- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebegab92
senior tag
válasz
vrgkrisztian #40259 üzenetére
A Galaxy S Advance-nél féltettem eddig leginkább a kijelzőt
Esetedben szerintem a készülékházban lehet a hiba, az feszítheti meg a kijelző, hogy ennyire törésérzékeny legyen.
-
Weeman1
veterán
válasz
Nem fogják ingyen cserélni.
-
bb.bocs
őstag
válasz
hát ez érdekes és durva
majd azt mondják hogy nem rendeltetésszerűen használtad
vagy nem
-
válasz
vrgkrisztian #40255 üzenetére
Azért 70 ezet egy kijelzőért nem kevés.
Hogy tudott megint így eltörni? -
Apooca
tag
válasz
-
borsodika
őstag
válasz
Garanciába visszadobják és csak fizetősként fogják megcsinálni.
-
samu496
tag
válasz
vrgkrisztian #39735 üzenetére
Nekem is fura, de nem igazán értek hozzá, és mindehol csak ezt láttam, itt a fórumban is meg a Samsung oldalán is, nem tudom mit nem csinálok jól. Köszi a másik címet, megpróbálom. Köszi
-
Petyyyyy
addikt
válasz
vrgkrisztian #39617 üzenetére
Filmnézés meg netezés közben? Azt meg hogy? Ott még sosem találkoztam ezzel a hibával. Filmeknél teljesen rendben van minden, netezésnél meg főleg nem láttam ilyesmit. Rálestem most pl. magra is, grunge stílus van beállítva, de semmi lilulás.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
vrgkrisztian #39612 üzenetére
Nem mernék fogadni rá, hogy olyan egyszerű a probléma, mint ahogy azt gondoljuk és csak hanyagságból van jelen. De valóban örömteli lenne a javítása.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
vrgkrisztian #39609 üzenetére
Állítólag nem auto/magasabb fényerő mellett kevésbé látszik, de lássuk be ez nem megoldás.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
vrgkrisztian #39607 üzenetére
Nincs olyan rom ami alatt ne volna ez a jelenség, maximum csak bizonyos appokban látható.
-
migabi24
nagyúr
válasz
vrgkrisztian #38689 üzenetére
Az korrekt akkuidő, ezt nem gondoltam volna, örülök, hogy hasonló véleményen vagyunk
-
ebegab92
senior tag
válasz
vrgkrisztian #38689 üzenetére
S5-tel szemezgetek én is, előlapra S4-szerűen néz ki, a hátlapja lett "dizájnos". Mondjuk egy szálcsiszolt alura emlékeztető ház mindenképpen kiemelkedőbb lenne látványra
Szerintem ez is amolyan védjeggyé vált dolog, mint az iPhone-ok dizájnja, hisz az idők során alapjaikban azok sem változtak drasztikusan. S5-re max. akkor váltok, ha 80 ezer Ft körül lesz használtan, mint a Galaxy S4-ek jelenleg. Galaxy S3-ak ára tavaly decemberhez képest nagyot esett, átlag 70 ezres árról 55-56 ezer Ft-ért szaladgálnak már csak (elődtelefon
)
-
pittbaba
aktív tag
válasz
vrgkrisztian #38599 üzenetére
Igen, de így kitolni az emberrel, hogy ha már a gyártó nem tud normális romot kiadni akkor legalább a downgrade működne és utána lehetne főzött rommal tesztelni. Embertelen szemét húzás volt a samsungtól. Mintha vettem volna egy csúcs számítógépet rajta windows XP-vel, és nem tehetném fel a 7-est. Ki hallott már ilyenről? Nagyon ki vagyok már bukva. És egyszerűen a telefon használhatatlan. Lassú, zabálja a ramot, elszállnak beállítások, lehalkítja magát egyik pillanatról a másikra, közben meg a telefoncsörgésből élek.. eladni meg nem szeretném, mert a vas nagyon szimpi.
-
mgTerminator
veterán
válasz
vrgkrisztian #38334 üzenetére
Pár fényképet igazán csinálhatnál
-
mgTerminator
veterán
válasz
vrgkrisztian #38062 üzenetére
Nekem majdnem 800 órát elment a cm 11 egy nightly verziója, kell ennél stabilabb? Fater S2-je 1800 óra körül adta meg magát!
-
silvergod
őstag
válasz
Androidos vagy...de a szíved, almával fertőzött..
-
Maxentius
addikt
válasz
A szoftveres szabadság-garancia párosnak annyi a Knox-szal, minden másra ott lesz az LG G3...
-
silvergod
őstag
válasz
vrgkrisztian #38052 üzenetére
ez a mindennapi használat,nálad mit takar??
mert szerintem az s4 is hibátlanul teszi a dolgát,nálam biztosan...
kinek mi ugye...felőlem képviselhet bármit bárhol akkor se vennék soha...az elejétől fogva nem tetszik,jöhet akár hány széria...és nem...inkább nagyra emelték pedig fele annyit nem ér szerintem...mert ugye trendinek kell lenni.van akinek csak azért van. -
sultansmith
senior tag
válasz
vrgkrisztian #38052 üzenetére
egyébként én nem látom be miért. sőt, azzal, hogy specifikusak a csatlakozóik, nincs sd kártyahely, nem cserélhető az akksi, kicsi a kijelző egyértelműen bosszúságokat okozna nekem a mindennapokban...
-
silvergod
őstag
válasz
vrgkrisztian #38048 üzenetére
ezt soha nem értettem...minek hasonlítunk egy szifont egy s4 hez??
teljesen más rendszer....nincs egyforma ízlés ....kinek ez kinek az jön be...nincs is ezzel gond..
.szerintem inkább elmondható hogy kategóriájukban mind a kettő egy jó telefon. -
sultansmith
senior tag
válasz
vrgkrisztian #37989 üzenetére
na hát ez engem is érdekelne
-
Sonic*
aktív tag
válasz
vrgkrisztian #37989 üzenetére
Kösz! Mi a rossz az s4-ben?
-
mgTerminator
veterán
válasz
vrgkrisztian #37674 üzenetére
A Samsung arra hajtott hogy minél könnyebb legyen a teló, másrészt így kevésbé sérülékeny, mivel műanyag, ami könnyen eldeformálódik. Havernak pl pont arra esett és csak kilapult, viszont ha fém lett volna akkor úgy elreped a kijelző mint a szar és rotty 50 ezer forintnak....
Gizmo: tényleg kiváló hasonlat volt
-
csabai022
tag
válasz
vrgkrisztian #37605 üzenetére
Szia! Én az értesítőt led beállítására a Light Manager - LED Settings használom.Nézd meg,rengeteg féle beállításra van lehetőség.
-
nfsu17
veterán
válasz
vrgkrisztian #37600 üzenetére
majdnem mindig 99% alatt van az akksi, akkor mindig villogni fog.
én egyelőre nem értem, mit akarsz elérni ezzel -
N.otorious
senior tag
válasz
vrgkrisztian #37600 üzenetére
Ha nem világít azt hiszed, hogy kikapcsolt?
-
dobobazsy
őstag
válasz
vrgkrisztian #37503 üzenetére
igen valószínűleg a képernyőtónus autó beállítása okozza ezt, csak nem voltam benne biztos.
én úgy vettem észre, hogy a TV is úgy csinálja, ha nincs világos rész akkor teljesen besötétül, ha pedig van akkor ad rá egy kis fényerőt. de lehet tévedek.
de az biztos, hogy nem hibából adódóan csinálja a telefon sem -
norrberth
addikt
válasz
vrgkrisztian #37438 üzenetére
Köszönöm szépen! megnéztem és tényleg!
erre nem gondoltam volna soha
-
migabi24
nagyúr
válasz
vrgkrisztian #37235 üzenetére
Inkább a kitkat hibája, nekem 4.3-al nincs gondom
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
vrgkrisztian #36380 üzenetére
No, akk majd kap egy kis zsebpénzt :-D
-
Gizmo94
veterán
válasz
vrgkrisztian #35719 üzenetére
Használtra gondolt szerintem, ne az elmebajos listaárakat nézd, azok viccek.
-
Gizmo94
veterán
válasz
vrgkrisztian #34866 üzenetére
Igen, cserélik, jól nézted, két részből áll és a vékony keretet kijelzőstől cserélik. Mindent cserélnek prémium garanciában gond nélkül.
-
Vikooo
addikt
válasz
vrgkrisztian #34397 üzenetére
Minimum fényerőnél sincs lilás utánhúzás?
-
ricsi0307
senior tag
válasz
vrgkrisztian #32980 üzenetére
Kezdjük az elejéről.A zenei teljesítménye szerintem elég korrekt, elötte Nexus S-t nyúztam amiben ugye wolfson van hát sok különbség nincs csak a basszus teltségében és a hangerőben.A gyári füles kukába való bár ez az én véleményem, mert vájtfülű vagyok.A lilás elmosódás szoftveres bug volt ami javítva lett a keret pedig kopik mint a veszedelem de cserélik gariban.A kitkatról pedig visszáb 2-3 oldalon keresztül olvashatsz.
-
Gizmo94
veterán
válasz
vrgkrisztian #32980 üzenetére
Ha napok óta olvasod, akkor az összes kérdésedre választ kellett találnod, mert mindegyikről volt szó. Ráadásul sokszor. A napokban is, mindről, egytől-egyig. Lehet, hogy újra kellene olvasnod, és nem a vitákat, mint megjegyezted. Mindegyikre meglesz a válasz. Vagy valaki leírja neked, ezeredjedjére is, ha lesz ráérő.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest