- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashcsiga
csendes tag
válasz
brownus #61137 üzenetére
Tegnap este felvartam.Hát mit mondjak....Este 8 és kereken 70%-on az akksi.Kb 45 percnyi telefonálás,adatnet egész nap bekapcsolva a wifivel együtt.1-2 napi rutinjáték...az akksiidő kiváló.Viszont minden 1es telefonáláskor amikor leveszem a fülemről,bekapcsol a kijelző valami com.android.phone leállt....igazából minden müködik döccenés mentesen így nem jöttem rá a hiba okára...csak ki kell ok-ozni..kicsit zavaró.
-
cyborg X
tag
válasz
brownus #60982 üzenetére
Ahogy nézem a The Android Open Source Project] em támogatja a 09-ost. Itt a letöltés alatt minden van 05, 07, 08, amikről még csak hallani sem hallottam az SCH-ák meg ha jól tudom a kínaiak, de 06 nincs a támogatásban. Ennek tekintetében ezzel nem nagyon merek kísérletezni!
De köszönöm a rom lilnket, majd szétnézek rajta!
szerk: Most nézem 9505 romok a romok linken levők is. 9506 -hoz kellene, de majr rákeresek az xda-an, hátha találok valamit.#tomiivagyok: Akkor máris kajabálok!
Ha linket te is tudnál adni, vagy valami oldal nevet hol tudom megtalálni, mert gugli barátom nem sok érdemlegest adott ki a keresése során...
szerk2: De akinek vannak tapasztalatai azok linkeljenek bátran, mások segítségére is!
Egyébként ennyire keveseknek van 9506? -
törölt tag
válasz
brownus #60982 üzenetére
Mi a különbség F2FS és ext4 között?
Szerk.: már mind1 megtaláltam.
-
JayZ
tag
válasz
brownus #60396 üzenetére
Első stabil verzió, ez sokmindent elárul.
Alapvetően jó, nagyon szép a changelist, ha elolvasod, de pl az xposed nem működik ezen a verzión. Wifit nem dobál, adathálókat szépen váltja ahogy kell, néha megröccen picit, de szerintem már régi vas ez. Ha rám hallgatsz, ez a legtöbb, amit ki lehet hozni a telefonból rom szempontjából, ami nem touchwiz alapú. Ajánlott! De még két-három build/végleges lollipop és akkor hátra lehet dőlni.
Én nagyon szeretem ezt a romot és a csapatot, komolyan foglalkoznak vele, és az AOSP alapú rom kincs. Ezért sem kellene pl s5, arra nincs, csak cm alapú ahogy láttam, hiába jobb proci, erősebb akku, stb.(Esetleg majd egy új nexus vagy moto, többet az életben nem kell gyári ui-on kívül mást futtató telefon..)
Akku: 1ó45p kijelző kb 20%-os fix fényerőn, 18 óra készenlét, wifi, 4/3g, zene, chrome, messenger -> 50%.
-
Eclips21
őstag
válasz
brownus #60257 üzenetére
Mind2-t eleg sokaig hasznaltam, de egyikse birta. Konkretana az optimizedCM ben ne kapcsold be a BT-t ha nem akarod ujrarakni a romot
az AOSP-ben is voltak erdekes dolgok de arra mar nem emlekszem. Hosszutavra egyik se alkalmas. Kar hogy a gyari rom sebessegben kozel sincs hogza
kijon egy uj frissites es vissza teszem
Most en is a nemet lollin vagyok, de nem ertem a Samsung miert akkora genya hogy csak a sajat Samsung Apps boltbol engedi frissiteni pl.: az SHealth.
-
válasz
brownus #60237 üzenetére
Ezért írtam, hogy nézd meg a fejlesztői beállításokban, nincs-e valami olyam menüpont, ahol engedélyezed a root hozzáférést. Lehet, hogy csak egy SU kell hozzá.
Kipróbáltam az enyémen, ha a SU-ban kiveszem a pipát a "Superuser engedélyezése" mellől, a CPU Z szerint nem rootolt a telóm. Tölts le egy SU progit a Play-ről, engedélyezd, szerintem utána lesz root hozzáférésed.
-
válasz
brownus #60232 üzenetére
Custom romot nem kell rootolni, az már alapból rootolt.
(#60226) ZsoóHa más, erre utaló beállítást nem találsz, nézd meg a fejlesztői lehetőségek között.
(#60226) Zsoó Próbáld meg a 4+1 fájlos KK-t feltenni, kicsit visszább találsz linket hozzá.
Én is használtam Omegát, de nem odinoztam alá semmilyen gyári kernelt, análkül is működött, bár pár nap után megváltam tőle, de nem volt wifi problémám vele. -
törölt tag
válasz
brownus #60215 üzenetére
Én ezen a linken levő "method 2"-vel csináltam több loli romot is ez működik.
-
válasz
brownus #60213 üzenetére
Próbáld meg először lenyomni a hangerő le-t, majd a home gombot, és mikor mindkettőt stabilan benyomva tartod, akkor nyomd be a powert, és tartsd nyomva mindhármat, ha bejött a felkiáltójel a háromszögben, nyomd meg egyszer a hangerő fel-t.
Ja, és mindezt kikapcsolt állapotból indítsd. -
brownus
veterán
válasz
brownus #60210 üzenetére
ez jónak tűnik, How to root Galaxy S4 (I9500/I9505) running Lollipop 5.0.1
-
-
Szombó
senior tag
válasz
brownus #43144 üzenetére
Annak idején mikor megvettem a Z-t a Samu tulajok folyamatosan fikázták a minőségét,és az S4 volt nekik a világ legjobb telefonja.Na tessék a sokak által szent és sérthetetlen Samsung is küszködik az összeszerelés minőségével.Hála az égnek nekem egyenlőre még nincs vele bajom.A Zvel sem.Amit most párom örökölt az SP után.
-
motoflug
őstag
válasz
brownus #43141 üzenetére
Rossz az ilyeneket hallani, mert bár tudom, hogy nem egy (ár)kategória a kettő, de nekem ugyanez volt anno a Concorde phabletemmel. (Pixelhiba, foltos kijelző, láthatóan engedő ragasztás..) Aztán jött az SP, gyakorlatilag nem volt olyan nap, hogy ne idegesített volna fel az instabilitásával.. Azóta elment a kedvem mindkét márkától,pedig lehet,ha mást választok akkor márkahű maradtam volna. Szerencsére az S4-el semmi bajom, teszi a dolgát, egyelőre hardveres gond sincs.
-
-
silvergod
őstag
válasz
brownus #37556 üzenetére
Nagyon jól néz ki az biztos....de más lesz a telefon fogása vele nekem kényelmetlen volt..pedig az elején istenítettem
vastaggá és kicsit szögletessé teszi a vékony telefont és a keret fogása nem volt annyira stabil.
cseréltem egy sima ebayes tpu-ra jobb vele szerintem. -
válasz
brownus #37493 üzenetére
igen, olvasható az akkumulátoros a szükséges információ, de ha újonnan veszed, akkor nem igazán lesz már problémás.
a sima kínai púposodott igazán, nekem például ilyen volt benne; made in japan, assembled in china, és nem volt vele gond.
amik utóbb hozzám kerültek, azokban maláj és vietnami gyártmányok voltak, azokkal sincs probléma. -
válasz
brownus #37490 üzenetére
nem feltétlenül széria kérdése, és egyrészt a nagy számok törvénye, másrészt nem tudni, hogy kinek mitől repedt a kijelző, illetve sok ember a még problémás, púposodó kínai akkumulátorral használta, és ha nem figyelte fel rá időben - pedig gariban simán cserélték már csak a gyártás helye alapján is -, akkor a dudor a feszülésig nyomta a kijelzőt, amitől elrepedt.
tavaly júniusban vettem az s4-et, jellemzően a farmernadrág zsebében hordtam - igaz, nem volt teljesen feszülős, de simán le is ültem úgy mindig -, és 9 hónaposan kifogástalan állapotban adtam el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest