Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
Sonic* #38056 üzenetére
androidnál nincs olyan,hogy időtálló.
és a telónak az ára is nagyon lezuhant,mondjuk mivelilyengyenge minőségű a készülék alapból is,nem csodálom.
talán még egy főfrissítést kapunk,az is bugos lesz,kb ennyi. az s4 pedig már most is csúnyán alulmarad hardverben,pedig csak tavalyi készülékén még mindig az ájfont mondanám,de kinek a pap...a külső pedig végképp nem időtálló,mert a hátlap könnyen karcolódik,kopik,lepereg a samsung felirat,repedezik. a krómkeret pedig le is pattog,behorpad könnyen.
a kijelző 2hónap után beég.
soroljam még?
ennyi pénzért EL KELL ISMERNI,hogy ez így bizony nem kóser...pedig tényleg nagyon jó telefon ez is!
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
Sonic* #37996 üzenetére
nem a knox a bajom,nem romolok,sőt,amúgy egész jó telefon az s4 is.
de közelébe nem ér egy ájfonnak!az iphone még mindig jobb,megbízhatóbb mindennapos használatra.bár én sem váltok ájfonra,de a te felsoroltjaid közül az a legjobb,ez tény.
amúgy note3-ra váltok,mert az s5 sztem borzalmas
viszont ha már mégis s4-re váltasz,azzal is százmilliószor jobban jársz,mint az xperia z-vel!!!!!!! -
kissandras20
aktív tag
válasz
Sonic* #37982 üzenetére
Galaxy s4-et javaslom.
Sony Xperia Z kijelzője kaki. Kicsit megdöntöd, és már fakó minden szín.
Iphone 5 jó telefon, csak még mindig drága. Meg hát mindent szinkronizálni kell, hogy fel tudd tenni.Galaxy s4 tudása még egy darabig tuti elég. Frissítés még jön ki rá 1-2évig. Az ára az zuhan. Szóval használtan egész jó áron hozzá lehet jutni. Iphone drágább (pedig idősebb)
-
silvergod
őstag
válasz
Sonic* #37993 üzenetére
Ahogy moddolod ugrik a garancia...röviden
nem tudod rootolni romolni. stb.nem tudom ki mit használ,de mindenki ezt hozza fel negatívumnak elsőként..az biztos hogy ezzel teljesen kötött a dolog ,de volt pár telefonom (amiknek kellett a rom+root+kernel,hogy használható legyen)
és ez az első amit nem is kell szerintem moddolni hogy működjön normálisan...a gyári 4.3-al hibamentesen teszi a dolgát.... én biztos ezt venném.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest