Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
balintka #62217 üzenetére
Nekem elegem lett a samsungból, így Huawei P8 lett, B2-es okos órával egész jó áron volt, azóta az államat keresem, a huawei le fogja nyomni a samsungot, csak idő kérdése, most tapasztaltam meg mi az a prémium érzés, pedig volt Note 4-em is, az elcsúszott kijelzőjével kiakasztott annyi pénzért
-
Feri1977
senior tag
-
SYMLY
csendes tag
válasz
balintka #61479 üzenetére
S4 ről S5 re váltani elég nagy " marhaság" már bocsi a kifejezésért de leszámítva hogy vízálló meg ujjlenyomat olvasós és észre-nem vehető 3mpx többlet a kamerába minden másba szarabb egy s4 esnél: lassabb nagyobb készülékház (elég csúnyára is sikerült) ugyanakkora kijelzővel és ugyan olyan szar rajta a lolipop.
Ha arter97 en múlik úgy is lesz rá 6 os android anno s3 ra is megcsinálta a KK et koreai gyári rombol ami a samunak nem sikerült és elég pattanós lett.Most MilkyWay.ROM @ JX!2015 öt tolok ez gyár s4 alapokon nyuxik lolipop és egy arter 7.2 es kernellel megtámogatva egész üthető.
na szerintem S4 után visszalépés az s5 felesleges pénzkidobás én még egy pár hónapot elkarcolok sztán s6 edge lesz az utódja
-
myke01
senior tag
válasz
balintka #60379 üzenetére
"Ott a pont"
, be volt kapcsolva az "eco" üzemmód
.
Doggy dog : kikapcsolva mindjárt jobb eredményt dobott ---> 32766 Így már mindjárt más ,hogy 7ezerrel többet ért el
.
Bocs mindenkitől ,aki törte a fejét ezen
Sajnos elkerülte a figyelmemet ez a kis apróság ,hogy bekapcsolva volt az energiatakarékos mód . Mondjuk nem véletlen döcög el két napot a teló így ebben a módban .
-
-
Austin F.
tag
válasz
balintka #57032 üzenetére
"Nekem a hátlapja tetszik nagyon, meg a kamerától várok sokat. Az S4 kamerájával nem vagyok elégedett, sokszor gyenge, elmosódott képet csinál"
User error lesz ez.
Ha az S4 kameráját nem tudod használni, akkor az S5 kamerájában is csalódni fogsz.
Szánj rá egy kis időt, és tanuld meg a fotózás alapjait. Mondjuk azzal kezdve, hogy exponáláskor ne mozgasd a kamerát, tartsd mozdulatlanul; meg először fókuszálj, utána exponálj - miután sikeresen fókuszált a gép."valószínűleg én se vagyok egy fotós tehetség"
Nem tehetség kérdése, senki sem születik úgy, hogy tudná. Meg kell tanulni az alapokat.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
balintka #56914 üzenetére
Nem egészen értem, hogy a letiltással mitől lett több tárhelyed. A letiltás annyit csinál, hogy nem indul el az app a háttérben, de a tárolón ugyanúgy megtalálható... Ha leszeded a frissítéseket, akkor persze tárhely is felszabadul, de annak meg semmi köze a letiltáshoz.
-
-
norrberth
addikt
válasz
balintka #56971 üzenetére
Tudom ezt az egyet én is utálom bennük! de a garit ki kel valahogy töltsék. Pedig én is a bontatlan dolgokat szeretem! milyen jó már először kibontani!
Akkor nem értem miért nem tudják ők is megoldani, tavaly szóvá tettem nekik legközelebb bontatlant küldjenek ennyi pénzért, és azt írták a garit ki kell tölteniük.
-
bjergerking
tag
válasz
balintka #56904 üzenetére
Hát én helyettük fbt, messengert meg hasonló ilyen appokat használok, szóval nekem nem nagyon oszt szoroz, de nyilván nőnie kell ha ezeket letiltod, mert ezek közül több is a háttérben futott folyamatosan!
Az a 2 beállítás pedig abban segít, hogy az animációk smoothabbak legyenek (bár kicsit több akksit is harap elvileg).
-
akipapi
tag
válasz
balintka #55286 üzenetére
Szia! Nekem is I9515 telefonom van(Emag-os) és nekem sem ajánlota fel OTA-n a frissítést. PC-re tedd fel a Kiest és a Smart Switch alkalmazást, majd csatlakoztasd usb kábellel a telefont. Ezután indítsd el a Smart Switch alkalmazást. Nekem indítás után kiírta, hogy elérhető a Lollipop frissítés. Telefonom még ekkor is azt írta, hogy a legfrissebb rendszer van rajta. Frissítettem minden gond nélkül. A fent említett alkalmazások a Samsung honlapjáról tölthetőek le.
-
Notalab
tag
-
-
norrberth
addikt
válasz
balintka #47027 üzenetére
(#47028) madkiller Köszi!
(#47029) Dj.Mike GPU lekép kényszerítése 2D hardvergyorsítás használata az alkalmazásokban! TÁN ez az! mást én sem lelek.
Akkor kapsz még egy kis segítséget! amivel növelheted az üzemidőt.
kali (Szakértő) től loptamplay -> opciók -> beállítások -> alkalmazások automatikus frissítése -> ne frissítse automatikusan / alkalmazások automatikus frissítése csak wifi hálózaton keresztül
google beállítások -> hely -> tartózkodási hely jelentése -> kikapcsolva
google beállítások -> hely -> helyelőzmények -> kikapcsolva
google beállítások -> keresés -> google fiók -> kijelentkezés
beállítások -> egyebek -> az eszköz névjegye -> szoftver frissítése -> csak wifi
beállítások -> fiókok -> mentés és visszaállítás -> biztonsági mentés -> kikapcsolva
samsung apps -> opciók -> beállítások -> frissítési értesítés -> ki / csak wifi
galéria -> opciók -> beállítások -> szinkronizálás csak wifi-n
internet -> opciók -> beállítások -> sávszélesség kezelés -> előtöltött weboldalak -> soha / csak wifi-n
google+ -> opciók -> kijelentkezés
dropbox -> menu -> settings -> turn on camera upload (kikapcsolva, vagy feltöltés csak wifi útján)
érdemes kikapcsolni a master szinkronizációt is, roló lehúz és szinkronizáció kikapcsol, így csak akkor fog szinkronizálni és forgalmazni, ha te azt manuálisan külön kérelmezed.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest