Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn77
aktív tag
A cimborám S4-én új kora óta volt egy 800Ft-os kínai átlátszó szilikon. Egyszer sem vette ki belőle, most cserélte közel egy év után, mert besárgult. Én fejtettem le róla, de egy szem por nem volt alatta, csak a csatlakozók környékén. Nyilván az én tokom sz@r volt, lötyögött benne a telefon mint írtam. Kifogtam egy selejtet.
-
arn77
aktív tag
válasz
vwpolopg #57069 üzenetére
Nekem a belebújtatós tok még egy telefonomon sem csinált hajszál karcot se. A Protective Cover+ viszont az S4 minim hátlapját szépen lerendezte. Egy idő után azt vettem észre, hogy egy picit lötyög a telefon a tokban. Kivettem, és miután megláttam milyen lett a féltve őrzött telefonom hátlapja, jó messzire elhajítottam a tokot a szomszéd felé.
A Bugattival nem tapasztaltam még semmi negatívumot. Mondjuk A Black Edition hátlap nyilván nem annyira érzékeny, de azon sem látok semmit, se a gyári fólián. Én az ilyenekre nagyon allergiás vagyok.
-
arn77
aktív tag
-
arn77
aktív tag
-
arn77
aktív tag
válasz
pixelblondie #42743 üzenetére
Szia! [Erre] gondoltál?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest