Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Na jó, ott már nem kérdéses a beavatkozás szükségessége.
Gedeon31 - Jól teszed, ha nem hiszed, hogy öreg vagyok, elvégre nem is vagyok az.
Csak rengeteg minden jár az eszemben, meg egy csomó más is, ami érdekel. (államvizsga, munka, saját állatkodások, a nők, a pop szakma...)
Lehet, hogy növeli a kijelzőidőt. Újraindítás után szinte mindig 1-2%-kal magasabb töltöttségi szintet jelez. -
Szabónagymer
aktív tag
Köszönöm a gyors választ!
Samsung szervíz úgy tudom kijelzővel együtt cseréli, és igen zsebbenyúlós! Vagy fusiban cserélnek üveget is?
De megkeresem az általad ajánlott személyt is.#B: Csaba: Nem vagyok pesti, bár ismerős vaan skivel el tudnám juttatni, a gond nem a lokalizáció, hanem a 47 000Ft!! Ennyi pénzem nincs rá! Egyébként is részletre vettem.
-
-
Gizmo94
veterán
Nem tudom, hogy ez volt-e az , de ez eléggé jól megmutatja. Ugyan S3 akkun modellezi, de ugyanez érvényes az s4 fake akkuira is.
-
-
zseko
veterán
Nekem az 1 éven belüli jelzésnél simán cserélték a hátlapot azért, mert leestek a betűk. A 'krómkeretre' azt mondta, hogy azért nem cseréli mert le volt ejtve a telefon (valóban le volt, de nem annyiszor amennyit a repedés indokolt volna), múlthéten alaplap cserénél viszont kénytelen volt kijelzőt is cserélni keretestől (vagy inkább keretet kijelzőstől
) mert mikor szétbontotta szereléskor, széthullott a keret, centis darabok estek ki belőle...
Ami végülis nekem jó, új kijelző, szép új keret, már csak egy tok kell amiben ilyen is marad, mit tudtok ajánlani? -
bagly
tag
Ahonnan elhoztam a telefont, elvileg próbálták és csak a telenort vette be elmondásuk alapján, de szeretek meggyőződni a dolgokról személyesen, csak sajnos microsim hiányában nem tudok jelenleg.
Nem tudom ez jelent e bármit:
http://kepfeltoltes.hu/140908/Screenshot_2014-09-08-20-38-47_1__www.kepfeltoltes.hu_.png -
Dare2Live
félisten
Mivel pontosan ugyanúgy néz ki így nem csoda kocc ugyanúgy néz ki.
Sokszor annyira mm pontos a másolat, hogy a fake hátlapja tökéletesen passzol az eredetire és fordítva, minden uakkora, uott, ha mellé rakod a sajátod se veszel észre semmi különbséget.
TWt is rárakják. Air gesture.... minden ott van és ha nem is tökéletesen de működik.
Még egy S4 tulajt mint engem is simán megvezet.
pl egyik klon: [link] kb az antutu amin kiderül (26K vs 13K) de olvastam már olyat, hogy antutut is megtrükközik. -
bb.bocs
őstag
Eszembe jutott valami.nincs tele a telo rám van bőven de a pou nevű játék akad.vicc.a játék a fos vagy mi lehet? A játék ha gyorsítva van programmal akkor is akad.real Racing nem akad még más sem amit néztem. A pou Igen xd Köszi a véleményeket.esetleg másnál mi a helyzet? (Sikerült repülni a telo a az OtterBoxban. Nem vettem ki megnézni de szrtem semmi baja semmi karc ssemmi.lehet reggel megnézem de szrtem fölös, jó kis tok.)
-
-
Luser2000
addikt
Köszi mycso és upbuvar!
Azt hiszem ott lehet a bibi, hogy a BE szoftverében a CSC állomány eltér a "simától" (a típusszám után egy Y különbözteti meg). Ez egy frissítés során "állítólag" elmászhat és felmegy helyette a sima CSC.
Valószínű én ezért nem találok az én készülékemen semmilyen Black Edition-re utaló nyomot.
Üdv.:
Balázs -
zzola
titán
Nekem sikerült egész jó működésre bírni a készüléket 4.4-el! Amúgy rühellem a G szolgáltatásait, nagy része csak rá van kényszerítve az emberre!
Wipe után a kezdő képernyő/egyszerű üzemmód-ot állítottam be. G fiók nincsen beállítva mert nem azt használok, így a G sz@rjai sem frissültek le. Energia takarékos módot aktiváltam, így elég baráti a fogyasztás. Nálam wifi, BT megy egész nap és a legfontosabb dolgok így is elérhetők a "Móricka" módban...
~600 MB memóriát eszik, gyors, letisztult... -
DeadmaN89
csendes tag
Zseko:
Igen, a 0X0-ás KNOX flag-et sem ártana megőrízni, eddig még az van, bár arra is láttam már guideline-t, hogyan forgasd vissza ha elcseszted. Ez Kitkat-nál már sehogy sem játszik? Garancia nekem is fontos, még elvileg van egy év, bár mivel kéz alól vettem és csak gari papírom van, számla ill. nyugta hiányában nem tudom, hogy elfogadnák-e...Odin-t már használtam párszor más telefonok esetében is, abban biztos vagyok, hogy jól csináltam és elvileg fel kellett raknia a recovery-t. Ha visszarakom a gyárit, egyébként azzal megy.
Az alábbi verziókat próbáltam eddig: recovery-clockwork-6.0.4.7-jfltexx illetve philz_touch_6.07.9-i9500 (Itt feltettem a kérdést, hogy miért 9500, de 9505-ös guideline-ban volt linkelve és másnak működött) -
Gizmo94
veterán
Szeretnék Samsung vonalon maradni a prémium garancia miatt, de az S5 nagyon-nagyon a végszükség esete lesz. Root lehetőség nélkül viszont egyértelműen nem kell, ha nem lesz rá megoldás a root-ra, akkor részemről felejtős. Nem fogok reklámokban fuldokolni, meg egy csomó szart elviselni rajta, ami nem kell. Asus Padfone Infinity 2-n gondolkoztam, de elvetettem azt is. Tanácstalan vagyok, voltaképpen az S4 megfelelt tökéletesen, de akkora hátast ettől sem dobtam, valamint meg is untam kellőképpen a közel egy év alatt és többet bukni nemigen szeretnék. Nézegetek sok mindent, de igazán.. nem tudom.. Ilyen még nem volt, amikor nem vártam mint a hülye az új Samsung csúcsmodell érkezését, mint most az S5-ét, hanem gondolkozni kellett, hogy mit is vegyek.
-
laszlolczka
őstag
Amire sokan vártak:4.4.2 Kit Kat (i9500) Root Method I9500XXUFNB3
Root Method for this new release (Tested and worked flaweslly on Russia SER I9500XXUFNB3 released today 20/02/2014)After you fresh install the rom you need to deknox your phone otherwise it wont work. So here we go.
1) Go and Download the " philz_touch_6.12.8-i9500.tar.md5 " located on this website
http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_A..._Edition/i9500Install latest "philz_touch_6.12.8-i9500" via ODIN 1.85 Odin 1.85 For Rooting
Now go to the Philz recovery you just installed with odin..
-Flash the Deknox Removal Script <-- Click Here to direct download (VIA RECOVERY)
(Original DeKnox Thread) <-- Click Here to check out the hole theme (optional not needed)After you flash the Knox removal script you are ready to go rooting your device.
Now go to
-Philz Options / Choose Re-root system / Choose Yes Apply (SuperSu)
-Wait until it finish, Reboot and install SuperSu from playstore
-Once installed, Open SuperSu app / It will ask you to update binaries click on Update as normal (NOT TWRP)
-Once binaries are installed reboot your device
-Root done. -
Gizmo94
veterán
Szerintem is ez a járható út a Samsung szutykoskodása ellen. Nálam Torrente777 romja van fent azóta is, minden tekintetben hibátlan működéssel. Kinézet 100%-ban testreszabható, akár naponta átskinezhetem az egészet, nem kellett egy évet várni a fehér ikonos statusbarra, no lag, no fc, kiváló akkuidő.
-
p87
senior tag
95ezer.
Ami szerintem átlagos ár, olvastam, hogy ettől olcsóbban is vettek már gyári garanciás s4-et.
Kértem képet a számláról és a garanciapapírról, ebből kiderül érdemes-e tovább foglalkoznom vele.
(#31695) Sebibalu:
De ha a gyári garanciapapír rendesen ki van töltve akkor lehet GSM-boltos, ugyan úgy él rá a 2 év gyári gari. -
-
-
borsodika
őstag
Amennyiben a bevételük nagy részét a céges szektorokból szerzik márpedig ahogy te is írtad így van akkor meg mi szükség volt az elenyésző kategóriának kifejleszteni egy ilyen védelmet? Amiket meg megemlítesz, hogy ki mennyire nincs tisztában azzal, hogy az okostelefonja mire is képes annak meg úgy gondolom nem is való ilyen főleg nem 1 felső kategóriás készülék.
-
Gizmo94
veterán
+1 Én is így tapasztaltam.
Kali: És te hogy mutatod ki a hardveres különbséget? Antutuval? Ráadásul, mint már párszor leírtad az S3 sorozatos fikázása során, neked nincs és nem is volt. Akkor? Komoly különbség van S2 és S3 között. Kamera, sebesség, kijelző (ez nagyon komoly különbség!) Nem tesztekből silabizáltam ki, van mindkettő.
-
az alternatívák engem nem izgatnak, mert egyrészt más régiókba szánják, másrészt ha hazánkban is megjelenik, akkor sem olyan paraméterekkel, hogy elgondolkodnék a cserén - lásd; active...stb típusok -, de pont ezt látom más gyártóknál is, elég csak megnézni az xperia z különböző eláhazásait...
a túlárazás egy dolog, én betudom a jó szervizes támogatásnak, ami már most hiányzik, ha rászánom magam az iphone 5s megvételére, ami szintén túlárazott, de csak 12 hónap jótállás, és semmi házhoz kivonuló szerviz, meg ilyesmi...
a sony szervize halál, az lg nem csinál számomra ideális telefont, és még lehetne sorolni, pont úgy kompromisszumos minden, mint a samsung.
nem azért szeretném más gyártó telefonját, mert nem jött be az s4, ellenkezőleg, de ilyen téren szeretem a változásokat, ezért nem áll az első cserés helyen például a note 3 sem.
lehet, hogy g2 arányáben például olcsóbb a hardveres kiépítéséhez képest, de nem adja azt a telefon, sem pedig a körítés, amit az s4, és bizony hajlandó vagyok többet fizetni, ha valami számomra jobb. -
ördögi kör ez, egyik gyártó sem jobb, amikor kijön az s5, akkor az lg, sony...stb csúcstelefonok tulajdonsai várják majd a saját gyártójuk újabb típusát, mert az s5 a csúcs, ezzel az erővel semmi értelme így nézni...
megvettem februárban az xperia z-t 150 e ft ellenében 2 év hűséggel, valahogy ráéreztem és 3 hónap eltetével eladtam aránylag jó áron, de ha csak kicsit is kések, nagyon sokat buktam volna rajta, mert utána 108 e ft lett domino csomagban... a g2 esetén is volt ilyen a telekom kínálatában, hűbörögtek is, akik kicsivel korábban vették, jóval drágábban.
sok ilyen példát lehetne még írni, minden gyártónál/szolgáltatónál van ilyen, hogy mesterségesen lenyomják az árakat. -
blt.62
őstag
Az a gondom,hogy gsm bolti az S4-em, az Arab Emirátus-ból hozta be valaki. Legalábbis ez van az adatlappán. 1 év GSM bolti garanciát adtak rá amiből még van szűk 10 hónap. Ha be ég a kijelző akkor hogyan cserélteti ki a boltos a kijelzőt, ha nem Magyarországi a mobil? Semmi garancia papír nincs hozzá,csak amit a gsm boltos adott.
-
madkiller
őstag
Nekem az s4 kijelzője alapbeállításon is nagyon pirosas, valamelyik játékba vettem észre, mintha a karakterek befeküdtek volna fél órára a szoliba.
Prof. fénykép módban használom így nagyon tetszik.
T-be a g2 mellé raktam a telóm.
Az s4 kontrasztosabb, de ha g2-m lenne sem szomorkodnék.
Gyári launcher mind a kettő esetben nova lenne valami ikonpack-al. -
rjg
őstag
Ha a "szemmel verős", levegőben lapozós fícsőrök nem hiányoznak, akkor a többi funkciót az xposed + GravityBox kombinációval egyszerűen pótolhatod. (értesítési sáv, záróképernyő, átlátszóság, %-os akku, stb.)
Szerk: most látom, hogy pont ezeket emelted ki a TW ROM mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest