Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
Nekem ott romlott el, amikor hagytam a SuperSU-nak, hogy a knox-ot letiltsa, onnantól kezdődtek a problémák. Xposed alá érdemes pár modult felrakni, nekem fent van DVSF Disabler, Cool Tool és Wanam is, de van jó pár modul, ami hasznos lehet még.
Ezzel csak az a baj, hogy ha kapunk egy nem rootolható verziót, akkor nagyon fognak hiányozni a fentiek -
silvergod
őstag
nem nem vagy az nagyon keményen fogja,én is egy műanyag lapka segítségével nyúlok alá és úgy feszítem le aztán meg rá is ...de megéri
Ubisali: az egyiknél be volt kapcsolva az energiatakarékos mód? mert akkor kap 23 körül ha kikapcsolod akkor 29-et azért van két s4 mert ez egy összehasonlító lista a tied a MY.al kezdődik ugye...de ezt irták is csak nem jött át ahogy nézem
-
Gizmo94
veterán
Maradjunk az egyes verziónál.
Ubisali: You made my day.
Nem , a szerkesztés gombot a fórumon (elvileg) használatos gombra értettem.
Ok., látom komoly a helyzet, tehát segítek. Tehát: Antutu annyiszor mér mást, ahányszor használod, mert nem ér semmit, egyszerűsítve egy fos. Másrészről a "másik" S4 a listában az összes általános S4 adatait jelenti, amit további sikervágyó userek beküldtek a világ egyéb tájairól, vagy egyszerűen fake. Ezekhez képest tündököl vagy lassúbb a tiéd, amit kiemelten jelez az Antutu, egyszerű fordításban My Galaxy S4= Az én Galaxy S4-em, azaz mielőtt újra félreértés adódna, jelen esetben a tiéd.
Szerk: Látom, szükség is volt eme pontosabb leírásra. OMG & XD Úgy látom, nem baj, ha van a közeledben egy okostelefon.
Fentebb vastagon szedetten olvasható az utóbbi kérdésre a válasz. Szóval ez az egész úgy, hogy kikapcsoltad a wifit? Ha még a mikrót is kihúzod, meg a hűtőt, akkor a következő shoton az első leszel.
-
kurion
senior tag
Ha ez megnyugtat 55 ezer magyar forintot fizettem ki a készülékemért 2év garival, Semmi rablánc
annyi hogy a kijelző be van repedve de azt hamarosan kicserélem gizmo94 által leírt módszerrel
De mivel knox0x1-en vagyok ezért nem sokat ér a garim
(#33390) pedrobike: Jelenleg letöltés alatt áll a rom
ha fent lesz akkor teszek fel neked képet amiről csak akarsz.
-
bárhová az országbanm és nem csak a futár, hanem a szervizes is.
zseko; ááá, én nem feltételezek semmi rosszat a gyártókról, kizárólag csak a felhasználók (kényelmének) érdekében fut minden lokalizációs...stb alkalmazás és funkció alapértelmezetten a háttérben, hogy minél szélesebb körben kiszolgálhassák a kedves felhasználókat!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Battlefield 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest