Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
A tok témához...nem lehet általánosítani mi a tuti és mi nem ..kinek mi..
Egy biztos..én már végigrendeltem a létező összes tokot hozzá szinte ebayről.
Sőt volt slim armor is,az se jó csak azért mert drága.A fém tokokat azért megnézném majd mennyire karcolják össze a házat/keretet,és milyen karcosak lesznek 1 hét után.
A puha szilikon kitágul és lejön róla zsebben..sz*rt se véd,csak idegesít rajta van-e
A nagyon vékony kemény,és pattintós kemény keretgyilkos,sőt ez a bőr ráhajtós is mert amibe pattintod gyenge műanyag elreped vagy karcol...Amiben nem csalódtam az egy sima tpu tok,amit úgy használok hogy vettem egy hátlapot így nem féltem a gyárit ,a keretre fólia,rá a tok és semmi gond..nem sokkal nagyobb tőle stabilabb a fogása.Mindig ehhez tértem vissza.Ebben már esett 4 akkorát a telefon hogy féltem mindig felvenni hogy na ennek annyi üveg elrepedt..de semmi még a keret se nyomódott pedig koppant nem kicsit igaz parkettára és autóban esett de nem kicsit
ilyen [link]
Ami még jó szerintem az s-view de a varrott hatású: [link]
és a sima belebújós kihúzós... [link]de a többi mind a piacon végezte...
A nagyon tutinak tűnő több ezres armor meg shockproof tokok meg hamisak ahogy írták is..... köze nincs az eredetihez...abba egyszer beviszed vízbe lesz egy zsebben hordható akváriumod ebihalakkal teknőssel meg amit akarsz
Persze ez személyes vélemény nem ezeket kell venni ..nehogy utána azt halljam .."ezt mondta... aztán összetört" mindenki vegyen azt amit jónak lát...amibe megbízik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Szólánc.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 11
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest