- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj.Mike
senior tag
Hát nagyon remélem hogy nincs eldeformálódva a keret és valóban visszapattintható mert ha nem akkor gond lesz. Esetleg beviszem a helyi Samsung szervízbe csak akkor le kéne tölteni a garijegyet meg valahogy kinyomtatni. Kész macera minthogy küldtek volna papírformában legalább.
-
Dj.Mike
senior tag
Szerintem nem ér meg akkora macerát hogy egyből gariztassam. Elvégre nem zavar a használatban. Majd szánok rá időt aztán szétszedem és megpróbálom helyrepattintani. Egyébként rohadtul jó döntés volt ez a 06. Teljesen más élmény ezt használni. Nem bántam meg hogy megvettem.
-
2o1i
senior tag
Hetente nem árt kivenni a tokból és a bekerült port eltávolítani.
Egyik sem biztosít pormentességet.
Nem kell elhajítani a Protective Cover + tokot, csak tudni kell használni.
Nekem is ilyen van és egy deka karc sincs rajta.A Black Edition hátlapnak is megvan a maga baja. Nem lehet rátenni normál méretű tokot, mert vastagabb a sima gyári hátlaptól, így valamelyik oldalon mindig ferde lesz, vagy nem illeszkedik.
-
törölt tag
Itt írtam hol van:
Beállítások > Saját eszköz > Képernyő lezárása > További információk
Te meg elnavigáltál ide:
Beállítások > Saját eszköz > Képernyő lezárása > Zárolt képernyő widgetei
Nem??
zoltan6: zárolt képernyőröl beszélünk ha a képernyő lezárása funkció be van kapcsolva és a képernyő bekapcsolása után fel kel oldani húzással, pin kóddal, mintával stb. ki mit használ.
Ha nincs bekapcsolva akkor a kijelzőt ki be kapcsolod a bekapcsoló gombal mint ahogy leírtad. -
-
pixelblondie
senior tag
Igen, köszönöm
De amit tisvol mutat, az sem rossz, sőt..
Köszi a segítséget! -
exelsior1
senior tag
Most zuhant egy nagyot a padlóra, pont sarokkal érkezett a földre. Nyoma nincs (majd infarktust kaptam, alig mertem megfordítani, hogy a kijelző túlélte-e
), de most nem illeszkedik tökéletesen a hátlap a keretre (benyomható), kicsit elkenődtem, de valahogy majd helyreállítom a keretet
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest