- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maranello74
aktív tag
válasz
ntomi0730 #39210 üzenetére
Nekem van egy gyári black hátlapom, két hetet használtam, aztán az eredeti barna hátlappal adtam el az s4 et. A bőrhatásút megtartottam mert nagyon sokat adtam érte. Ha valaki megfizeti eladom/10/.Karcmentes új. Bocs nem nyerészkedni akarok, de énis úgy könyörögtem le egy gyári black-ről ennél még többért. Egy percig sem bántam hogy megvettem, mert ezerszer jobb lett tőle az egész telefon prémiumérzete.
-
[P]laci
senior tag
-
válasz
ntomi0730 #27868 üzenetére
messze van még az...
meg talán/inkább a változás szele hajt, szóval nem biztos, hogy a galaxy vonal megy tovább, legfeljebb később lesz meg az s5, nem rögtön a megjelenéskor, addig meg kipróbálok mást.Revesz; a one festett kerete is kopik.
suhico; nem merítés, hanem töltés kell az új akkumulátornak, ez már nem ni-xx technológia!
-
vick33
tag
-
válasz
ntomi0730 #26514 üzenetére
amúgy tényleg az a tapasztalat, hogy sokszor eltérnek a szabályozástól az ügyfél számára kedvező irányba, pláne ha kint rendes gyártói garival vásárolt készülékről van szó, több olyan esetről is tudok, ahol nem magyar nyelvű jótállási jegynél is kimentek házhoz javítani, azon viszont nem csodálkozom, ha gsm bolti trükközéses készüléknél ellenkezőleg tesznek, és ez így van rendjén!
elhiszem, hogy sokak számára fontos, ha olcsóbban vásárolhatnak meg valamit, de ezt is érdemes mérlegelni, hogy egy készülék miért aránytalanul olcsóbb néhány gsm üzletben, ha a vásárlási konstrukció - látszólag - azonos, mint a biztosabb forrású üzletekben. -
válasz
ntomi0730 #26510 üzenetére
nem is velem kell, hanem a samsung szabályozásával!
a házhozmegyünk szolgáltatás feltételei; link
...mely rendelkezik érvényes és hivatalos, magyar nyelvű, Samsung által
kibocsájtott jótállási jeggyel.
samsung garancia; link
alul is érdemes elolvasni a megjegyzéseket!
amely készüléket kintről hoznak be, és nem pedig a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozza forgalomba, arra nincs a második 12 hónap kiegészítő jótállás, de erre itt egy cifra gyakorlati példa is; link
annak csak örülj, ha bizonyos esetben a javadra eltértek a szabályozástól, jogszabályilag is megtehetik, de nem kötelesek rá, így semmi garancia sincs arra, hogy legközelebb is így lesz, vagy mással is így tesznek majd! -
joe357
tag
-
válasz
ntomi0730 #23966 üzenetére
nem volt, és az első bekapcsoláskor dobta a 2 gb-ot, utána webes felületen rányomtam a 48 gb-ot.
Maxentius; a webes felületen nézz rá, leírja a bővítés módját.
nfsu17; szia, nekem 4g/lte hálón ugrik le minden harmadik órában 1%-ot, ha nincs kikapcsolva az adatforgalom, viszont sok automatikus szinkronizáció sincs, tehát inkább csak lóg a neten a készülék.
kikapcsolt adatforgalommal ettől is sokkal tovább bírja, illetve a csak 2g mód is dob még rá valamennyit, 3g/4g között viszont nincs különbség. -
-
-
nfsu17
veterán
válasz
ntomi0730 #23538 üzenetére
Szia!
Én is S2-ről váltottam.
Mondjuk én még használtam volna az S2-t, mert nagyon szeretem, de kaptam ezt és most kezdem el belakni és ha tetszik, akkor marad.Most első töltés után 32%-on vagyok és most hagytam el a 4 óra kijelzőt. Ebben van sok wifi, de nem végig, sok másolás wifin keresztül, videók, beállítások nézése, de semmi procimegterhelő cucc.
Számításaim szerint kis odafigyeléssel meglehetne a 6 óra kijelző. És azt olvastam, hogy az már jónak számít.
2 óra alatt pont feltöltött 5%-ról 100%-ra.
Szerintem nekem ez így elég is, úgy értem most nem állok neki hetekig tesztelni, hogy mit lőjek ki, miből vegyek vissza, hogy tovább bírja, stb. Amúgy az energ.takarékot be sem kapcsoltam még.
Az S2-vel 5 óra volt a rekord nagy odafigyeléssel, 4 óra kevés odafigyeléssel. De átlag inkább 3, de én nem naponta töltöm. Most is egy éjszaka állt, ekkor 3%-ot esett (11 óra).Szóval eddig elégedett vagyok és semmi negatívum nincs S2-höz képest. Hogy miért mindig ezt hozom példának, miért nem mondjuk az S3-at? Hát mert olyanom nem volt.
Kijelző jobb, akku jobb, végre van led, gyors is, bár nekem JB-vel az S2 is már kellően gyors volt és azért itt is vannak megdöccenések, na. Videó is jobb, végre nem belezoomolt az 1080p, fotók is jobbak, bár azért itt akkora nagy előrelépést nem látok. Hirtelen ennyi.
Ez még a telenor 4.2.2.
-
válasz
ntomi0730 #23541 üzenetére
igen, ilyesmi.
a saját telefonomra nem telepítettem fel magát az alkalmazást, néhány másikra - kérésre - igen, de csak a napokban, és csak felületesen néztem rá egyelőre.
maga a knox védelem részint az alkalmazás telepítése nélkül is adott, folyamatosan figyeli a rendszert, és azonnal figyelmeztet, ha valami magához a rendszer keretéhez próbál hozzáférni, vagy az elvárható jogosultségén túl kér be adatokat...stb. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest