Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok! I9506-oshoz tudtok megbízható gyári jó minőségű akksit linkelni? Mert 1,5 éves s kezdi megadni magát
-
imcsoo
aktív tag
válasz
lionhearted #63010 üzenetére
Szerinted tuti az a baja?
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok, van egy 15 hónapos gyári T-s I9506-osom ami egyszer már volt helyszínen javítva a keret miatt, most pedig az akksival van promléma szerintem, ezt valahogy valamilyen programmal nem lehet megnézni? A probléma a következő: eddig ilyen átlagba 4 órát bírt a kijelző, mostanság még a felét se pedig 4.3 van rajta és hiába indítom újra az se segít, de van olyan amikor 1 órát bír ki, és a feltöltési idő is megnőtt. Valakinek valami ötlet, vagy hívjam megint a szervizest és kapok egy új akksit?
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok!
Egy 12 gigás filmet szeretnék rárakni a telefon sd kártyájára de mindig ezt a hibaüzenetet dobja ki a gép: az eszköz nem válaszol vagy nincs csatlakoztatvaXP van a gépen. Valami ötlet? Mit csinálok rosszul? Eddig mindig meg minden..
-
imcsoo
aktív tag
I9506-ra szerintetek melyik a legjobb gyári rendszer? 4.3 / 4.4.2 / 5.0.1?
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok, nincs időm vissza olvasni ezért szeretném a segítségeteket kérni, Gyári T-s I9506-osom van és kb. 1 hónapja frissítettem 4.3-ról 5.0.1-re, de megbántam mivel gyorsabban merül meg szerintem jobban akad is, és a wifi-ket is roszabban fogja, szóval az lenne a kérdésem hogy hivatalosan azaz garanciavesztés nélkül lehetséges-e vissza rakni rá 4.3-at? Előre is köszönöm!
-
imcsoo
aktív tag
Na egy jó pár óra alatt sikerült frissíteni előbb 4.4.2-re aztán 5.0.1-re, és így pár napos használat után tudok nyilatkozni: összességében tetszik az új rendszer de a wifit sokkal roszabbul fogja ez miért van? Meg néha laggosabb mint a 4.3 volt szerintem. Az üzemidő meg szerintem javult.
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok, vissza olvastam jó pár hozzászólást de felteszem én is a kérdést. T-s I9506-osom van és szerintetek megéri 5.0.1-re frissíteni?
Jelenleg 4.3 van rajta és semmi bajom vele, de ha valamivel jobb az új akkor befrissítem.
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy, I9506-osom van és az oldalsó mindkét keret kopik, és hogy ha kihívnám a samsung prémium garanciát, akkor nekik cserélni kéne? -
imcsoo
aktív tag
Ma beszéltem egy T-mobilos sráccal, aki azt mondta hogy kb 2 hét és megkapjuk a Lollit! Nem tudom ti milyen infókat tudtok? Szívesen hallgatom őket
-
imcsoo
aktív tag
Tegnap berendeltem Aliról egy ilyen üvegfóliát, kíváncsi vagyok hogy fog tetszeni, mert ami gyárilag rajta van az annyira könnyen szedi az újlenyomatot hogy csak na!
Egész pontosan ez jön: [link] -
imcsoo
aktív tag
Üvegfóliáról mi a véleményetek? Esetleg linket ahol kapható, ebay is játszik!
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok, baj van az akku idővel, I9506-os modelllről van szó és most lesz 5 hónapos szóval nem idős, gyári 4.3 van rajta de hiába indítom újra mostanában ilyen 2,5 óra kijelzőhasználatot bír, eddig ilyen 4-5 óra lazán volt.
Szerintetek mi lehet a probléma mit csináljak? -
imcsoo
aktív tag
Sziasztok!
Már régóta gondolkozok rajta, hogy feltegyem-e a hivatalos cseh lollit.
Full gyári 4.3-as T-s I9506-osom van. Megéri szerintetek felrakni, miben jobb/roszabb a lolli?
Amúgy semmi bajom sincs a 4.3-al szóval ha nem jobb akkor felse rakom... -
imcsoo
aktív tag
Na megérkezett a Black Edition hátlapom amit az Ali-ról rendeltem, nekem nagyon tetszik, ajánlom mindenkinek!
-
imcsoo
aktív tag
Tudnátok nekem mondani egy jól működő offline navigációs programot?
Vagy ez itt warez? Akkor ha lehet privátba is jöhet. Konkrétan olaszországi térkép kéne
-
imcsoo
aktív tag
T-től vettem online ahogy írtam fentebb
De viszont a keretet cserélték a bekapcsológomb miatt, ami ugyanolyan maradt, de megnéztük a szervizes sráccal a többi vadi új keretet is ami nála volt és mindnek ferde a gombja
Na most ezen a sok féle számon meg verzión igazodjon el az ember
De akkor ha már másnak is ilyen kezdek megnyugodniEsetleg azt tudja valaki hogy mi célt szolgálna így üresen?
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok, megnéznétek nekem valamit?
Konkrétan azt vettem észre hogy ha leszedem a hátlapot, akkor a jobb oldali kis lyukba aminél R1 felirat van na abban nincs semmi de az alatta levőben L1-nél pedig van benne egy kis érzékelő. Na ez gyárilag ilyen és nincs semmi baj vagy ez hiba lenne?
Gyári T-s I9506-os a telefonom és 2 hónapos. -
imcsoo
aktív tag
válasz
philoxenia #46744 üzenetére
1:08-tól a világos zakós csávó beindult nem kicsit
áhh hatalmas
-
imcsoo
aktív tag
Rendeltem én is egy ilyen bőr hatású Black Edition hátlapot, remélem minél hamarabb megjön Kínából!
Esetleg tudnátok nekem segíteni? Micro SD kártyát szeretnék venni sztem 16gb-os elég lenne, ebay-en venném mivel paypalon van egész pontosan 2500 Huf magyar pénzem, előre is köszi
B_Csaba: Igen, onnan -
imcsoo
aktív tag
Jelenleg 4.3-as android van a telon, szerintetek megéri frissíteni 4.4-re vagy várjak inkáb az 5.0-ra?
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok!
Csak úgy érdekességképpen az előbb lefutattam a telón egy antutut és hát meglepődtem egész pontosan 43528 pontot kapott a teljesen gyári I9506-os S4-em, 4.3-as android van rajta.
Ami még szemet szúrt hogy tényleg jobb lenne papíron az S5-nél? Mert az akkor durva
Nem akarok vitát indítani ezzel a kérdésemmel csak úgy kérdem, egyébként teljesen meg vagyok vele elégedve -
imcsoo
aktív tag
Nekem azt írja root kell hozzá, a headset-et viszont mutatja!
Az enyém 2014. 09.21.-én készült és I9506-os.
-
imcsoo
aktív tag
Erről mi a véleményetek? Haveromnak Note 3-asa van és azon szerintem ilyen van, az nekem nagyon bejön!
[link] -
imcsoo
aktív tag
Sziasztok, ma dél körül jött is a szervízfutár ahogy azt telefonon megbeszéltük, kicserélte az egész keretet a gomb miatt meg a kamerát is. De szinte úgyan úgy szemmel láthatóan kicsit ferde a bekapcsológomb mondtam is a srácnak aki igazat adott nekem és mondta itt van pár új gyári keret nézzem meg azokat is és azt tapasztaltam azokon is hogy tényleg mind ilyen ferde... szóval megnyugodtam és elkell felejteni mert amúgy jó kis telefon ez!
Ja és a srác jó fej volt szóval +1 pont nekik.
És még kaptam ajándékba egy kijelzővédő fóliát is! -
imcsoo
aktív tag
Na elvileg holnap jön a szervizes csávó a bekapcsoló gomb miatt, de közbe észrevettem mèg valamit konkrétan az egész hátsó kamera egy picit mozog ha leveszem a hátlapot akkor is szemmel látható hogy az egész lencse mozog! Más már tapasztalt ilyet ez hiba vagy mindenkinek ilyen?
-
imcsoo
aktív tag
Akkor most ha beregisztrálom a telefon, jön a futár a telefonért? Gyorsabban megcsinálnák így a bekapcsoló gombot mint ha bevinném a T-boltba?
-
imcsoo
aktív tag
Eddig is furcsáltam de a bekapcsoló gomb nagyon bent van így kicsit nehézkés megnyomni. Ez minden S4-nél ilyen? Vagy rossz példányt fogtam volna ki?
Egyébként tetszik a telo
-
imcsoo
aktív tag
4%-ról 2 óra alatt fullra feltöltött a telo, ez durva szerintem
Ja és az előző feltöltéssel 4 óra 40 perc kijelző időt produkált.. -
imcsoo
aktív tag
Tudnátok mondani pár hasznos programot és játékot?
Ja és nyugodtan frissíthetem 4.4-re? Nem szeretném mókolni se stb.. -
imcsoo
aktív tag
válasz
PowerBuldog #44170 üzenetére
Erre szépen odafigyeltek
-
imcsoo
aktív tag
Na nekem is megjótt az S4 a T-től
Első kérdésem azlenne hogy első bekapcsolás előtt fullra töltsem fel?
-
imcsoo
aktív tag
[link]
Ilyet használ valaki, vélemény?A régi telómon ilyen volt és ott bevált.
-
imcsoo
aktív tag
Üdv mindenkinek, én is beruháztam egy ilyenre most a T-nél
Az lenne a kérdésem hogy erre érkezik majd az 5.0-ás android?
Esetleg vannak gyári hibák amit érdemes az első napokban megnézni/próbálni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest