Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
I9515-re érkezett független frissítés, a legújabb BOJ3.
-
-
balintka
addikt
válasz
bwin.party #61253 üzenetére
Én nem tiltogatok le semmit, volt már ilyen, érdekes dolgokat produkált utána a telefon...
-
balintka
addikt
válasz
myke01 #60442 üzenetére
Nekem tiltás nélkül is ugyanúgy kb. 1 GB a szabad memória, 940-970 MB körül. Én úgy vettem észre, h a letiltással nem lett gyorsabb a telefon, a memória se lett több. Egyedül a tárhelyben nyertem 1 GB-ot. Mivel a telefon érdekes dolgokat produkált, ezért csináltam FR-et és hagytam minden programot futni. Azóta nincs gond.
-
balintka
addikt
-
balintka
addikt
Rendelt valaki most Telekomos akksit? Mikori gyártásúak? Mert a tavasszal 2013. májusi akksikat forgalmaztak.
Most egész jó üzemidőt sikerült kihoznom 5.0.1 alatt az I9515-ből. 3 óra kijelző idő lett a vége (8 % akksinál), 1 nap 16 óra készenléttel, 1 óra Fallout Shelter játékkal, a többi netezés volt. A gyakorlatban ez kb. 3 nap volt a maival együtt, 1 éjszakára volt kikapcsolva a teló, a másikon ment. Már semmilyen progi nincs letiltva, 1 hete állítottam vissza a telót FR-el.
-
balintka
addikt
válasz
Szabcsizz #59548 üzenetére
Én most csináltam FR-et, mert a sok letiltogatott app miatt furcsa dolgokat csinált a telefon. Pl. elfelejtette az akksi használati adatokat, eltűntek ikonok a menüből, nem működött a jegyzet. Üzemidőben nem igazán nyertem sokat a letiltogatással, úh most engedélyezve marad minden progi.
-
balintka
addikt
Ha naponta töltöd, akkor se rossz a 3 óra, ilyen intenzív használat mellett.
Ja, nekem is rengeteg minden le van tiltva. Viszont lehet emiatt, de a töltés utáni első kikapcsolásig tartó akksi adatokat "elfelejti". A második bekapcsolás utántól megjegyzi... Érdekes hiba, 4.4.2 alatt nem csinálta.
Konkrét példa: Tegnapelőtt éjjel kikapcsolva töltöttem, használtam tegnap reggeltől a telefont estig, tegnap éjjelre kikapcsoltam 80 valahány %-al. Ugye volt mondjuk 15 óra készenlét és 15 perc kijelzőidő. Ma reggel bekapcsolom (2. bekapcs töltés óta), erre az akksi statisztika adatok üresek, mintha most húztam volna le a töltőről... Persze 80x százalékról indul a teló, csak az adatok nullázódnak.
Szerk: Én is vettem telekomos akksit, bár ez 2013. májusi vagy milyen gyártású, elég öreg...
-
balintka
addikt
A 3 óra mennyi készenlét mellett jön össze? Nekem 2-2,5 óra kijelzőidő jön össze 2 nap 20 óra - 3 nap készenléttel. Éjjelre kikapcsolom, így ez olyan 4-6 naponta történő töltést jelent.
Legtöbbször hívásra, mobilnetre (csak 2G-n), wi-fi-re használom, a játék kevés, de ha van, akkor gyorsan merül.
-
balintka
addikt
válasz
Edween #58791 üzenetére
Amúgy én is ezt gondolom, végülis ez nem főverzió. Ha egy sebesség és akksijavító 5.1.1-el zárul az S4 sw életútja, az könnyebben elfogadható, mint a mostani 5.0.1. Ebből van már egy újabb (BOE3) I9515-re csak a mi régiónkban még nem jött (illetve nekem román kell az emag miatt). Azt még tutira megkapjuk heteken belül.
-
balintka
addikt
válasz
Tesztelo.hu #58780 üzenetére
Azért az gáz lenne, ha nem kapnánk meg az 5.1.1-et, mikor az nem sokban különbözik a mostanitól. Azt jobban el lehetne fogadni, ha az M-et nem adnák ki rá.
-
balintka
addikt
Mi az álláspontja a Samsung-nak azzal kapcsolatban, h lesz még 5.1 az S4-re?
-
balintka
addikt
Lenne egy problémám (I9515-ös teló):
Éjjelre ki szoktam kapcsolni a telót. KK és Lolli alatt is gyakran azt csinálja, hogy a töltés utáni első nap adatait nem tárolja el. Tehát reggel mondjuk leveszem a töltőről, bekapcsolom, használom, estére mondjuk van 15 perc kijelzőidő, 15 óra készenlét van. Kikapcsolom éjjelre, a 2. nap reggelén ezek az adatok törlődnek az Akkumulátor menü alól. Mi lehet az oka ennek?
-
balintka
addikt
válasz
Austin F. #57044 üzenetére
Persze, h az, én is azt mondom
Olvastam cikket a mobilos fotózásról, de a gyakorlatban mégse megy.
migabi24: Ezt meglepőnek tartom, bár volt egy magyar teszt, ahol ugyanezt írták, h nem érzik jobbnak az S5-ét. De a többi teszt egyértelműen jobbnak hozta az S5 kamerát. A daemon probléma meg fog szűnni az 5.1.1-el, ahogy olvasom.
-
balintka
addikt
válasz
Tesztelo.hu #56982 üzenetére
A letiltáskor kiírta, h visszateszi a gyári változatát az alkalmazásnak, ezért. Az mindig kevesebbet foglal, mint a rátelepített frissítés.
-
balintka
addikt
válasz
Tesztelo.hu #56913 üzenetére
A RAM-ból 960-980 MB szabad, a szabad tárhely 5,70 GB-ról 6,58-ra nőtt.
-
balintka
addikt
válasz
bjergerking #56905 üzenetére
Én is letiltogattam ezeket, fb, messenger marad nálam is. Átállítom ezt a 2 opciót is. Valóban ezek közül egyik se fog hiányozni...
-
balintka
addikt
válasz
bjergerking #56902 üzenetére
Köszi! Nőtt így az akksi üzemidőd?
-
balintka
addikt
válasz
bjergerking #56899 üzenetére
Be tudnád tenni azt a képet?
Mire jó ez a 2 beállítás?
-
-
balintka
addikt
válasz
Devilhun_HUN #56640 üzenetére
Narancssárga vagy ezüst Samsung.
-
balintka
addikt
válasz
Ace Ventura #56498 üzenetére
Persze, én tartalékot is vettem belőle
.
-
balintka
addikt
válasz
Ace Ventura #56495 üzenetére
Nagyon jó, teljesen jól reagálnak. Az utángyártott tokban előtte sokkal nehezebb volt nyomni.
-
-
balintka
addikt
válasz
bjergerking #55986 üzenetére
Nálam a 2-2,5 óra kijelzőidő megvolt KK alatt kb. 3 nap (azaz olyan 70-75 óra) készenlét mellett is. Most Lollipop alatt ugyanennyi készenlét mellé 3 óra kijelző jut.
-
balintka
addikt
válasz
Maxentius #55661 üzenetére
Az kifejezetten remek! Mivel én nem vagyok annyira power user, valamint éjszakára kikapcsolom a telót, így 4-6 naponta kell töltenem. De KK alatt így se volt még 2-2,5 óránál több kijelzőidőm. Érezhetően jobban merült az akksi. Remélem még 1-2 további töltés után jobb lesz. Ma jön a 2. L-s töltés.
-
balintka
addikt
Nálam pont az ellenkezője. A teljes visszaállítás, újratelepítés után megvolt az első töltés. Most 24 óra működéssel és 1 óra kijelzőidővel még 73 % az akksi. Ennek kb. a felét bírta KK-en. Ha fizetnének se kéne ezek után vissza a KK. Csak csodálkozom h alig merül a teló.
-
balintka
addikt
válasz
madkiller #55496 üzenetére
Én teljes visszaállítást és a programok újrarakását csináltam. Tehát teljesen nulláról lett minden telepítve.
Kellemes meglepetés ért, mert 34 perc kijelzőidő után is még 86 %-on áll az akksi (reggel 7 óra óta megy a telefon). Na ilyen nem volt KK alatt. Remélem ez így marad.
-
balintka
addikt
Én most tettem fel a Lollipop-ot a 9515-ömre, de ha csak ugyanannyit fog bírni az akksim, mint a KK-tel, akkor eszembe se jutna visszamenni, mert azért ez gyorsabb rendszer. A gari miatt amúgy se vállalkoznék erre.
Másrészt, 9515-re már kint van a javított lengyel Lolli, sztem 2 hónapon belül az is megérkezik az itteni telefonokra (nekem román rom kell).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest