- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
Én úgy tudom, hogy van benne partíció kezelő. Ha egy custom rommal vagy valamivel sikerült elrontani a gyári partíció kiosztást, akkor a 4+1 fájlos visszarendezi. A sima 1 fájlos ezt nem tudja. Ha korábban nem romoltál még a telón, csak gyári szoft volt, akkor elég az 1 fájlos is.
Ha tévedek akkor szorri.
-
Szabcsizz
őstag
Nálam az első 5.0.1-es Nordic hibátlanul ment,viszont a kövi frissítésekkel nem működött a 3G.Jelezte az ikont,viszont net az nem volt.Így folyton ki-be kellett kapcsolgatni a netet.Valaki itt a topikban ugyanerre panaszkodott,szóval ha neked is ilyesmi lenne,ne lepődj meg.
-
t.dave500
tag
Érdekes, letöltöttem egy 1080P 60 FPS teszt videót, alap lejátszó nem játssza le normálisan, meg-meg áll, de mx player szoftveres dekóderrel röhögve lejátssza.. Érdekes.
Nehogy már 4x1.9 Ghz ne legyen elég FULL HD 60 fps-hez.
Nem értek hozzá ilyen szinten, de szerintem ez csak driver kérdése lehet.
HW dekóderrel mx is ilyen megállós, de szoftveresen mint a vaj (és gondolom ez még több erőforrást is igényel, mint a HW gyorsítás. -
Biztos nem vagy egyedül, bár nekem pont a kinézete az, ami nagyon nem jön be. Ez, a hibák, meg az xposed-inkompatibilitás az, amik miatt fel sem merül bennem, hogy Lollira váltsak. Meg nekem sincs semmi bajom a KK-val, kinézet, sebesség, üzemidő szempontjából minden rendben van vele, szóval tudom, hogy jobb nem lehet a Lollitól a telóm, így marad a KK.
-
Ha ilyen jó a KK-val a telód, szerintem ne akard a Lollit. Nem tudom, '06-on vissza lehet-e menni KK-ra knox ugrás nélkül, ha nem, és nem jön be a Lolli, akkor választanod kell majd a gari meg a jól működő rendszer közül.
Van, akinek bejött a Lolli, de asszem többen vannak azok, akik visszasírják a KK-t. -
awakening87
aktív tag
Szia!
Nálam is 1-2 vonal az LTE jelszintje 9505-ön. Jobban lefedett helyeken van 3-4 is.
De ez inkább azt jelentheti, hogy az a skála, amit 2G/3G-re használ, már mást jelent LTE-nél.
A legtutibb, ha rendesen látod a jelszintet mondjuk dBm-ben kifejezve, például a Network Signal Info alkalmazással.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest