Hirdetés
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fotók, videók mobillal
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
-
ezso
tag
"Máskor használd a keresőt.
Gyári akksi olcsón"Bocs, hogy hülye vagyok, de ezek szerint abban a műanyag tartóban, egy 2600mAh-s gyári akku lakik?
Ha igen, én rendelek egyet."GALAXY S4 KÜLSŐ AKKUMULÁTOR" Nekem ez alapján nem volt egyértelmű, hogy csak kiveszem a tokból és bele a telefonba?
-
Sh4rKy
senior tag
Most olvasom csak a kommened. És akkor a mostani T-s hazai azt mondod jobb? Mert engem nagyon bosszant hogy ez ennyire még tud szivatni és persze a legjobb helyzetekben laggol be...
Ezért gondolkodtam a CMben mert nekem az összes eddigi telefonomon az volt mindig jó volt sose szivatott úgy mint ez... csak a garancia tart vissza... -
-
Petyyyyy
addikt
-
Ez érdekes annak fényében hogy az előző telóm utolsó részletét tegnap fizettem be, ezen felül még a 21-én lejárt számlámat is szintén tegnap egyenlítettem ki.
Nem, hívtak, nem problémáztak, minden problémamentesen zajlott.(#44313) goodboy007 : Nem tudom, nem én vagyok a Samsung, passz hogy mit módosítottak a 4.4-ben hogy nem lehet. Amúgy úgy van ahogy mondod, nem tudok olyan rootról ami ugrás nélkül működik KK-en
Szintén S Advance-ról váltottam, és ahogy láttam nem te vagy az egyetlen
-
törölt tag
ha a t-pontba veszed meg új előfizura ott se kérik a munkaszerződést és a bérpapírt hogy mennyit keresel
simán csak bemondásra és meg kell mondani hol dolgozol meg lehet kérnek munkahelyi elérhetőséget,főnök vagy munkaügyis számot érdemes megadni ha visszakarják igazoltatni akkor legyen kivel....
-
sultansmith
senior tag
Látom, sokan bajban vagytok a tokokkal.
Mondanék valamit, csak úgy, szubjektíve...
Biztos, hogy egy több, mint százezres telefont ezekre a pár dolláros igénytelen fröccsöntött szutykokra akartok bízni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest