- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
Leírtam miben volt jobb, no shutter lag annak idején ez volt a marketing duma az S3-nál és ez működött is, a kölköket úgy le kaptam az S3-al hogy futott rugta a labdát, elkészült a kép nem hittem a szememnek, gyerek vs labda a levegőbe és borotva éles volt, na ezt nem csinálod meg az S4-el, egyébként most is az egyik legjobb kamerás mobil, nem hiába került ez a kamera modul a G3-ba is, egyedül a Note 4 imx 240-se tudja megszorongatni
-
silvergod
őstag
ennél idegesítőbb dolgot nem is tudok mondani mint ez...engem is nagyon zavar
Nem is értem ezt miért csinálták...
de van egy jó hírem nem kell root hozzá,megtaláltam a megoldást
telepíted elindítod fut a háttérben nem fogyaszt,tökéletes és végre nincs emelkedő hang -
laslie92
senior tag
Nekem 1 nap 4 óra valamennyi volt a készülék használat ebből 4 óra valahány perc kijelző használat. Amikor ezt néztem 6% on volt a telefon. Mobilnetet mindig kikapcsolom amikor nem használom. Fontos ha nem használod Bluetooth,Wifi ÉS AZ NFC ÉS SBEAM LEGYEN KIKAPCSOLVA nagyon meríti a telefont az NFC. És GPS is ha nem használod. kijelző automata nálam. És nálam is megy a gyári 4.3 al a youtube 1080p youtuben.
És még egy észre vétel ha a dropbox. menti fel a képeket wifin akkor is nagyon merül a telefon. ezt én úgy oldottam meg hogy manuálisan esténként töltöm fel a képeket töltőre dugva. 1 azért mert mert reggelre teljesen úgyis feltölti 2 nagyon lassítja az internetet este meg úgysem használok mert alszom
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest