- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolaf
addikt
válasz
Kavinton75 #52870 üzenetére
Akku rossz 1000% unokatesómnak ugyan ez volt, hülyeséget mutatott, 38%-nál kikapcsolt kicserélte azóta nincs baja, de ha tudod kérj valakitől kölcsön egy próbára.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Nézd meg, hogy nem-e púpos az akkud.
Ha igen, gariztasd ha 1 éven belül vetted. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Töréltél esetleg valami rendszer alkalmazást FR előtt?
-
BigBear
senior tag
válasz
Kavinton75 #50039 üzenetére
Ennyi még nekem se volt eddig.
Mindenesetre olvasgatva a tapasztalatokat, nem tudom erdemes lesz-e frissíteni 4.3-ról.
Pont az üzemidő miatt. -
Dare2Live
félisten
válasz
Kavinton75 #49515 üzenetére
tok árakat még nem is láttad...
-
zoltan6
addikt
válasz
már az is baj ha valami olcsó?, telekom-nál tutira eredetit adnak,nem valami kinai szutykot.
ott van a második képen az akksi,telekom nem igazán szokott információval bővelkedni,lehet megkérdezed telefonon még azt sem tudják árulnak ilyet. -
Carline
őstag
válasz
Ha visszaolvastál volna, tudnád, hogy nemrég sokan vettünk ilyet és van benne egy külső töltő és egy eredeti akku.
-
gusthy
veterán
válasz
Kavinton75 #49396 üzenetére
Továbbra se látom a rációt egy 2400-as és egy 3000-es aksi hasonlítgatásában. Abban nagyobb aksi van, jobban bírja. Kár ezen többet pörögni. Lolli az szerintem kb ennyit hoz be pont, de elvileg G2-re is lesz.
---------------
Facebook messsenger nélkül hasít a telefon
-
w333
félisten
válasz
Kavinton75 #49361 üzenetére
Az illetékes válaszol ... igen fém az oldalsókeret
-
csabai022
tag
válasz
Kavinton75 #49325 üzenetére
Köszönöm,az NFC engem nem érint abszolúte nem használom.Én az ebay néztem ilyen töltőt,[link].
-
tatu611088
tag
válasz
Kavinton75 #49311 üzenetére
lehet csak a buzi mikrotik baszakszik, kollégám azt preferálta, és az lett rendelve még pár évvel ezelőtt...5GHz-et nem tudják csak a 2.4-et, máshol jelenleg nem tudom kipróbálni, majd ha olyan helyre kerülök meglesem(ahol van 802.11n-es hálózat).
-
tatu611088
tag
válasz
Kavinton75 #49207 üzenetére
n mód vagy ac mód? Az ac-vel nekem is jól meg meg a b/g-vel is, egyedül a 2.4GHz n móddal van probléma. Arra nem akar csatlakozni.
-
silvergod
őstag
válasz
Kavinton75 #49098 üzenetére
igen én is most voltam vele így nem jó a sok letöltött app óraszámlap azok zabálják...mondjuk most frissült a tizen ma dobtam fel rá...
-
silvergod
őstag
válasz
Kavinton75 #49054 üzenetére
Én használok Geart vele az elsőt...az vártam hogy jobban meríti,de kihuzza amíg töltő közelébe kerül.
de minden nap tölteni kell az biztos. a gear kb 40% merül az kihúzza 2 napot is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest