- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Keem1
veterán
válasz
imcsoo #60067 üzenetére
Igen. Nyomsz egy FR-t, hogy kipucold a régi rom adatait. Felteszed a Lollit. Még egy FR, hogy a FR és a telepítés között, KK által létrehozott adatokat is kipucold. Így lesz tökéletesen tiszta.
Hint: sokan nem értik, miért kell két FR. Az első azért, hogy relatíve pucolt telefonra menjen a Lolli. De ez mégsem pucolt, mert FR után újraindítasz, tehát valamit a még fent lévő KK fog létrehozni, de a telepítést már nem befolyásolja érdemben. Ezt a telepítés utáni ismételt FR-rel pucolod ki és ilyenkor már az első adatokat újraindítás után a Lolli hozza létre. Na ezért teljes így a takarítás és a telepítés is.
-
Austin F.
tag
válasz
imcsoo #53646 üzenetére
"Ma beszéltem egy T-mobilos sráccal, aki azt mondta hogy kb 2 hét és megkapjuk a Lollit! Nem tudom ti milyen infókat tudtok? Szívesen hallgatom őket
"
Tegnapelőtt az enyémet rádugtam a Kiesre (mivel OTA nem volt hajlandó updatelni már régóta a rootolás miatt), és felnyomta rá simán a Lollipopot.
A telefont Németországban vettem az O2-nál. -
Sokee
aktív tag
válasz
imcsoo #47343 üzenetére
Valószinű neked azért nincs matrica mert keretet cseréltek, és 9505 keretet raktak rá aminek a panelén ott is van antenna kimenet, azért nincs ott matrica de szerintem neked is volt a gyári kereteden. De tök mindegy hogy van-e ott valami vagy nincs. Vágjál oda fehér kétoldal iragasztóból egy kis négyzetet.
-
-
Akhim92
csendes tag
válasz
imcsoo #47323 üzenetére
Nekem is ez van. Sajnos nem tudok normális képet csinálni.
Az R1 le van ragasztva valamivel, az L1 felett 9505 van a bal szélén 9500 az akkumulátor alatt pedig
9506 van írva.Ezen kívül a GPS néha nem fixálja a pozíciót, pedig látja a műholdakat. Wifi-vel és mobilnettel sem, csak GPS-szel sem. Meg nekem a vaku elég vérszegénynek tűnik.
-
Wisdome
tag
válasz
imcsoo #43897 üzenetére
Én most ilyet használok (bár 2-3 dollárral olcsóbb volt eddig), szerintem hasonló lehet ahhoz amit linkeltél, csak a mintázatban tér el, de így képek alapján ez is ilyen nagyon vékony fajta. Személy szerint nagyon bejön, különösen az tetszik benne, hogy a vékonysága miatt alig lesz nagyobb a telefon és a gombokat sem kell háromszoros erővel nyomkodni..
bár az eséstől nyilván kevésbé véd, mint a rendes vastag gél tokok, de nekem már az is elég, hogy az odaütődésektől, kopásoktól már védve van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Elden Ring
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest