Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
upbuvar
tag
válasz
kalolaci #62266 üzenetére
Nekem nagyon bejött. Autóba ülve kiveszem a zsebemből, és kész.
Egy kézzel is simán használható.("Egykezes használat" a menüben, háromféle opcióval)
Használtan vettem ezt is (Hardverapró) és a két S4-et is.
A több mint két éves 9505 + 50e = Note 4 még 11 hónap garanciával. -
-
upbuvar
tag
Már csak egy S4 maradta családban, egy hete én is váltottam (Note 4).
A 9506-ot alányomnak adtam, az Ő régebbi készüléke (9505) néhány óra alatt elkelt a jófogáson. -
upbuvar
tag
-
upbuvar
tag
válasz
tatu611088 #47844 üzenetére
Először én is ezt a szettet vettem meg: Ebay link
Az NFC gyakorlatilag megszűnt, egy YouTube video alapján eltávolítottam a hátlap felé eső fóliát.
Érzésem szerint mind az NFC, mind a vezeték nélküli töltés javult, viszont az egyik reggelre az alábbi kép fogadott az átolvadt! BE hátlapomról:
Szerencsére a telónak nem esett baja, viszont inkább megvettem a gyári vezeték nélküli szettet.
Ez hibátlanul működik, egyetlen igazi hátránya (minimális vastagságnövekedés mellett) a +17 gramm. -
upbuvar
tag
válasz
silvergod #47826 üzenetére
Én tegnap reggel rendeltem meg, és ma délben vettem át.
Ennyiért tényleg best buy volt.Mondjuk a múlt héten vett vezeték nélküli töltővel is elégedett vagyok.
-
upbuvar
tag
-
upbuvar
tag
válasz
sebijani1982 #43547 üzenetére
Ezzel használok többek között egy 128GB NTFS pendrive-ot,
-
upbuvar
tag
válasz
fcbarca #42001 üzenetére
Fájl: Battery Life Repair
Kártevő: AdDisplay.Startapp.B (variáns)
Kategória: Kéretlen alkalmazás
Kockázat: További nemkívánatos szoftvereket telepíthet, megváltoztathatja a digitális eszköz viselkedését vagy beállításait, illetve olyan tevékenységeket végezhet, amelyeket a felhasználó nem hagyott jóvá vagy nem várt.
-
upbuvar
tag
válasz
N.otorious #40843 üzenetére
Megcsináltam ma délután, hibátlan!
-
upbuvar
tag
Tegnap este kipróbáltam a német NG2 -t. Vége a jó világnak, a Towelroot ezzel már NEM működik.
Visszatettem az NF1-et. -
upbuvar
tag
Van már tapasztalat az NG2 -vel kapcsolatban?
-
upbuvar
tag
válasz
silentkiller #39045 üzenetére
Rootolás után először letiltottam a KNOX-ot. Ettől, vagy nem ettől, de újraindulgatott párszor. Unroot - Towelroot - SuperSU után nem engedtem tiltani, azóta hibátlan. Mást nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki.
-
upbuvar
tag
válasz
mézespálinka #39022 üzenetére
-
upbuvar
tag
válasz
olahroberto #38873 üzenetére
Csak a legutolsó nyolc hozzászólást kellett volna elolvasnod...
-
upbuvar
tag
Megjött ma a Black Edition hátlapom. Ég és föld a különbség, végre stabil a fogása.
Csak ajánlani tudom!Ugyanitt bontatlan, eredeti S4 Black Edition hátlap 4990 Ft-ért eladó, ajánlott elsőbbségi küldeményként postázva
-
upbuvar
tag
válasz
pittbaba #38615 üzenetére
Ezek szerint ellentmondás van. 4.4.2-vel ha megpróbálom a linkelt romot felrakni, akkor valszeg urgrik a knox.
Ezt az infót honnan szedted???
Bármilyen gyári romot feltehetsz, NEM ugrik a knox.
Nekem egy T-mobile függő S4-em van, erre ment fel a független német ROM.
A towelroot egy kattintással rootol, NEM ugrik a knox.De már leírtam párszor, úgy látszik, hogy feleslegesen.
-
upbuvar
tag
-
upbuvar
tag
-
upbuvar
tag
válasz
FrankMonzano #38066 üzenetére
http://www.sammobile.com/ vagy ITT
Az oldal tetején, a szép nagy Samsung Galaxy S4 feliratnál találod a téma összefoglalóját!
-
upbuvar
tag
válasz
FrankMonzano #38043 üzenetére
1 órája tettem fel a német romot I9505XXUGNE5 (magyar T-Mobilos 4.4.2 volt eddig)
Első tapasztalatok:Knox: OK
Glonass: OK
LTE helyett 4G kijelzés
Minden beállítás, telepített program érintetlen maradt.
A gusztustalanul ordító T-Mobilos boot animáció a múlté.Nincs veszteni valód, hajrá!
-
upbuvar
tag
válasz
upbuvar #36887 üzenetére
Glonass - új fejlemények.
Délelőtt és délután is hívott egy-egy szerelő, pontosítani a holnapi időpontot.
A második részletesebben kikérdezett a problémáról, és említette, hogy a napokban több hasonló bejelentést is kaptak. Abban maradtunk, hogy legrosszabb esetben megpróbálhatunk visszaállni a 4.3-ra, de ezt nem ígéri 100%-ra, mert még meg kell beszélni a főnökével.
Kb. negyed órával ezután újabb hívást kaptam egy 3. emberkétől, a hosszabb beszélgetést összefoglalva: a probléma ismert, szoftveres, pillanatnyilag nem javítható. A Samsung (most) nem engedélyezi a 4.3-ra visszaállást.
Két hét türelmet kért, keresik a megoldást.
Folyt. köv. -
upbuvar
tag
-
upbuvar
tag
-
upbuvar
tag
válasz
sparks #36889 üzenetére
A javítócsomag tényleg hiányzik, de az ügyfélszolgálat eddig 5 csillagos.
A hét minden napján 8-20 óráig elérhetőek, nem kell perceket várakozni, az ügyintézők kedvesek.
Valljuk be, Glonass nélkül is másodpercek alatt van pozíció, számomra inkább elvi kérdés végigjárni az utat. -
upbuvar
tag
válasz
upbuvar #36825 üzenetére
Glonass hiba KitKat frissítés után
Na, bár kisebb késéssel, de megvolt a kapcsolatfelvétel. Egy technikus kapcsolódott a telefonomhoz, és átvette a vezérlést.
Javaslatomra a már telepített GPS Data programot használta.
Elmondása szerint én voltam az első, aki ezt a fajta problémát jelezte.
Abban maradtunk, hogy csinálok egy gyári visszaállítást (felesleges, de ilyen az úttörők élete), és ha ezután is jelentkezik a probléma, helyszíni javítást kérek.
Folyt.köv. -
upbuvar
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest