ott is gondok. Lekopogom, nálam működik. Uh érdemes rá várni, de egyáltalán nem baj, ha csak a végén kapja meg S4. Inkább jobb lesz.
Arra azért kíváncsi leszek, hogy samu kukázza-e a fosna exchange app-ját és már csak a Gmail lesz-e elérhető levelező kliens.
-
Polllen
félisten
válasz
Corn Johnny #44323 üzenetére
Eq nélküli tiszta, telt, természetes hangzás
-
Polllen
félisten
Valaki használ outlook.com-t gyári levelezővel? Nem lehet valahogy elérni, h normális küldő nevet használjon? (4.0 óta nem volt képes samu javítani ezt??? Anno note-nál szenvedtem vele...)
Illetve új gmail-nél külső exchange-t csak 5.0 lehet majd használni?
-
Polllen
félisten
Köszi a válaszokat!
w333
Nekem mellé csomagolták.Amin viszont meglepődtem, hogy se számla, se gari jegy a csomagban. T-nél meg azt mondták, hogy vagy e-mailben vagy postán elküldik... Ez új volt.
Okean
Hátlapról is rakhattak volna fel képet. Szemből nagyon jól néz ki! -
Polllen
félisten
Sziasztok,
Az i9506-ra mennyire jellemző a melegedés?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest