- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
Petyyyyy #46551 üzenetére
Nálam annyira visszatérő, hogy naponta olyan 10-15 random restartot csinált használattól függően.
Mondjuk ha nem babráltam a telefont, csak le volt rakva az asztalra, akkor egy nap alatt, csak vagy 5-6 restart volt (naplózásból tudtam), ha viszont használtam is, akkor megsokszorozódott. -
mycso
veterán
válasz
Szabónagymer #46187 üzenetére
Ha berepedt, akkor nem cserélik gariban. Egyébként a prémium gariért regisztrálni kell: my.samsung.hu.
Javíttatni lehet a samsung szervizzel is, vagy innen fórumról pl. vele -
mycso
veterán
válasz
Magnum_ #43414 üzenetére
A samsung biztonsági rendszere. [link]
Ami a nagyobb probléma ránk nézve, hogy download módban jelez egy bizonyos státuszt, hogy a telefon érintetlen, nincs babrálva, ez a státusz "0"-át mutat.
Ha custom rommal, kernellel, CWM, stb. -vel próbálkozunk, akkor ez a státusz "1"-re vált, méghozzá visszafordíthatatlanul és ekkor a garancia is elvész.
-
mycso
veterán
válasz
pixelblondie #42058 üzenetére
Nekem NG8, a sebesség, akku idő tetszene is viszont a napi kb 15-20 random restart nem annyira jó".
Illetve használat függő, pl.: éjszaka, amikor nem használom a telefont "csak" 3-4 restart van, viszont napközben ha aktívan használom akkor a 20 környékét is simán eléri.
Mondjuk azt, hogy használhatatlan lenne, ha nem használnám hozzá a crash fix-et. -
mycso
veterán
válasz
Gizmo94 #41563 üzenetére
Köszi ezt megtaláltam én is, de emlékem szerint volt egy ilyen s4-hez is (bár lehet rosszul emlékszem).
E szerint egyébként az akku eredeti, de szerintem mégsem az:
-nem megy az nfc
-az s4 töltője, csak 95%-ra tölti, viszont az s5-é fullraEgyébként annyit simán tud, mint a másfél éves gyári akkum.
(#41564) bb.bocs: PowerAmp-ot használok, azon megy szépen
-
mycso
veterán
Srácok, valaki régebben linkelt egy irományt (asszem angol), ahol eredeti s4 akku volt összehasonlítva egy hamisítvánnyal (ami külsőre, első benyomásra eredetinek tűnik), képekkel.
Ha valaki emlékszik rá, dobja már be a linket. -
mycso
veterán
Egyre többször vetődik fel ez a keret/hátlap kopás és gari kérdése, nyilván szervizese válogatja, de a Samsung álláspontja ez a témáról:
Nekem peregnek le a betűk a hátlapról és körülöttük-alattuk a hátlap meg van zöldülve (ezt a pár hónapos nálam lévő s5 is produkálja), hosszirányban megvan repedezve a lakk a hátlapon, a headset csatinál, szinte az egész hátlap el van repedve.
Illeve a keret elrepedve pár helyen és pattog le róla a krómfesték.Írtam a samsungnak, amire az a válasz jött, hogy ezek nem garanciális problémák, de ha fizetek érte egy raklap pénzt, akkor szívesen javítják.
-
mycso
veterán
-
mycso
veterán
Idáig bírtam JB-vel, aztán tegnap FOTA felfrissítettem NG8-ra.
Azóta folyamatos random restartok....szép.
Ez ilyen fosch?Vagy gyaluljam le és odinnal toljam rá, hátha történik valami csoda?
-
mycso
veterán
válasz
N.otorious #40843 üzenetére
Működnie kell, s5-nél is ez a módszer él.
-
mycso
veterán
válasz
pixelblondie #40083 üzenetére
Pár napja írtam a samsungnak e miatt, repedezik, pattogzik a keretem, reped a hátlap (jack dugónál), jön le róla a samsung felirat.
A válasz az volt, hogy ez nem garanciális probléma, de ha akarom, akkor jópénzért megjavítják.
-
-
mycso
veterán
válasz
qpidomx #39649 üzenetére
Ott van róla minden az összefoglalóban, ahonnan a képet is linkelted.
Ebben a módban tudsz szoftverfrissítést végezni az ODIN nevezetű program segítségével.
Elindítása így működik: hangeő le + home gombok együttes nyomva tartása közben kapcsoljuk be a telefont a power gombbal (a samsung logó megjelenéséig tartsuk nyomva a gombokat) [link]Tehát véletlenül így indítottátok el a telefont.
-
mycso
veterán
Ha már akkus téma.
Nekem most lesz lassan 1.5 éves, nem púpos az akku, rom, programok az amik 6-7 hónapja, a felhasználás módja sem változott, viszont most már nem bír ki egy napot sem, előtte meg néha a 2 napba is bele csúsztam 1 töltéssel.
Nagyon durván lecsökkent az akku időm az elmúlt 2 hónapban és egyre rosszabbnak tűnik. -
mycso
veterán
válasz
FrankMonzano #39126 üzenetére
Nekem nemrég volt 1 éves, 4.3 omega van rajta kb. fél éve és az akku időm nekem is szörnyű.
Bár ez nekem kissé olyannak tűnik, mintha az akku kezdene megfáradni. Nálam fokozatosan egyre rosszabb az akku idő, ami azért vicces mert a több mint 2 éves galaxy tabom (ami volt/van nyúzva rendesen) még most is közel azt tudja, mint újkorában.
Természetesen nem púpos, külsőleg teljesen ép. -
mycso
veterán
válasz
Tesztelo.hu #38409 üzenetére
Háát megnézném a samsungosok arcát, ha hirtelen a napokban többezer s4-et küldenének vissza hozzájuk....
-
mycso
veterán
Nos, ma elég jó kis feature-t dobott a telóm.
Reggel felkelek, bekapcsolom itthon a wifit --> telefon újraindul (már ez is kemény)
Aztán újraindulás után az össze létező elmentett wifi kapcsolatot elfelejtette....jó fej. -
mycso
veterán
válasz
Lézerparaszt #36415 üzenetére
i9505: (LTE)
fel: 50 Mbps
le:100 Mbps -
mycso
veterán
válasz
FIREBLADE78 #36344 üzenetére
Így vagyok vele én is, szerintem sehogy.
Nekem is mostanában fog lejárni (S3). -
mycso
veterán
válasz
pixelblondie #35999 üzenetére
Régebbi poén már: [link]Közben látom jött a válasz.
(#36002) MunezXBK: S3-nál volt ilyen szállóigévé vált mondás??
Mert annó az S2-nél volt a pittel rotolás, hogy jól érezzük a magokat és hogy 10fokos legyen a teló, de S3-nál nem emlékszem.
-
mycso
veterán
válasz
kocsisdavid5 #35944 üzenetére
Ezért kell szépen kivárni, olvasgatni utána és nem csak egyből frissíteni, ha van új rom. (nyilván az újat, amit ezzel adnak, az alapból szopó).
Én még kitartok a legrégebbi BL-es 4.2.2-vel, azon van egy 4.3-as Omega rom --> hibátlan a cucc.
Egyébként ez valóban durva, hogy nem lehet régebbit visszarakni, ráadásul annak ellenére sem, hogy a kitkat félresikeredett.
-
mycso
veterán
válasz
mgTerminator #35884 üzenetére
Persze, mert hülyeséget beszélsz most is.
Nem tudom, hogy mi bizonyítja a hulladék mivoltát....Egyébként ez nem befektetés, csupán egy mobil eszköz.
-
mycso
veterán
Ilyen nekem is S3/S4/S5, illetve csak az első pár rommal (modemmel) volt ilyen, utána javult.
Általában jó a térerő, nincs vele baj.
Viszont, ha olyan helyen vagyok, ahol árnyékoltabb a terület vagy gyérebb a lefedettség, ott teljes halál (az első romokkal).
pl: jelenleg az S4-em, már simán 2--as H/H+ kapcsolatot hoz ott, ahol az S5 az edge-ről feljebb sem tud lépni, vagy ha fel is lép, akkor is csak 1-esen és ugrál H/3G/E között, tehát használhatatlan.Valahogy a korai romokban ezt elrontják minden esetben, viszont későbbi romokban ez javul.
Sőt, most, hogy visszaemlékszem a Galaxy Tab családnál is megvolt ugyan ez a jelenség (p1000, p7500, p6200)
(#35875) Ghostman78: nekem most az S5 csinál olyat a wifivel, hogy csatlakozik, majd rá nem sokra eldobja, aztán megint csatlakozik, utána már jó. Illetve olyat is csinál néha, hogy belassul a wifin az adatforgalom, de használhatatlanra --> egy weblapot is alig tölt be. Csak a restart segít, utána jó.
Természetesen a többi eszközömön e közben stabil és gyors a wifi kapcsolat. -
mycso
veterán
válasz
mgTerminator #35797 üzenetére
Nem sárgás, hanem gyöngyház színű.
Egyébként kissé meghökkentő, a fekete jobban tetszett, ez így kissé nőies. -
mycso
veterán
válasz
FrankMonzano #35660 üzenetére
Én a classic-ot használom már nagyon régen. Telefonokon, táblagépeken, nekem ez jött be.
A chrome is jó lenne, csak az valóban zabálja az akkut, a procit is jobban pörgeti, mert minden eszközöm melegszik vele. -
mycso
veterán
válasz
mgTerminator #35426 üzenetére
Csak egy hosszabb külföldi út során elég költséges, szemben az offline navigációval.
-
mycso
veterán
válasz
DeadmaN89 #35344 üzenetére
Amióta sokaknak frissült/frissítettek a védet bootloaderes romokra (knox státusz, stb. ...) azóta valóban hanyagolva a van a rootolás, customizálás, hiszen azért a garancia az emberek nagy részének fontosabb.
Egyébként amit leírsz abból az jön le, mintha a recovery-t nem sikerült volna felraknod, tehát ezért nem is tud belelépni. A megfelelő cwm verziót raktad rá?
-
mycso
veterán
válasz
mgTerminator #35210 üzenetére
Volt pár és valahogy nem adják.
A gyári ui nekem nem adja.
A kijelző amiket gyártanak szintén elég gyenge.
Én a kameráikért sem vagyok oda, bár ott lehet szoftveres oldalon is nagy a baj.
Illetve ez a szögletes téglatest forma sem adja, kényelmetlen a fogása.
Akkuban sem szoktak a topon lenni, nagyjából ennyi.A nemrég megjelent 1-2 modellel nincs közelebbi, konkrét tapasztalatom, de nagyjából követik az elődöket.
Ellenben az LG, amit az Optimus 2x, azthittem, hogy egy életre megútáltat velem most úgy fest, hogy belehúztak és az utóbbi időben jó telókat csinálnak, így azért kacsingatnék arra.
-
mycso
veterán
válasz
Gizmo94 #35198 üzenetére
Én most a G3 felé kacsingatok, azt megvárom mindenképp.
Annó a G2 is nagyon tetszett, használtam is egy szűk hétig, aztán valahogy nem győzött meg az S4 ellenében.
Az S5 nekem bejönne nagyon, csak az ára elég vad, meg engem csak zavar, hogy gari mellett nem rootolható, így azt valószínűleg el is vetem.
Sony biztosan nem, soha. HTC-k valahogy nem vonzanak, bár lehet arra fele is érdemes lenne elnézni, egyelőre marad az S4, igazából most ez tökéletes mindenre nekem, csak ugye az ára fog egyre lentebb kúszni, talán azért lenne értelme mihamarabb eladni, de hát ilyen ez, majd eladom pár hónap múlva 60-ért. -
mycso
veterán
válasz
mgTerminator #35191 üzenetére
"Az S5 egy ipari hulladék."
Szerintem nincs igazad.
-
mycso
veterán
válasz
Parallaxis #35150 üzenetére
Ez így van, recovery--> full wipe és kész is.
-
mycso
veterán
válasz
laszlolczka #34928 üzenetére
De most ebbe mi az újdonság????
Rootolni eddig is lehetett a 4.4.2-t, viszont a KNOX státusz változása nélkül nem lehet, mint azt az előző hozzászólásomban is írom. -
mycso
veterán
válasz
migabi24 #34914 üzenetére
Én pont fordítva vagyok vele.
Látatlanban amikor megjelent nem voltam megelégedve vele, viszont élőben nekem pozitív csalódás minden tekintetben, sőt a sokak által humbuknak nevezett újítások is bejönnek.
Nyilván az ára ami elrettentő, egyébként bejövős.
A gear fit-be meg egyenesen beleszerettem, pedig mennyire ellene voltam az ilyen kütyüknek. -
mycso
veterán
válasz
Don't Panic #34395 üzenetére
Háát, ennek az éjszakai képeitől sem estem hasra.
Viszont nekem is ilyen (hasonló) macskám van, mint a képeken. -
mycso
veterán
Na ugye, hogy milyen jó a kameránk:
Camera comparison: HTC One (M8) vs Samsung Galaxy S4, Galaxy Note 3, iPhone 5s, LG G2, Nexus 5, Nokia Lumia 1520, Sony Xperia Z1S -
mycso
veterán
Még az OmegaV19 (4.3) sem bántja a knox státuszt, ha a régi loaderes romod van.
Tehát MGG előtti 4.2.2-re felrakható és akkor lesz egy 4.3-as omega romod root-al, CWM-el, minden szir-szarral.
Ha újabb loaderes a romod, akkor nem megoldható.Illetve az újabb Omega romok már nem jók, mert azokhoz meg kell az új boot loader.
-
mycso
veterán
Legrégebbi knox nélküli BL + Omega 4.3. Én így tolom és egyelőre így is marad.
-
mycso
veterán
válasz
mgTerminator #32383 üzenetére
De, jó még soha nem is néztem s4 szétszerelős videót. Mindig csak irogatták páran, hogy mekkora rettentő bonyolult...hát ez semmi.
-
mycso
veterán
válasz
Groovebaby #31599 üzenetére
Az valószínűleg az sd hibája lesz, nekem belső táron van minden kép.
-
mycso
veterán
válasz
trobi28 #31483 üzenetére
Akkor valamit rosszul csinálsz, a Smart IR Remote nekem szinte mindenre jó (természetesen megvásároltam, a "próba változat" nálam sem akart szinte semmit vezérelni), azt használom az ezeréves hifi/tv - az új box/házimozi/tv -ig.
kali: enyém is 9-10 hónapos, mindig tokban volt amióta megvan, nem volt dobálva/leejtve és pár helyen megvan kopva és van pár repedés is (gombok körül).
-
mycso
veterán
válasz
Revesz #31231 üzenetére
Egy pár napos/hetes teszt erejéig valószínűleg nálam is megfordul majd, de egyelőre én sem vagyok oda érte. Meg a méret ami igazán zavar, már az s4 is nagyon határeset nálam.
Egyébként valóban érdemes a note4-et megvárni, az gondolom megint űberelni fogja a "zászlóshajót".
Illetve ha az nagyon iól sikeredne, akkor lehet bevállalnám és akkor kiváltaná a tab7+s4 kombót.
A note3-nál nem éreztem, hogy az kellene nekem... -
mycso
veterán
Na most mutatták, hogy ip67 és a lényeget: KNOX
-
mycso
veterán
válasz
borsodika #30921 üzenetére
Nincs baj a knox-al, meg az egyéb védelemmel, csak ahogy te is írod, pl. nekünk semmi szükségünk rá.
Tehát lehettek volna olyan jófejek, hogy mint opció került volna bele az újabb romokba, tehát ha kell akkor telepíted/használod, ha nem kell, akkor kihagyod.
Csak ugye ez plusz fejlesztés, plusz munka, nekik így volt egyszerűbb.A második részével egyet értek, de mégis sok ilyen ember van, és ami szörnyű, hogy nagy részüket meg sem tudom győzni. Na nem a rootolással kapcsolatban, hanem csak egy egyszerű gmail app használatáról vagy az említett play regisztrációról...ez van (ja és 25-45 év közötti korosztály).
-
mycso
veterán
válasz
borsodika #30887 üzenetére
Akkor is elenyésző az egészhez képest és ezt tudja a samsung is, ezért nem érdekli a kisebb rész siránkozása.
Vállalatok,cégek ahol 10-20-100-as tételekben rendelnek az az igazi bevételük. és ezek évente/2évente mondhatni rendszeresen.
pl. saját környezetemben rengeteg okostelefont használó van (család, barátok, munkatársak) és kb. 2% az aki, mondjuk rootolva, módosítva használja a telefont.
Van olyan, aki pl. még a play-t se használja, mert ő nem fogja az emailcímét megadni, biztos lenyomozzák, stb. ..... (innen-onnan letöltögetett több éves programokat használ rajta.)
Van olyan, aki pl. netes felületről levelezik, mert nem ismeri a gmail appot, nem tudja, hogy hozzá lehet csatolni külső emailcímeket, stb. ...És az ilyenek vannak többségben, ezért is nem fog fájni a samsungnak, ha az a réteg (illetve csak egy része) kiesik, akik advanced userek.
Mondjuk én úgy oldottam meg, hogy még mindig a régi loaderem van meg, Omega 4.3-al....
-
mycso
veterán
Számomra az s3 mindenben jobb volt az s2-nél: kijelző, kamera, sebesség, a sokak által parasztvakításnak titulált samsungos feature-k, stb....
S3-tól szintén mindenben jobb az s4 kivéve a kamerát, viszont nem érzek/látok olyan sok különbséget mint s2-s3 között. Sebességben nekem már az s2-vel sem volt bajom, ezek a görgetési mikrolagok, amikre itt sokan rávannak görcsölve engem teljesen hidegen hagynak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest