Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZS3NI
őstag
válasz
Black_Raven #64715 üzenetére
Nem csinaltam semmi extrát. Csak twrp és utana odinból 1 fájl.
Nem látok csíkosodást.
-
ZS3NI
őstag
válasz
Black_Raven #64709 üzenetére
Jah, CM13.
Sávosodás alatt mit értesz? Nekem minden normálisnak tűnik.
Stock 4.3ról frissítettem pár napja. TWRP fel, nightly CM fel és kész is.
-
ZS3NI
őstag
Hello!
Melyik fw az ajánlott i9506-ra?
A root fontos lenne. Jelenleg egy gyári 4.3 root van, de kellene valami frissebb mert ki akarom próbálni a pokemon GO-t.
xdan annyi féle van, hogy a bőség zavara megijesztett elsőre.
A root fontos lenne.
Mit használtok?
-
-
ZS3NI
őstag
Hi!
Van egy új tmobilos i9506 nálam. Jelenleg 4.4.2 fut rajta, kérdésem hogy lehet downgradelni 4.3-ra?
Csak a knox-ugrás mentes root miatt lenne rá szükség. Vagy van rá megoldás 4.4 alatt?Talán 1 éve amikor a sajátom megkaptam 4.3-al utána frissítettem 5.0ra de simán vissza tudtam menni odinnal a 4.3ra sammobileos fwvel. Ez még mindig járható út? Vagy ami alapból 4.4-el jön az "menthetetlen"?
Üdv
-
ZS3NI
őstag
Van egy Telekomos i9506-om. Ha felteszek egy független ROMot sammobileról akkor független lesz a készülék? Mennék jövő héten nyaralni külföldre ott pedig vennék egy prepaid kártyát, hogy tudjak netezni. Megoldható ?
-
ZS3NI
őstag
Tegnap visszamentem én is 4.3-ra i9506-on. Eredeti sammobileos szoftver, knox maradt 0x0. Végre van újra root.
-
ZS3NI
őstag
I9506 4.4re van már knox ugrás nélküli root?
-
ZS3NI
őstag
I9506ra van garivesztes nélküli root már? 4.4
-
ZS3NI
őstag
Van valakinek másik linkje ehhez
a ROMhoz? Borzasztó lassú innen a letöltés. -
ZS3NI
őstag
Miért is spameljük tele az S4 topicot néhány kiszivárgott kép miatt? Majd vasárnap lesz infó, addig nem értem miért kell ez...
-
ZS3NI
őstag
lolin nektek milyen gyorsan nyílik meg a galéria? Valahogy lassúnak tűnik, elindítom és 2-3mpt is gondolkozik... :S
-
ZS3NI
őstag
Nah az enyémen is fennt az 5.0.1. Első blikkre tetszik. Kicsit fura, hogy nem csinál alapból hard resetet, így minden szirszar fenntmarad az új szofton. Most várok a gyári beállítások visszaállítására.
-
ZS3NI
őstag
Asszem nekiállok akkor cseh lollit hegeszteni. Most pont ráérek.
odin + sammobil? Ezer éve nem nyomattam samsungon, anno Galaxy S-en ez volt a menete. A knox véletlenül sem ugorhat sammobilos fw miatt ugye?
ezt tölteném le. PDA: I9506XXUDOA6
-
ZS3NI
őstag
válasz
tatu611088 #48479 üzenetére
Töltésnél az akkukímélés igazán fontos szempont.
-
ZS3NI
őstag
-
ZS3NI
őstag
Hogyan tudom teljesen kiszűrni a reklámokat? Rootolt rendszer, adfree és adblockplus csődöt mond pl a Stick hero nevű játéknál. Van náluk SU engedély, elvileg mennek és mégis játék közben ott az idegesítő reklámcsík alul.
-
ZS3NI
őstag
válasz
Corn Johnny #44320 üzenetére
A gyári füles szerintem egy selejt. :S
-
ZS3NI
őstag
válasz
madkiller #44306 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Tehát akkor https://towelroot.com/-ról leszedem az APK-t és ezzel rootolok, akkor nem lesz 0x1 a knox státusz? Bocs az értetlenkedés miatt, de nem szeretném első nap ugrasztani a garanciát.
-
ZS3NI
őstag
-
ZS3NI
őstag
válasz
laca7909af #44290 üzenetére
én igen
-
ZS3NI
őstag
Most vettem át én is a zalaegerszegi T-pontban.
I9506 már frissítem 4.4-re. A külső akku mellé volt csomagolva, új sim kártyát is kaptam. Meg vagyok elégedve, ezért az árért ajándék volt.
-
ZS3NI
őstag
Én ma este megyek átvenni az enyémet, már nagyon várom.
Szerintetek akkor ne frissítsem 4.4re?
-
ZS3NI
őstag
válasz
goodboy007 #44167 üzenetére
Üdv a klubban de_cs bácsi.
-
ZS3NI
őstag
válasz
laca7909af #44132 üzenetére
Amúgy nem mindegy?
Gondolom ha van raktáron a T-pontban, akkor csak meg lehet velük beszélni hogy adják oda. Ha meg nem, akkor meg pár napon belül hozza majd a futár.
-
ZS3NI
őstag
Kicsit aggasztó az e dolog. Csak akkor kérhetnek kauciót, hogyha részletre veszed a telót?
Én újrakötöttem az olcsó díjcsomagom, és így 50k körülre jött ki a teló. Holnap megyek be érte. Remélem nem kötnek belém, egyben kifizetném a cuccot. -
ZS3NI
őstag
Szerdán megyek a T-be átvenni az új S4-em amit a BF alatt vettem. Valszeg i9506 lesz akkor.
Többen írtátok itt a topicban, hogy ne frissítsük amikor megkapjuk. Ennek mi az oka? Elvész a root lehetősége?
Innen át is kanyarodnék a másik kérdésemre, értelmes ROM van hozzá? Érdemes lecserélni a gyárit? Egy finom MIUI-ra gondolok konkrétan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest