- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Diokhan
addikt
Gyári programmal videofelvétel közben ki lehet kapcsolni a mikrofont?
-
Diokhan
addikt
válasz
Christian79 #45493 üzenetére
Köszi, lehet, hogy meg próbálok egyet fel tenni
Migabi az már lejárt
-
Diokhan
addikt
válasz
Christian79 #45485 üzenetére
Értem, köszi a választ! Gondolom root nélkül nem megoldhato egy gyári gpe nyalóka flash ugye?
-
Diokhan
addikt
válasz
Christian79 #45481 üzenetére
Miért szeretnéd lecserelni a gyári romot?
-
Diokhan
addikt
Sziasztok! Egy újrainditast követően a telefon biztonságos módba kapcsolt boot után. Tudja valaki, hogy mi ez? Soha nem találkoztam még ezzel. Csak a gyári alkalmazasok vannak, minden utólag telepített program le van tiltva...
I9505 gyári rom nincs root... -
Diokhan
addikt
válasz
bjergerking #45319 üzenetére
Holnap nézek majd utána, küldj egy pmet nekem légyszíves, mert így el fogom felejteni, hogy kinek kell küldeni.
-
Diokhan
addikt
válasz
migabi24 #45283 üzenetére
Elnézést uraim, telefonon nem egyszerű html kódokat írogatni és már nem tudom szerkeszteni...
Köszönöm, így már sokkal világosabb! És a nyolc magos érezhetően gyorsabb mint a 4 magos?
A snapdragon 800 kicsit meglepő számomra, azt hittem amikor ez a telefonon készült akkor még a 600 volt a legjobb snapdragon...valamint azt hittem, hogy itt csak a 4magos kerül forgalomba... Persze ha ebay vagy hasonlók azt megértem... 😆 -
Diokhan
addikt
Srácok ez a i9500, i9505 és i9506 miben különbözik egymástól?
Enyém i9505...Bjergerking nekem is kétszer töltős egy nap, remélem neked jobb lesz!
amuba[/] nem lehetne ettől egy egészen picivel részletesebben? Mondjuk hardver vagy mi a különbség? Úgy tudtam Európában egy fajta chipset került bele, ugye mindannyian tudjuk, hogy a gyengébb 4 magos snapdragon 600-rol van szó... Mivel jobb a 9506 mint az enyém?
-
Diokhan
addikt
Nem azzal van a bajom, hogy fizetni kell, hanem az irreális árakkal! Az iPhone 5-ön 60-ezerért csereltek volna alaplapot csak azért, mert nem ment a bluetooth és az óra nem járt. .. egy sima ultrahang tisztítás megoldotta volna /ami 5000.-/, de inkább azt mondta, hogy alaplap csere, csakhogy többet húzzon le. .. erről ennyit...
-
Diokhan
addikt
Sziasztok! Apró segítséget szeretnék kérni! Gyári billentyuzetet használok és azt szeretném elerni, hogy egy-egy szimbolum után amikor a szokozt megnyomom, vissza ugorjon betűkre! Sajnos a beállításokat nem találom erre vonatkozóan, ha valaki tudja légyszi írja le nekem! Nagyon köszönöm!
-
Diokhan
addikt
Sziasztok! Ma lettem boldog tulajdonosa egy galaxy s4-nek, remélem működni fog rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest